Keresés

Részletes keresés

mizchris Creative Commons License 2007.09.17 0 0 6114
Jól van, belefutottam, John Goodman vitte el a díjat. Mindegy, nekem Morse akkor is az egyik legjobb arc on tv:) Megnéztem vele a 16 utcát. Bruce Willis-en keményen dolgoztak a sminkesek, hogy úgy kb hatvannak nézzen ki, David-nek adtak a szájába egy rágót, kicsit hátrasimizték a haját és kész is volt a genya korrupt zsernyák :) Je, élveztem a filmet, pedig nem volt nagy szám. :DD
mizchris Creative Commons License 2007.09.17 0 0 6113
Ja, ez a körszínpad akkora egy ökörség volt, tök szar lehetett úgy beszélni, hogy a fele vendégseregnek háttal állsz. Én borzasztóan érezném magam. A pasi meg aki a host volt...hát amennyit én láttam belőle, a pasas erőltetett volt, egy poént nem bírt rendesen bemondani, siralmas választás. Akkor megnyugodtam, legalább aludtam egy jót :)) Michael meg majd jól megveri jövőre a mezőnyt!!! :DD
Előzmény: Candy Perfume Girl (6111)
mizchris Creative Commons License 2007.09.17 0 0 6112

Bevallom, most hogy így utánaolvastam, hogy kik nyertek, csak tátom a számat. Hugh szerintem messze magasan kiérdemelte a díjat, és nemcsak a rajongó szól belőlem, hát ez van, de azért nekem Michael Emerson kicsit fájt. Meg mondjuk azt nem értem, hogy az Ugly Betty hogy kaphat egyáltalán jelölést bármiben??? Azt adja valamelyik kereskedelmi, belenéztem egyszer, hát gáz. Én anno végignéztem az eredeti Betty, a csúnya lányt, imádtam, tök jó volt, ez annak nemhogy lebutított változata, inkább maximum csak névrokona.

Figyu, sehol sem találom, hogy mi lett ezzel a vendégsztárok kategóriával. Akkor most ki kapta? Mert David Morse jelölve volt, de valahol olvastam, hogy a House egyet sem kapott. :((

Előzmény: Candy Perfume Girl (6111)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.17 0 0 6111

Tudod, hogy jártál így? A lehető legjobban. Köszönd meg Emmának, mert kb a lényeget láttad, a többi egy nagy rakás kaki volt. Baromi dühös vagyok, már ez az Emmy is épp olyan képmutatás, mint az Oscar. Alibidíjakat, meg presztízsdíjakat adnak, kurvára nem azt nézik, hogy ki és mi volt a legjobb az adott évadban. Hogy Hugh nem kapta meg? VICC.

Én sem Terrynek adtam volna, hanem Michael Emersonnak, egyértelmű. Őszintén szólva nálam Terry alulmúlta magát ebben az évadban, de tőle amúgy nem sajnálom a díjat, csak azt nem értem, hol itt a logika, amikor ME tényleg olyat alakított, ami meghatározta ezt a televíziós évadot.

Hogy őszinte legyek, engem az is dühít, hogy a Heroes-ról ennyire nem lehet tudomást venni.

Dühít az egész na.

Grr grr.

Ők szépek voltak:

Előzmény: mizchris (6110)
mizchris Creative Commons License 2007.09.17 0 0 6110

Na, hát jól megszívtam, dehát ez van kisgyerekeseknél. Benő éjfélig nyöszörgött, minden baja volt, utána meg elaludt és felkelt Emma, akiháromig kiabált meg huncutkodott felváltva. Sosem volt még ilyen, de enneksorsszerűen az Emmy éjszakáján kellett bekövetkeznie :) Terry-t még láttam, nagyon örültem neki, bár megmondom őszintén, szerintem Michael Emerson sokkal jobb volt ebben az évadban, persze Terry is kitett magáért, de nekem egyértelműen Michael vitte most a pálmát. Mindegy,majd lesz következő évad és akkor lesz reméljük Emmy neki is:) De azért jóleső gesztus volt, hogy Terry kellőképpen megdícsérte Michael-t :))

hát így jártam a nagy Emmy online kommentálással :) majd megnézem az smétlést vasárnap.

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.17 0 0 6109

na ez nem kezdődött rosszul. :-) Bubu, hol vagy iylenkor???

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.17 0 0 6108
Affranc, a vörösszőnyeges bevonulást már megint nem közvetíti semmi...pedig engem ez is érdekel annyira, mint maga a show...Fredné, ha nézed az Emmy-t, kérlek közvetíts!!! Ki van már ott, ki hogy néz ki, tudod, ahogy szoktuk. :-)
NAR Creative Commons License 2007.09.16 0 0 6107
Most már egész jól vagyok, de tegnap reggel kicsit kitoltam magammal. Ott kezdődött az egész, hogy reggel hétre rendeltem a taxit, de a szállodában csak héttől volt reggeli, úgyhogy kénytelen voltam a repülőtéren kaját keresni. A Malév járat a kettes terminálról indult, a McDonald's viszont a négyes és az ötös terminál között volt, úgyhogy jó sokat lehetett sétálni. Aztán ott jött az igazi meglepetés, hogy se hamburger, se kóla nem volt, csak velemi szendvicset adtak meg teát. Ez utóbbi persze forró volt, szívószállal forró teát inni pedig nem kellemes élmény :-) De mostanra már egészen rendbe jött a nyelvem.

Egyébként teli vannak a napjaim, úgyhogy az élet értelme továbbra is 42 :-)
Előzmény: mizchris (6106)
mizchris Creative Commons License 2007.09.15 0 0 6106

Ó, megnéztem őket, mind gyönyörűű! :) Klassz kis képeket csinál éjjel is a géped, bár Stockholm amúgy is fotóra kívánkozik *sóhaj*

Mesélj valamit! Jól érzed magad? Napok sűrűn tele vannak vagy van időd gondolkozni az élet értelmén? :)

Előzmény: NAR (6105)
NAR Creative Commons License 2007.09.15 0 0 6105
Hello!

A változatosság kedvéért Stockholmban volt a héten. Tavaly le volt zárva a városháza tornya, de most fel tudtam menni fényképezni: így néz ki az Óváros:
Gamla Stan

A Nybroplannál volt egy kiállítás természetfotókból:
Vizilovak

Az új fényképezőgépem tud éjszaka is képet készíteni, úgyhogy ki kellett próbálnom:
A városháza éjszaka

A metróban pedig rákérdeznek, hogy elfelejtetted-e az óvszert a nyáron:
Elfelejtetted az óvszert nyáron?

A többi kép eredeti méretben itt.
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.11 0 0 6104
Egészségedre, :D
Előzmény: Mrs Fred Weasley (6103)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.09.10 0 0 6103
Libafos!
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.08 0 0 6102
:-DDDDDDDDD
Előzmény: mizchris (6101)
mizchris Creative Commons License 2007.09.08 0 0 6101
Így néz az apjára is, Zoli meg mindig azt mondja neki ilyenkor: Már előre gyakorolok, kislányom! Nem vesszük meg! Tagolom: Nem -  vesszük - meg!! :DDDD
Előzmény: Törölt nick (6100)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.08 0 0 6100
Hatalmas videó. :-DDDDDD Emma magas ívből tett a zsiráfra, sőt, az arcát a plédbe temette, amikor elkezdett kántálni. Nade micsoda huncut pillantása van ennek a minibombázónak! :-)))
Előzmény: mizchris (6099)
mizchris Creative Commons License 2007.09.08 0 0 6099
mizchris Creative Commons License 2007.08.28 0 0 6097
A jövő egyik legsikeresebb fotósának klassz angliai fotói :) Szerintem érdemes megnézni, egyszerűen engem lenyűgöz, hogy ha én állnék ott fényképezővel, nem sikerülnének ilyen jól a fotók, pedig ugyanazt látjuk. :DD http://neverbecaptured.multiply.com/photos/album/3/anglia
mizchris Creative Commons License 2007.08.23 0 0 6096

Egy bizonyos barátnőm, aki Londonba tette át nemrég a székhelyét, betért ebben a cukiba, mikor épp eleredt az eső és gondolta, ha fotózni nem tud, legalább a diéta réme se kísértse :))) Én meg egy kicsit virtuálisan vele voltam, mert itthonról kortyoltam a cappuccinot :)

http://www.dollshouseonthehill.co.uk/

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.21 0 0 6095
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.08.15 0 0 6094

Dühöngő!

A f.szomért nem lehet visszaolvasni?????????????????????!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 6093
Ari, nem tudom mikor fogok Pestre menni, átpasszolnád a telószámod? mert nincs meg ...
Előzmény: Törölt nick (6092)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 6092
Nagyon szép képek, köszi, hogy megmutattad őket. :-))
Előzmény: NAR (6089)
NAR Creative Commons License 2007.08.14 0 0 6091
Hello!

Ismerős életbiztosításügynök ügyfeleket keres - és a lelkemre kötötte, hogy kérdezzek meg ismerősöket, hátha érdekel valakit. Igér minden földi jót, ha a fele igaz, már az is egész jó hozam. Ha érdekel valakit, az dobjon meg egy levéllel.

Bye,NAR

haimanti Creative Commons License 2007.08.03 0 0 6090

Sziasztok!

Elsőre mindjárt egy kéréssel fordulok hozzátok,annak reményében,hogy akad valaki,aki tud segíteni.

Nemrég vesztettem el az állásomat,aztán tudtam meg,hogy felvettek a Pécsi Tudomány Egyetem szabadbölcsészeti szakára,ám az önköltségesre.Nekem viszont szó szerint egy fillérem sincs.

Tehát azt találtam ki,hogy stoppal és némi szerencsével leutazom Pécsre és pár napot sátrazok.Ezalatt körbenézek,hiszen még sosem jártam ott,keresek állást és szállást,ill. valakit,aki ért a helyi pályázatokhoz és segélyekhez.

Ide most azért írok,mert abban reménykedek,hogy hátha ismer valaki egy pécsi bölcsészt,vagy akárki mást,aki segíteni tudna nekem abban,hogy kihez forduljak a temérdek kérdéseimmel.Egy telefonszám,vagy egy cím is sokat segítene!

Jövőhéten indulok,pontosan aug.7-én,kedden.

A számom:0630 941 78 17.

Az e-mailom:opala@tvn.hu

Előre is köszönöm:

Kerekes Izabella

NAR Creative Commons License 2007.08.03 0 0 6089
Végül is kiderült, hogy a tar.hu-n elfér 1GB kép, szóval ide töltöttem fel a jobban sikerült képeket 1024x768-ra kicsinyítve.

Bye,NAR

Előzmény: NAR (6088)
NAR Creative Commons License 2007.07.29 0 0 6088
Tud valaki olyan helyet, ahová többszáz MB képet lehet feltölteni? Még szétválogatás után is maradt 1 GB kép+videó, de a kep.tar.hu-ra csak 100 MB-t lehet feltölteni.

Bye,NAR

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (6087)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.07.27 0 0 6087
tegnap megneztuk NAR fotoit. mindenkinek ajanlom, nekem felert egy national geographic adassal.
ja, es NAR-nak van kozos fotoja a lochnessi szornnyel.
Előzmény: NAR (6059)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 6086
Ezt leosztottam.
Előzmény: Mrs Fred Weasley (6084)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.07.26 0 0 6085
Egyszerűen csúcs ez a kép Kucc! :-) Behalok milyen kis csábos ravasz mosoly a van a  kiscsajnak, azt hiszem tesódék is kezdhetik szerelni a rácsokat az ablakára... ;-)
Előzmény: Törölt nick (6080)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.07.26 0 0 6084
Ezt te írod vagy kapod?
Ha írod, ADD CSAK ODA nyugodtan, mert a sorokból az jön le, hogy az illető megérdemelte!!!!!!

Ha kaptad, akkor kinél húztad ki ennyire a gyufát?
Előzmény: Törölt nick (6082)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!