most épp atom heart mother suite szól :) valakinek nincs eladó pf bakelite? ami nem az a csuda sárga papíros indiai Harvest kiadós, vaterán szinte csak ez van, vagy az a szöveg hogy 1 lemezt nem csomagolnak, így meg nem lehet vásárolni
Na azért Squarepusher-t nem veszek, az az egy szám a fórum olvasás közben pont elég volt mára! :)
Syd-et meg tényleg ne hallgass, most már várd meg az újat, én is így teszek!
Az Orb-ban még nem vagyok teljesen biztos. A neten belehallgattam, amitől nem estem hasra, valószínűleg hosszasabban kell majd hallgatnom, hogy értékelni tudjam.
nekem is kedvet hozott egy kis syd hallgatáshoz, de mostmár kivárom a megjelenést de engem a másik, az orbos is nagyon megfogott durva egy időszak következik, ez a kettő, meg a mutatott squarepusher is hamarosan megjelenik
Köszi hogy beírtad, majdnem elfeledkeztem róla hogy jönnek. Általában a tribute bandek nem különösebben izgatnak, de róluk már annyi jót lehetett hallani, kíváncsi vagyok, mindenképpen megnézem őket.
Metallic Spheres is a collaboration between David Gilmour, the voice and guitar of Pink Floyd, and The Orb, the renowned British ambient/house collective. Together, they created a two-part sonic mixture in a range of styles combining David's unique guitars and The Orb's crafted sound manipulations. .
hihetetlen, h 2010-ben ilyen informatikai háttérrel megy ez a dolog...
az oké, h ilyenkor hirtelen nagy terhelés érkezik, de akkor meg készüljenek fel rá!
pláne, h MINDEN koncertnél ez van, szóval már volt példa a rossz példára bőven, tanulhattak volna belőle, meg mindig meg is ígérik, h legközelebb már nem lesz ilyen, meg most fel vagyunk készülve a rohamra, blabla... bullshit!