Mikor megérkeztünk, kérdezték ki focista. Haverom jelentkezik. Be kellett diktálni a nevét és a csapatot. X. Z, Túrkeve. A következő a sorban, Híres Gábor, Vasas. Egy körletbe voltam vele is meg Handel Gyurival is. Volt még egy csomó NB1-es focista, surranóban nem fociztak jobbak nálunk. :)
Siránkozzál továbbra is a koszos székeken, meg csordogáljon a nyálad a kétballábas rabszolga ”gyerekeken” a pálya szélén. Megérdemlitek őket! Híres Gabi a legnagyobb király! Mindenidők legjobb söprögetője!!!
Nincs valakinek egy jegye az MTK - Senica meccsről? Szívesen elraknám a gyűjteményembe. Köszönöm a segítséget. Akinek van, írhat a chlpko.peter@gmail.com címre. Előre is köszönöm
És látom, mindannyian elsiklottunk afelett, hogy Könyves megmondta, nem fogja meghosszabbítani a télen lejáró szerzôdését. Ezért nem is játszott a Senica elleni elsô meccsen
Őszintén? Bárki (csak Pölő ne, aki az MTK történelmének legrosszabb edzője szerintem), és tényleg BÁRKI
Garami alkalmatlan szakmailag (lásd Szati ügy - lásd csapatösszeállítás - lásd nb2-be kiesés - lehetne hosszan sorolni) és szellemileg (igen, nekem is több helyről jött az az infó, hogy ezek a hírek pontosan igazak, az öreg már iszonyatosan nincs képben) a poszt betöltésére.
Senki nem mondja, hogy egy habzó szájú őrült, egyszerűen csak (ugyan, hallgassa már meg valaki csak egy nyilatkozatát) már régen
egy karosszékben (max az akadémián) kellene pihennie az unokák mellett, mert a feladat ellátására teljesen képtelen.
Nem is beszélve a 0 önkritikáról, a világon mindenhol lemond az edző az első osztályból egy közepes kerettel történő kiesés után.
Egyébként láttam már edzőket nemzetközi blamák után (a Senica elleni igencsak az) azonnal felállni.
A Fener elleni 1-1 szép eredmény, de semmit sem ér. Valahogy nem tudok igazán örülni neki a Senica elleni gyalázatos teljesítmény miatt.