Sziasztok, Polar SDU klima 8 fokos temperalasra van állítva. 24 óra elteltével távolról viszont nem érem el a klímát az applikacioban , csak ha ujrainditom a routert.
Több okoskeszulek is van telepítve, egyiknél sincs hasonló hiba, így a routert kizarnám a hibalistabol. Esteleg van valakinek ötlete, hogy mitől lehet?
Nekem csak a sima Gree Amber van 2,7 kW-os . Én egy jól hőszigetelt 63nm-es házat fűtök vele 23-24°C között tartva a hőmérsékletet . Kényelmesen kifűti .
Ezt a klímát néztem ki egy 20nm-es és egy 16nm-es szobában dolgozna a két klíma. A klímával fűtés is lesz azért választottam ezt a típust. Természetesen külön felszerelve kültérivel.
rakeresve most gugliban, nem irom le a ceg nevet, lattam 179900 -ert LG W12TE DualCool Pro -t 3.5kw -osat :-) Mikozben mindenhol vagy 230 ezer :-)) Amugy mennyire jo csak hutesre a LG?
" A Cool nyilván összekötötte a saját márkájával, de ez alapján egy nagy klímás cég a japókra is bevezethette volna. Nem a Cool/Polar kritikája!, éltek a lehetőségggel. "
Magyar állam magyar céget bíz meg , mert így nagyobb az állam bevétele . Így van rendben !
A Magyar Fűtésmegújítási Program keretei között 2,5 kW-onként 100 ezer forintos kupont lehet kapni, egy ingatlanra maximum ötöt. Ezt fel lehet használni készülék/darab módon is (pl 2,5 és 3,5 kW-os berendezések esetén, és fel lehet használni egy nagyobb (pl. 5-6 kW-os) készülék esetén kettő de akár három, négy százezer forintos kupont. Részleteket itt lehet találni : https://futesprogram.hu/
Írtam, hogy 100-ast kaptam, felejtős, de rögtön kérdeztem, vagy össze lehet vonni 2-t?
De mindegy, már rég felhagytam a feszkó-kereséssel, úgyhogy köszönöm!
Az csak érdekesség, hogy nekem a végén derült ki, hogy nem promó, hanem kvóta-biznisz. (valószínűleg a hem-ből rájöhettem volna) Szerintem ez egy baromság az európai(?) döntéshozóktól, de ha már kitalálták, nem leszek finnyás.
Egy Kádár-kocka födémszigetelésére elkölt egy cég 400 e Ft-ot, a tulaj 0-t fizet, tehát többért tudja eladni a kvótát. Pedig a födém felé csak egy része szökik a melegnek. A Cool nyilván összekötötte a saját márkájával, de ez alapján egy nagy klímás cég a japókra is bevezethette volna. Nem a Cool/Polar kritikája!, éltek a lehetőségggel.
Amúgy meg halva született ötlet, nem fog összejönni, mert a csövek hűtőközeg hőátadásra vannak tervezve/ összekötve, és vízzel nem lesz áramlás/ megfelelő hőleadás.
(Amúgy meg talán kellene lenni betápnak, vezeték kilógna, ha régi onoffos. Ha inverteres, akkor goto első mondat. Ha jól tudod... Szerintem vastagon tévedsz. Illetve mehet ventillátorhoz, de az a kültériben. ÉS persze a másik a kompresszor, nem inverteresnél. )
Ha már ilyen kedves voltál, legyen ez a stílus: egy szó nem tűnt fel neked (szövegértés, ugye), legalább 100 ezer. Az lehet 100, 200 és 300 ezer is ebben az esetben.
Küldtek 5 db 100 ezres kupont. Neked egyértelmű, hogy akkor csak a 100 ezres kategóriából választhatok, vagy a 200 ezresből is 2 beváltásával? A szövegek alapján az első verzióra gyanakszom. De nem egyértelmű.
A klíma beltériben van egy sorkapocs ide jön a betáp. kábel. a feliratok N(1) , kék vezeték 2 fekete vezeték, 3 barna vezeték
Az N a nulla , a 2 a fázis, és a 3 a is fázis? Ha jól tudom ez a ventilátorhoz megy. Egy lakókocsit szeretnék fűteni télen egy napkollektorral és egy klíma beltérivel, keringető szivattyúval.