Keresés

Részletes keresés

pierce08 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2060

Ja én egyetértek El Chinoval!! Én azt mondom h az nyházi sportok közül én törölném a női röpit.. 100 embernek minek csinálni sportot... inkább azt a pénz adnák a kéziseknek meg a kosarsoknak és elrőébb lenne mind2 csapat 2-3 hellyel... És ha már megy a szekér akárhol ott már nem kell lasszóval fogni a támogatókat...

Ja és azt kéne elérni ha lenne egy 3-4 helyen lévő kézi meg kosárcsapat..  De kéziseknél nehezzeeb szerintem mint a kosárba..

aszakértő Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2058
Azt mesélik Tarnavölgyi Gergővel is nagyon fasirtban vannak egymással!Az egyik edzésről elzavarta!A magyarok persze Gergő mellett áltak ki !
Előzmény: csakakezi (2057)
csakakezi Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2057
Janó akkor követte el a legnagyobb hibát amikor belekötött KUN-ba, Lencsésbeés Medvébe a legnagyobb fúróbrigádba!Nem lennék meglepve ha már szezon közben kirúgnák!
enndru Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2056
Sztem megszokta a nép a színvonalat, válogatott meccsek, teltházak, Fotex verés. Ahhoz képest a mai helyzet igen-igen kiábrándító. Ráadásul a csapat összetétele sem az a "szerethető" kategória.
Ha jövőre valóban lenne pénz, és összejönne egy ütőképes, harcos csapat, akkor biztosan visszatérnének a nézők. Nameg a bajnokság is komolyodna egy kicsit.
Ha lesz jó csapat, lesz eredmény akkor lesz néző is. Viszont ha jövőre is marad ez a vegetálás akkor az továbbra sem fogja érdekelni az népet. Az emberek nagyrésze marha lelkes tud lenni ha megy a szekér, viszont ha nem megy akkor csak a törzsszurkolól maradnak a csapat mellett, bár ez a "hozzunk egy rakat szlovákot" mentalitás már őket is próbára teszi szerintem.
Előzmény: Törölt nick (2055)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2055

Egy-két dologban vitatkoznék.

 

1. A Mohácsi, Hernandez, Fis-féle csapat is játszott hétköznap, mégis többen jöttek ki. De ne menjünk ennyire vissza az időben: gondolj a Kovács Mihály által edzett bandára, amelyik 5. lett. Vagy ha a másik csapatsportot hoznám fel példának, az NYKK-nak szintén akadt bőven hétköznapi meccse idén és azokon - ha nem is született nézőcsúcs -, de kb. 1000-ren mindig összejöttek. Egyébként amikor az NYKSE hétvégén szerepelt itthon, akkor sem voltak látványosan többen mondjuk egy péntekhez képest.

 

2. Lásd: 4-es pont.

 

3. Kissé demagóg amit írsz. Nem azért járnak relatíve kevesen(Győrben, Debrecenben, "PLER"-ben kb. hasonló az átlag), mert nincsenek futtatva, hanem mert nincs kik miatt járni. A szedett-vedett szlovák ligaválogatottal valahogy nehezebb azonosulni. Nem is beszélve arról, hogy mik történnek a háttérben - gondolj a nyári esetekre, amelyek miatt sokan elfordultak a csapattól.

 

4. Mindenki tudja, hogy a nagy hármas ellen annyi esélyünk van, mint a féllábú embernek a seggberúgó-versenyen. Ha esetleg a Tatabányát megvertük volna(kevés hiányzott...), attól még nem jöttek volna ki 1200-an a Debrecen ellen.

 

5. A junior világbajnokságról nem értesültél? ;-) Való igaz ugyan, hogy "szólóban" meglehetősen régen járt itt valamelyik felnőtt válogatottunk, de korábban rendszeresen volt rá példa.

Előzmény: Dungó (2053)
pépike Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2054
Most beszéltem egy Békéscsabai barátnőmmel,aki kint volt tegnap a békési meccsen.Azt mondta,hogy a nyíregyiek ugy néztek ki ,mint egy szedett -vedett banda.A magyarok és a szlovákok széthúznak,az ötös játékos(Janó) úgy ordít a pályán mint egy állat,pedig egy nagy sz r játékos.A 18-as játékos(Jurkó) eszetlenűl,minden elképzelés nélkül ,mint egy ámokfutó játszott.Csak a 20-as(Kleis) és a 10-es (Medve) ért valamit az egész röhejes bandából.Azt is kérdezte miért nem a kis kopasz kapus védett(Lencsés),mert a másik hosszúkás kapus(Pramuk) ugyanannyit ért mint Janó,szóval egy nagy péniszt.Bocs,de ezt hallottam.
Dungó Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2053

Véleményem szerint ennek több oka van:

 

1.: A mérkőzések gyakran hétköznap vannak, így mikor a nép végez a munkával inkább haza megy és a családdal van, vagy tanul(diák). A legtöbb fiatal a suli miatt nem tud jönni 7végén is, mert tanul.

 

2.: A bajnoskág szinte már a sorsolásnál le van játszva, kevés a meglepetés eredmény. Legtöbben csak a dunaferr,veszprém,szeged,debrecen ellen jönnek. Nah jó ebben az idényben voltak meglepetések.

 

3.: Én még mindig azt mondom hogy nincs eléggé reklámozva a csapat(lehetne szerintem plakáton is reklámozni). Pl. múltkor beszélgettem vkivel és közbejött a sport, és nem hitte el nekem hogy nyíregyházán elsőosztályú csapat van. Szerintem be kéne szervezni iskolákat akik összeszedik a gyerekeket és kiviszik meccsre, értem itt általános és középiskolára. Hadd lássa a nép hogy van kézicsapat, és ha megtetszik neki akkor egyrészt kedvet kaphat a sportolásra, ebből az utánpótlásnevelés is gazdagodhat, másrészt ha ugyancsak tetszik neki akkor ha hazamegy szól anyunak és apunak és a következő 7végén már családi program lenne a meccsnézés.

 

4.: Kevés a meglepő eredményünk, ha hoznánk egy két bravúrt akkor talán felkeltenénk az emberek érdeklődését a kézilabda iránt.

 

5.: Kevés a nagyobb kézilabdás rendezvény, jót tenne pl ha a bujtosiba hoznánk a magyar női,férfi válogatottat, nevezhetnénk a kézigálára, hisz a csarnok adott, 1osztályú csapat, fényes múlt, mi kell még?

 

Nah ez a véleményem...bocsi a regényért :D

HAJRÁ NYKSE!

Előzmény: pierce08 (2051)
pierce08 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2052

Ja de amúgy én nem járok kézimeccsre csak így az eredményket követem. De én azt nem értem hogy nézem mindig azújságba és túl sok ember mit ötrtént amúgy??

Ja és most olvastam el és rájöttem hogy régbben volt az tiszvasváris út:):)

 

pierce08 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2051

Szerintem a nyíregyi kézivel csak az baj hogy 400-500 nézpő van kint meccsen vagy még annyi se... Kivétel volt a veszprém- debrecen meccs.. amin 1000-800 ember volt kinnt..

Szerintem Tiszavasáriba csak balhézni ment a nép..

Ja és tényleg miért vannak iylen kevesen kézi meccsen??? Erre melyik nagy kéziszurkoló tudna választ adni??

PityeszHC Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2050
Mármint,hogy kell a bíztatás! :)
Előzmény: PityeszHC (2049)
PityeszHC Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2049
Úgy legyen!!!
Előzmény: Dungó (2047)
Dungó Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2048

Tiszavasváriban lett lejátszva a Nyíregyháza - Békés mérkőzés...szurkolói buszt indított a csapat. Összejöttünk vagy 25en. A meccsen minden jól indult...aztán egyesek elkezdtek durván viselkedni (Debrecen, Miskolc szidás, amikot ott sem voltak, focicsapatéltetés, igénytelen viselkedés, vergődés, ugrálás), aminek szerintem egy kézilabdameccsen nem megszokott, focin lehet elfogadott. Hisz a kézilabda szurkolás az egy kultúrált viselkedés (lásd.: Veszprém,Vác,Győr..stb.) Nos és a meccs után kifejtettem erről a véleményem a balhésoknak +egy nyíregyi nyugdíjs törzsnéző is megmondta a véleményét: erre majdnem verekedésbe ment át a veszekedés. A hazafelé úton ment a veszekedés tovább ami a bujtosihoz érve egy kisebb boxba ment át. Kb 20perc után lecsillapodtak a kedélyek.
Emiatt szűnt meg a szurkolói klub képletesen, mert ez a balhé nem a Nyíregyházi Kézilabda Szurkolói Klub tagjai miatt volt, de sokan azt hitték igen, így jobbnak láttuk egy időre visszavonulni.

Most úgy néz ki kezd helyrerázódni a szurkolás, folytathatjuk ott ahol abbahagytuk.

Előzmény: Törölt nick (2045)
Dungó Creative Commons License 2006.03.26 0 0 2047
Bocs, te csak azt mondtad hogy nekem nem lenne helyem a szurkolói csapatban...és én meg csak kifejtettem hogy szerintem miért van éshogy mostanában miért nem ültem a b-középben...amúgy szerdán ott fogok...kell a bíztatás a csapatnak. Ha szívunk és a győr nyer akkor lehúzhatjuk a rolót a legjobb 8csapat előtt :S
Előzmény: PityeszHC (2046)
PityeszHC Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2046
Teljesen félreértettél. Mindegy.
Előzmény: Dungó (2044)
Dungó Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2044
Mire érted az érdemrendet??? A SzuCsa tornára? Én semmit sem kérek várok el senkitől! Na jó 1vmit: Ha már lejön szurkolni azt normálisan tegye, ha a Békéssel játszunk minek kell a Debrecent vagy a Miskolcot szidni??(erre azt válaszolják hogy ők is szidnak minket más meccsem. Most akkor mi is legyünk bunkó állatok?) Minek kell belekötni a saját szurkolóinkba??
Otthagytam a sorstársaimat? A normális emberekkel most is tartom a kapcsolatot, nem fordultam el tőlük! Bocsássatok meg, de ami történt Tiszavasváriban ahhoz én nem adom a nevem! Ami ott történt az szégyen a normális szurkolóknak, a csapatnak,a vezetőknek.
Attól meg hogy máshol ülök lehetek ugyanolyan jó szurkoló mintha a b-középpel ülnék. Debrecenben pl 5en voltunk és simán leszurkoltuk a debrecenieket! (de hisz nem volt nehéz, hisz a debreceni foci,,drukkerek" voltak, miután látták hogy nem vagyunk balhés szparisok, fogták maguk és mentek a kocsmába) Erről ennyit. A témát rézemről lezárom.
Előzmény: PityeszHC (2043)
PityeszHC Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2043
Értem. Maximális tisztelet érte,hogy elindítottál/elindítottatok valamit.De mondok akkor én is egy példát: elmegyek háborúba,harcolok a hazámért,de félúton inkább otthagyom a sorstársaimat,mert egy csatát elveszítettem,viszont az érdemrendekért sorban állok.....
Dungó Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2042

2004 decemberétől 2005 november végéig szinte minden meccsen kinn voltam és szerveztem a szurkolást. Tavaly november óta is kinn vok a meccseken, ha jól tudom csak most a csömör ellen nem voltam, csak a novemberi balhé óta nem ülök b-középbe. Ha rajtam kívül még 2 ember és én nem lettünk volna akkor semmiféle ,,szurkolás" nem lett volna és nem lenne most.
Attól hogy nem látsz a b-középben attól még lehetek szurkoló. Vagy szerinted aki nem jár templomba az már nem is hívő?? Ez kb olyan.

Szóval nem mond már meg mi vagyok és mi nem, kérlek!

Előzmény: PityeszHC (2038)
Dungó Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2041
Tegnap este találkoztam vele, köszöni szépen jól van. Mondtam neki hogy idén is megyünk Győrbe! :)
Előzmény: Csbalázs (2035)
Ricsike_18 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2040
Helló mindenki, regisztráltam én is erre a fórumra :) Először is üdvözlök minden szurkeszt, főleg azokat,  akik tavaly is voltak győrben! Hát az a helyzet, hogy valóban nem teljesen úgy alakul minden itt Nyíregyen, ahogyan annak kellene. De ennek oka is van! Ugyanis a szurkesz klubunk tagjainak nagytöbbsége most 12.-es, idén érettségizik. Így gyakran előfordul, hogy péntekenként is este 6-ig suliban vannak, előkészítőkre járnak. És mint tudjuk sajnos sok meccs van pénteken, sőt a Veszprém elleni meccs keddi napon került megrendezésre. De amikor tudnak, eljönnek meccsekre! Egyébként meg nem hiszem hogy volt egyetlen hazai meccs is ebben a szezonban, amikor ne bíztattuk volna a csapatot! És ezt Jano Pali is megmondta (lsd: Debrecen elleni meccs után), hogy igenis számítanak ránk, és fontosak vagyunk a csapatnak, aminek nagyon örülünk! És egyébként sem minden esetben az számít, hogy mennyien vagyunk, hanem hogy milyen lelkesek vagyunk, és szerintem arra nem igazán lehet panasz, ugyanis akármennyien vagyunk, mindig mindent beleadunk! Nagyon örülök, hogy idén is kaptunk meghívást győrbe, és rendkívül boldog vok, hogy ismét el tudunk menni, mert a tavalyi az egy örök élmény volt minden résztvevőnek! Azok az esti bulik... Azok a felejthetetlen meccsek...  Idén sem nyerni megyünk, de mindent beleadunk, az tuti :) Hajrá Nyíregyházi Kézilabda, hajrá Magyar Kézilabda!
PityeszHC Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2038
Dungó! Te már benne sem vagy a szurkolótáborban!!!Legalábbis nem látlak köztük!Semmilyen kézi meccsen sem!Valahol ott ülsz a csarnokban és ennyi...
Pedig az ilyen tornáknak akkor van igazán értelmük,ha olyan csapatok játszanának egymás ellen,akik úgymond "b-közepesek"!
lacoj Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2037

Helyes!

A Váciak is hiányolnának titeket a tavalyi után!

Előzmény: Dungó (2030)
Csőkutya Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2036
Már megint csak az OFF megy itt is Neked.... :))))
Előzmény: Csbalázs (2035)
Csbalázs Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2035
Neked nem mindegy? Niki hogy van?:-)
Előzmény: Csőkutya (2034)
Csőkutya Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2034
Konkrétan nem ő rá gondoltam :)
Előzmény: pépike (2033)
pépike Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2033
Hívjátok meg Janót,de talán még oda is kevés lenne.Mert ő is végigszurkolja a meccset.
Előzmény: Csőkutya (2032)
Csőkutya Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2032
Balszélsőtök ki lesz? :))))
Előzmény: Dungó (2030)
Luigi 3 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2031
Ez a beszéd, vazzze! :))))

Előzmény: Dungó (2030)
Dungó Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2030
Értettem főnökúr! :)) Intézkedem a jövő7en. 8-10 embert összeszedek mint ahogy tavaly is. Fel lehet írni ;)
Előzmény: TOM2 (2029)
TOM2 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2029
Szedjétek össze magatokat, mert nagyon hiányoznátok a palettáról. Az előző évben jól játszottatok, a fiatal sportolóknak pedig nem szükséges heti négy-öt edzés.
Előzmény: Dungó (2028)
Dungó Creative Commons License 2006.03.24 0 0 2028

Persze, a játék a lényeg, amit élvezni kell. Csak ha odamegyünk edzések nélkül, és egy olyan csapattal szembekerülünk mint pl: Győr,Fradi,Szeged,Veszprém,(Dunaferr :őket a kézigálán látottak miatt írom) nem tom hogy élvezzük e majd a 20:1 es végeredményt.
De azért megfontolom még ezt az edzés nélküli nevezést, mert nekem pl van heti 2 edzésem, plussz rajtam kívül van még egy megyében igazolt szurkoló, és persze a többiek sem fakezűek :D


Lehet hogy most sikerült belerángatnod Luigi :D

Előzmény: Luigi 3 (2027)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!