Én vettem ilyen multifunkciós :) darálót. Jó lett volna, ha... lehetett volna normálisan rögzíteni a tapadó talpat.
Egy porszem nem lehet a sima felületen amihez tapasztani kell az alját, de ha elkezdesz darálni, azonnal elmozdul az erőkifejtéstől.Ha felborul, akkor "mindent visz". :P
Ha lenne neki olyan rögzítési lehetősége pl. amivel a felületemhez rögzítem, akkor jó lett volna, de így az első erősebb tekerésnél azonnal felborul.
Szóval valahol összepakolva tárolom egy eldugott helyen, ha ki nem dobtam már.
mar honapok ota motoszkal bennem, hogy valami jofajta daralot kellene szereznem, amivel sajtokat, ezt-azt lehet daralni. epp az iment ment a tv-ben egy mediashopos reklam. nem igazan bizok ezekben a termekekben, de szenzacios dologokat lehetett ezzel a daraloval kesziteni. van valakinek tapasztalata, esetleg masik termeket ajanlana?
erdekes cikk. egy gondom van vele, szinte mindegyiknel az a fel mondat, hogy meg sokminden egyeb is van benne. na, ezektol a sokminden egyebektol akarunk az elmult evekben megszabadulni. vagy legalabbis egy reszuktol. aki nem visz kifejezetten azsiai konyhat, annal csak megromlik a cucc. a zavarbaejtoen nagy valasztekban nem tudod eldonteni, hogy melyiket erdemes megvenni.
az ilyen marketing parasztvakítások engem elriasztanak... Jobban, mint az ára! :-D
„Automatikus grillezési érzékelő“ technológiát tartalmaz, mely automatikusan beállítja a grillezési időt és hőmérsékletet a hús vastagsága és az adagok száma szerint, és 9 programot (burger, vöröshús, szendvics, kolbász, hal, baromfi, tenger gyümölcsei, szalonna és sertéshús), valamint felolvasztási módot használ fagyasztott élelmiszerekre.
Honnan tudja ez a csudatechnológia, hogy a családtagok mennyire szeretik átsütve azt a húst? :)
a minap vettunk egy uj vizforralot. eleg bakelit szaga van meg ugy is, hogy vagy 15x atforraltam, tettem bele meg citromot is. azt hittem, hogy mar eltavozott a bakelit iz, de a mai tean is ereztem meg. mivel tudnek rajta segiteni?