Keresés

Részletes keresés

Gonosz Csiga Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1035
Az UC-ban annyi vércicával találkoztam, hogy már unom is őket, mint a fene- Megmondanátok mi olyan jó azokban?

Csiga

Előzmény: Mike (1034)
Mike Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1034
hm, lassan nem tudom ki mivel jatszik

alap, UC, Wild

szal, lehet, hogy egsincs FN-FAL

vercicakkal meg csak az alapjatekban talalkoztam, az UC-ban emlekeim szerint nem

Előzmény: Mike (1033)
Mike Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1033
van FN-FAL a jatekban
minyt ahogy FN-P90-es is van
Előzmény: Harvey Porter (1030)
Dohi Creative Commons License 2004.03.20 0 0 1032
egy ingyenes mod a ja2-hoz. a keszitok szerint ja2.99 :) nezz szet itt: http://www.strategyplanet.com/jaggedalliance/
Előzmény: Rolgg (1031)
Rolgg Creative Commons License 2004.03.20 0 0 1031
Bocs a hülye kérdésért, de mi ez az Urban Chaos?
Harvey Porter Creative Commons License 2004.03.19 0 0 1030
Nabazzeg, akkor nem is lesz itt már több fegyver, hiába álmodozunk FN-FAL-ról meg ilyesmi... kb. 65-70%-nál tartok a gaméban, és a lista lapján úgy nézem, hogy már az összes fegyvert megtaláltam... (gonosz csiga kérdésre válaszolva: természetesen tons of guns-módban).

Nabazzeg, lehet, hogy abbahagyom... vagy esetleg elsétálok még a fővárosba és fejbekólintom azt a libát... na ja, természetesen... mindenképpen...

Előzmény: ToMy_ (1026)
Dohi Creative Commons License 2004.03.19 0 0 1029
san monaban nem muszaj kinyirni senkit. ha nem bantod kingpint, senki nem fog rad loni.
Előzmény: Coco (1028)
Coco Creative Commons License 2004.03.19 0 0 1028
Aztat szeretném kérdezni a rutinos rókáktól, hogy Tony boy vajon miért akar lelőni engemet?

Kicsit bővebben kifejtve:
Megtaláltam Tony-t (aki az alap ja2-ben vepön dílerkedett) gondolom az UC-ban is ezt a nemes szakmát űzi. A baj az, hogy amint meglát az ablakon keresztül elkezd lőni de rohadtul. Így sajnos likvidálnom kell, de ebben az esetben kinek fogom eladni a sok jó kis fegyvert?
Az alap ja2-ben is ki kell nyírni az enemit Tony szektorában, így szerintem nem azért akar levadászni, mert írtom az ellent.
Tudja valaki, hogy miért haragszik rám? hogy lehetne megbékíteni? Esetleg vigyek virágot neki?
Nem olvastatok erről valahol?

Coco

Gonosz Csiga Creative Commons License 2004.03.16 0 0 1027
ToMy_ és Dohi!

Köszi!

Lógok nektek 1-1 sörrel!

Csiga

ToMy_ Creative Commons License 2004.03.16 0 0 1026
Csiga!

Urban Chaos cuccok, pancelok es fegyverek komplett listai:

http://home.t-online.de/home/hansalexander/index.htm

slen Creative Commons License 2004.03.13 0 0 1025
Lécci vki árulja el nekem, hogy Drassenből hogy lehet kaját küldeni a lázadóknak, és a drasseni bányát hogy lehet beindítani? Wildfire-ről van szó. Sztem sokkal nehezebb az alap ja2-nél, azt végigtoltam csomószor, itt meg szívok ezerrel, a köcsög lesipuskásokat alig bírom leszedni a tetőkről.:(
Dohi Creative Commons License 2004.03.13 0 0 1024
az eredeti ja2wf 2 cd-n terul el, az elson van az eredeti ja2 es a forras, a masikon meg a wf. de ha szetnezel a bear's piten, valamelyik topicban van egy link a forrashoz.
Előzmény: Gonosz Csiga (1019)
Gonosz Csiga Creative Commons License 2004.03.12 0 0 1023
Hááá, őőő vazze én Steyr AUG, FN-FAL, és FAMAS csodákkal vittem végig az alap játékot, a UB-ben meg (bár nehéz és lassú) az M82-sel kaszáltam. Meg asszem ott volt PSG-1 is. Azt szerettem még. De félek, hogy itt se ezek nem lesznek, se a klasszikusok :-/
Ja és vittem magammal, de használni nagyon ritkán használtam az Automag II-t. Pedig mien cuki stuki(k) volt(ak).

Most asszem M4A1-m van, de lehet nem pontosan ez a neve (igen, igen attól a csókától szedtem el).

De akkor ennyi? Vazzeg.

Meg nem tom, de nekem mostanában nem szór semmit az ellen. Egyszerűn már volt olyan, hogy a 3 dobókéssel kellett irtani a közellevőket, mert a pucskuhoz volt vagy 11 lőszer a pisztolyhoz meg már csak 10. A pályán meg még voltak vagy 20-n.

Amit viszont nagyon nonszensz, hogy az ellefél pisztollyal olyan távolságból eltalál, amilyen messzire az én puskám nem visz! Azért ez egy kicsit...öhöm. Ja és ha próbálnám mégis lőni, persze mellémegy :-// (marskmanship: 100).

Harvey, igaz Tons of Guns módban játszol?

De sokat tudok pofázni:)

Csiga

Előzmény: Harvey Porter (1022)
Harvey Porter Creative Commons License 2004.03.12 0 0 1022
Hát főleg amcsik vannak még, de nem túl sok; túlnyomó többségben a szovjetszkij fegyverek vannak, nálam mindegyik kari azt használ, asszem, nem bázz, dehogy, wolfi valami amcsi karabéllyal munkálkodik (ezt rude dogtól lehet elkérni, rögtön az első városban)... már gondolkodtam, hogy beimplikálom vagy beapplikálom, vagy micsinálom ide a fegyverek listáját, amiket eddig találtam, meg bobbytól rendeltem (rögtön megrendelem, ha meglátok vmi újat, már van egy csomó könnyű gépfegyverem, amit az életbe nem fogok használni, 8 AP-nál kezdődik a single shot, meg egy mesterlövészpuskám, aminek 120 a range, és 15 AP, kész röhej...)

... a középső városok alatti sávban mozgok, szépen a pálya egyik végétől a másikig, kb. hatvanegy-két %-a van meg a játéknak, és eddig AKS-74 a legjobb flinta... úgy vágyom már egy FN-FAL-ra, hogy elmondani nem lehet...:) eredeti gamét azokkal vittem végig, nem valami szaros rocket rifle-lal.

Előzmény: Gonosz Csiga (1021)
Gonosz Csiga Creative Commons License 2004.03.11 0 0 1021
bázz! Erre nem is gondoltam:) Jó hogy mondod, hogy pirosak. Enélkül bajban lettem volna:)

Apropó. Ti biztos messzebb jártok már, mint én (főleg Te bázz:D), s bár Danuvia világában játszódik és erős orosz behatás érződik a játékon, de a keleti egység fegyverein kívűl azért igaz lesznek nyugati (német, amerikai, olasz, belga...esetleg angol) fegyverremekek is?

Csiga

Előzmény: Harvey Porter (1020)
Harvey Porter Creative Commons License 2004.03.11 0 0 1020
Állj meg, bázz, a gép faránál és ne mászkáljál a terepen, mert mire odaérsz, a milicisták úgyis legyilkolják azokat, akit ellenségként jelez (piros színűek!!!)...:)
Előzmény: Gonosz Csiga (1019)
Gonosz Csiga Creative Commons License 2004.03.11 0 0 1019
ToMy_ & Harvey Porter!

Kösz a tanácsokat.

Akkora gépem van, hogy a JA2-nek úgy kéne rajta szállni, mint egy álom.
Persze így utólagosan belegondolva, lehet az volt a baj, hogy az adott sector-ban x>30-an voltak.

Harvey Porter!

"szedegesd össze, bázz, a fegyvereket"

Nos. Lehet nem derült ki a szövegkörnyezetből, de már párszor végigvittem az alap JA2-t és az UB-t, szedegessem fel a fegyvereket... kösz, bázz.
Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy:
Ne álljak a gép faránál, mint egy f*sz, hanem mászkáljak a terepen és akit ellenségként jelez, azt öljem meg :-)

Jagged Alliance 2 Wildfire:

Well, well, well...
Nem tom ki nézte már közületek, de öööö, hááát öööö, hogy is mondjam. Kicsit érdekes. Az alaptérkép semmit nem változott a klasszikus JA2-höz képest, bár a sector-rok belső képei igen. Azt nem állítom, hogy hangulatosabb, de más.
Van némi változtatás benne, láttam (eddig) egy új cuccot, és az eddig talált fegyverek grafikája is át van dolgozva, valamint sztm a hangjuk is más lett. Ja és mintha a fegyverek nagyobbat szolnának, mint régen.
Hogy nehezebb lett-e, mint az elődje volt? Nos egy kicsivel talán nehezebb.
A forráskódot amit meg mellette kellene találnom (mert adják hozzá), azt meg marhára nem látom ám.
Remélem a bétaverziót szereztem be és azért nincs resource kód.

Csiga

Harvey Porter Creative Commons License 2004.03.09 0 0 1018
AK-47 a legszarabb assault rifle a játékban...

Dragunovval kapcsolatban, mondjuk igazad van... nálam általában ilyenkor wolfi odalopakodik és belepumpál egy sorozatot a fejébe...

Nekem egy jó ideje már mindenki kilences szintű, onnét nem nagyon akarnak továbbfejlődni...

Ja, és apropó, jut eszembe: TALÁLKOZOTT MÁR VALAKI NYAMVADT VÉRCICÁKKAL????:)

Előzmény: Coco (1014)
Harvey Porter Creative Commons License 2004.03.09 0 0 1017
Menjél be a hangárba és a kártyát (cargo claim ticket, ha jól emlékszem) ami az inventorydban van, add oda a hapinak, erre beenged a csomagokhoz, plusz első pálya csatával kezdődik, szedegesd össze, bázz, a fegyvereket...

Meg upgradeljél gépet is...:))

Előzmény: Gonosz Csiga (1015)
ToMy_ Creative Commons License 2004.03.09 0 0 1016
Elso palyan fegyvertelenul:
Ja, igy van, hagy a milicistakra a lovoldozest, aztan ha vege, akkor hienazhatsz. Ja es ne feledd felszedni a poggyaszraktarbol a cuccodat. A managerrel kell dumalni es a tikettet odaadni neki.
A masik:
Milyen geped van? Mert ez a jelenseg inkabb a low-low-end gepekre jellemzo, kb. Celeron 400-ig.
Előzmény: Gonosz Csiga (1015)
Gonosz Csiga Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1015
Hi!

Én még csak most kezdegetek játszani az UC-szal, de van itt pár probléma (vagy csak lámer vagyok:).

Mindjárt az első, hogy miután lekreáltam a karimat és megérkezett az első célállomásra, akkor vettem észre, hogy az ég világon semmilyen fegyver nincs nála, mindössze egy dobható tőr. Ez teljesen rendjén van, vagy attól függ, milyen képeségekkel látja meg a napvilágot (jelen esetben throwing és night ops)?

A másik, hogy időnként olyan mérhetetlen módon sokáig gondolkozik a gép, hogy már azon dilemmázom, hogy nyomom neki a resetet, mikor hoppsz és ugrik egyet a opponent's turn csíkja. Ez is teljesen természetes, vagy ez már valami hiba? (Ilyennel utoljára akkor találkoztam, amikor még p100-son próbáltam az alap JA2-t játszani).

A válaszokért előre is köszi!

Csiga

Coco Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1014
Szerencsére minden jelenlegi fegyveremhez van AP-s lőszer, így nem kell már használnom a kéket, vagy a simát. (meg kell jegyezzem, hogy a sima lőszer is csak egy kicsivel jobb mint a kék)

Én egyenlőre nyomulok a druganovval. Mivel teljes csapattal szeretek játszani, ezért nem kell annyira takarékoskodni at AP-vel. A custom merc akit ugye igencsak alacsony lővész index-el indítottam most druganovval megy, amin van egy lézer, így elég szépen szedi össze a tapasztalati pontokat. Egy helyen jön rohadtul jól a druganov, amikor az enemi betérdel az ablak mögé 3 ház távolságnyira, én meg kint vagyok a terepen. Ekkor elég egy célzott lövés a fejre, és nem kell tovább foglalkozni az ipsével.
Nálam a csapat 1 Druganov, 2 AK-47, 3 AKS-74.

Előzmény: Harvey Porter (1012)
Harvey Porter Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1013
Port Kip... úgy emlékszem a fegyverkereskedő arc vmelyik alsó térképen van (vmelyik molós pálya) a pálya felső részén vmelyik házban... foglalj el mán még egy várost, nekem kb. 400.000 dollárom van, igaz, hogy 60 valahányadik napnál tartok:)), de minek is a nagy rohanás?... Port kipben egyébként nincsen bánya, ha érdekel...

Páncél: cserélgesd, bázz, és figyeld az Armor-értéket százalékban, minél több, annál jobb...:)) spectra-armort mindenkinek, ha találsz striker-upgrade-et, azt pakold rá, így rá lehet aggatni a boostert... meg talán jobb is valamivel... van még EOD-armor, asszem az valamivel még jobb, de ez kimondottan robbantási szakértőknek van, és szerepjátékos hozzáállásból nem adtam a fiúkra... hogy nézne már ki, hogy kvázi űrhajóscuccban bújócskáznak...

Lassan kb. game 60%-ánál tartok, alsóbb pályákon volt, hogy 34 db enemyvel találkoztam... kezdem kicsit unni...:) mondjuk, mind a 34 db segghülye volt... egyetlen pályán volt kicsit izgalmasabb, térkép jobb szélén a tenger fölötti vmelyik pálya egy repcsivel meg egy hangárral, meg tiszta szép zöld és nyílt mező, beléptem a hangár fölé, és mind az összes rám támadt kétoldalról, na az tényleg izgi volt...

ÉS IZÉ, TALÁLKOZOTT MÁR VALAKI NYAMVADT VÉRCICÁKKAL?????:))

Előzmény: Coco (1007)
Harvey Porter Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1012
Kék lőszer: ha heten vigyorognak szembe veled, és mondjuk távolabb vannak, hogy sorozatot tudnál lőni, akkor nem nagyon van rá idő, hogy kiverd belőlük a szuflát... igazából én se AP-vel lődözük, csak a sima, jelzés nélkülivel, mert AP eddig csak Nato-lőszerből van, azt meg egyik mercem se használja...

A sniper rifle-t meg - szerintem - azért nem éri meg használni, mert főleg városi terepek vannak, ahol nincsenek nagy távolságok, és a sniper rifle mellé még mindenképpen cepelni kell vmi fegyvert, ami közelre lő kevés AP-vel (itt most akciópont, nem lőszer:)... szerintem ezeket a ruszki géppisztolyokat érdemes használni, távolra is jó viszonylag, meg közelre is, meg sorozatra is... úgy emlékszem eredeti gaméban FN-FAL volt a legkirályabb assault rifle, itt még eddig nem találtam... saját mercem AKS-74-et használ (mert csak 4 AP rugóval), Wolfi M valahányas karabélyt, mert 4 AP + hangtompító, a jubilee meg AK-107 et vagy 975(?)-öt, azt a kettő közül, amelyiknek 40-es a range-e, mert ő általában csak fedezi a fiúkat...

Előzmény: ToMy_ (1006)
Heartbreaker Creative Commons License 2004.03.06 0 0 1011
Köszi! Én is rákerestem, de nekem nem dobta ki. Hálám a sírig!
Előzmény: Zolaa (1010)
Zolaa Creative Commons License 2004.03.06 0 0 1010
google csodakra kepes, fel perc kereses eredmenye....

http://www.gamershell.com/download_4760.shtml

Előzmény: Heartbreaker (1009)
Heartbreaker Creative Commons License 2004.03.06 0 0 1009
Emberek, ti honnan szereztétek meg az Urban Chaost? Én a gatyámat letolnám érte délután négykor a Nyugati téren, de senkinek nincs meg. Nálam nagyobb JA2 fan nem hinném, hogy létezik, 12-szer toltam végig, aztán még 4X az UB-t.
ToMy_ Creative Commons License 2004.03.04 0 0 1008
http://home.t-online.de/home/hansalexander/index.htm

"Mi szem-szájnak ingere..."

T.

Coco Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1007
Ez jó, tehát ha az üveges Crepagent az inhalátorba töltöm akkor energi búster lesz, ha meg a fecskendőbe akkor regeneráló. Még jó, hogy van egy rahedlivel belőlük.:)))

Leírnátok nekem pár szóban amit a páncélzatról tudni kell? Még nem vagyok 100%-os angolból, így van amit nem értek. (gondolok itt arra, hogy milyen kombinációkból mi hozható ki, ill. ezek milyen plusz tulajdonságot adnak)

Talán már ma este el tudom foglalni Port... (elfelejtettem hogy nevezeik)-et. Remélem, hogy megtalálom a fegyverkereskedő arcot, mert kéne a zsé, illetve lassan belefulladok a rengeteg használhatatlan fegyverbe.

Előzmény: ToMy_ (1006)
ToMy_ Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1006
Crepagen: Ketfele van, a spricnis az energy booster, az injekcios meg a regeneralo.

Dragunov: rod & spring, es mindjart gyorsabban lo. Bar koronkent ugyis max. 2 loves fer bele. Amugy meg tokmindegy, mert 1 fejlovestol barki lefekszik, keruljon akar 9 vagy 7 pontba... :))

kek loszer: jo az kesobb is, a szuflat jol ki lehet utogetni vele barkibol, vagy kozelrol sorozatlovessel is jo, az elso 1-2 golyo meg nem sebez, de az utolsok mar durvan... Olvastam forumon, (talan a Bearspit-en), hogy valahogy ugy szamolja a sebzest, hogy kek golyonal eloszor a pancelt amortizalja, ha meg az elfogyott, akkor uti az embert, de nagyon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!