Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ledaráltam A drót utolsó évadát, két nap alatt. Nehéz nem túl fellengzősen írnom a sorozatról, mert katartikusan tetszett. Az elmélyült jellemábrázolás, a remek forgatókönyv és szinészi játék, nagyon jó volt, egy kicsi űr lesz most utána bennem. 10/10, végig.
Lassan végére érek A drót 4.évadának. Érdekes, hogy Mcnulty ebben az épadban alig szerepel, és mennyire elment Baltimore politikai-társadalmi struktúráinak a bemutatása felé. Ettől még kiváló. Ha teljesen a végére érek, akkor talán belenézek az American Horror Story-ba.
A 6.részig bizony tízpertizes volt a cucc, onnantól viszont lassú lejtmenet következett, így végül csak egy erős 7-esre tudom értékelni az évadot. A hangulat és a szereplők továbbra is kiválóak, különösen Norma és Norman, és a sztoriban is bőven vannak lehetőségek, szóval kíváncsian várom a második évadot.
American Horror Story 2x2
Az első évad néhány nap alatti ledarálása után, a másodikban csak a nyitó részig jutottam, ami valamiért nem fogott meg annyira, talán túlságosan is más volt volt, mint az első. Ezért aztán néhány hétre félretettem, de tegnap újra elővettem és milyen jól tettem. Baromi jó rész volt, innentől asszem megint nem lesz megállás. :)
Hát...leginkább árulásból és cselszövésből fog végig állni, ez az esszenciája.:) A kényszermaszturbáló csóka meg szerintem oltári poén volt.:) No de ízlések és pofonok.
Annak ellenére, hogy az utolsó évadok már nem sikerültek olyan emlékezetesre, baromira fog hiányozni. Férfiasan bevallom többször elérzékenyültem, főleg a 40 perces különkiadás alatt, ahol a szereplők nosztalgiáztak egy kicsit.
A lezárásra azt hiszem nem lehetett panasz, tökéletes húzás volt a készítők részéről a szereplők és a rajongók közötti kérdezz-felelek, ami remekül visszaadta milyen hatalmas lelke volt a sorozatnak, és igen, Michael Scott is visszatért egy rövid időre, nem is akárhogy. :)
A Microsoft tegnap bemutatta új játékkonzolját, az Xbox One nevűt, amit illene inkább szórakoztató központnak vagy mi a hátamnak hívni, mert ha minden igaz, játszani fogunk rajta a legkevesebbet. A bejelentésről Hancu kolléga az Indexen írt bővebben, minket csak egy dolog érdekel belőle: Steven Spielberg sorozatot forgat az XBox Live-ra, mégpedig a Halo című játékból, ami a konzol egyik legsikeresebb szoftvere. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy akciósorozat lesz, amit Nancy Tellem rendelt Spielbergtől - a hölgy a Microsoft szórakoztató főosztályának tavaly alapított tévés részlegét vezeti és korábban a CBS elnöke is volt, szóval tudja, miről beszél. A sorozat csak és kizárólag az Xboxon lesz elérhető.