Keresés

Részletes keresés

jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2978

A SOÁ-nál az első pár rész után majdnem abbahagytam, és utána pedig nagyon megszerettem. 2-3 rész alapján lehet irritáló. Persze olyan is lehet, hogy valakinek az is marad.

nina_morgan Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2977

Én is elkezdtem egyszer, de nem nagyon fogott meg... egyelőre van bőven más, amit nézhetek (igen GG :D), talán egyszer majd adok neki még egy esélyt.

Előzmény: Törölt nick (2975)
sissoko Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2976

Nem csináltál kedvet hozzá az biztos. :) Ezek a dolgok tőlem is távol állnak.

Viszont a Hannibal egyre jobb, most már erősen szurkolok, hogy ne legyen kasza. Ez az utolsó "húros" csávó nagyon ott volt a szeren. :)

Előzmény: Törölt nick (2975)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2975

Sons of Anarchy

s01 e01-02

Nos ez az típusú sori ami szinte minden ízében távol áll tőlem. Dübörög a rockzene (ki nem állom, se  a bluest) bőgnek a motorok, bőrzakós érző szívű gyilkos macsók (na persze)...és túl amerikai. Bár akik nincsenek oda ezért a szubkultúráért azok is magasztalják. 

(Sajnos az ilyen hatásvadász dolgok, mint a megműtendő csecsemő, vagy a meló szerűen gyilok további negatívumok. Sör, cigi, motor...esendő gazfickók....hmmm)

Na még pár részt átfutok.... 

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.05.19 0 0 2974

Nekem egyre jobban bejön ez az uj Hannibál, egyelőre Graham meg a főprofiler a leggyengébb láncszem.

A 7 részben amugy kicsit átestek, ugy szerviroz emberi alkatrészeket, hogy simán megennné :)

Ez a Hannibál karakter nekem erősebb mint a mozis, illetve a fiatal Hannibál inkább, csak kifinomultabb.

Most összekoccintották egy másik emeltszintű versenyzővel...lol.

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.16 0 0 2973

Hornblowert ma este "kivégzem".

Kis pihi, aztán megnézem milyen a híres SoA.

:-)

sissoko Creative Commons License 2013.05.15 0 0 2972

Castle 5.évad finálé

Azt hittem a Mentalista évadzáróját nem lehet alulmúlni, de sikerült. Tökéletesen kiherélték a sorit, lehet, hogy ennyi elég is volt belőle. Csak hát Beckett..., na mindegy majd meglátom. :)

nina_morgan Creative Commons License 2013.05.15 0 0 2971

Spartacus - összes-kivégezve, (literally) - a harmadik évad annyira más volt, mint a többi, ettől függetlenül tetszett; mintha egy teljesen random sorozat lett volna, különálló... néha ugyan emlegették a Batiatus-házat, de egyéb nem utalt arra, hogy valaha is szerepeltek mások is... máskor. :-)

Nagyon hiányoztak az első évadbeli karakterek, Batiatus és Lucrétia utánozhatatlan, remek karakterek voltak; Crassus és Caesar vitték az évadot, főleg Crassus, - a fiának tökéletes pondróarca volt. A végére megszoktam az "új" Spartacust is... összességében ebben ennyi volt. Megcsinálták, amit meg kellett, a hanyatló második évad után újra felhúzták erőteljesen a színvonalat.

Bateman Creative Commons License 2013.05.15 0 0 2970

Robert Rodriguez sorozatot készít az Alkonyattól pirkadatig horror-vígjátékából.

gondolom a Titty Twisterben fog játszódni és előzmény lesz:) jöhet!

sissoko Creative Commons License 2013.05.14 0 0 2969

Hannibal 1x6

Na, ez a rész egész jó volt. Mikkelsen baromi jó, és már Alana karaktere sem idegesít anniyra. Abigailt hiányolom egy kicsit.

Lehet tudni, kb mennyi esélye van a második évadra?

Markov Creative Commons License 2013.05.14 0 0 2968
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2967

Igen.

Előzmény: borobogyo (2965)
borobogyo Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2966

A törvény embere. Csak a 3. évadot kezdtem el nézni, tetszik, remélem adják még az elejét újra.

A BBC Entertainmenten most a Silk-et és a Waeking the Dead-et nézem. Jók.

borobogyo Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2965

Ez a kikötőről szóló évad volt?

Előzmény: jelenvalólét (2960)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2964

Ha belefogsz, hagyj neki fél évadot, míg megszokod, legalábbis nálam addig tartott, amíg megszoktam a lassú folyását, a karakterek kibontakozását.:)

Előzmény: Törölt nick (2963)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2963

Köszi. Közben nézelődtem, és úgy tűnik, hogy egyáltalán nem elérhető HD-ben. Én is szemezgetek már egy ideje a sorozattal, lassan sort is kerítek rá.

Előzmény: jelenvalólét (2962)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2962

Ahonnan én lekaptam, ott nincs.

Előzmény: Törölt nick (2961)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2961

Ez ugye nincsen HD-ban?

Előzmény: jelenvalólét (2960)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2960

Sikerült ledarálnom a The wire 2. évadát. Abszolút 10/10-es, és még van 3 évad hátra.:)

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.05.10 0 0 2959

A Cho spin offban egyet értünk, viszont a többiek valahogy elszürkültek. Rigsby és Van Pelt csodák csodájára újra összejöttek, na de hol van Rigsby volt felesége, meg a gyereke?

Ajajj... erről le is maradtam.

Sikerült elérniük, hog engem már nem igazán izgat, ki RJ.

De indult egy átlag serial killernek és most már a galaxis ura :(

Előzmény: sissoko (2956)
nina_morgan Creative Commons License 2013.05.10 0 0 2958

Pasival ledaráltuk Spartacus 1-2+előzményt, jöhet a harmadik évad, amit még én sem láttam. Változatlanul a ludus-os jelenetek vitték a pálmát és az első évad verhetetlen.

sissoko Creative Commons License 2013.05.10 0 0 2957

Bates Motel

Ahogy az várható volt egy kicsit (nagyon) lassítottak a tempón, bár ha jó fej akarnék lenni úgy is fogalmazhatnék, hogy elkezdték mélyíteni a karaktereket. A színészek továbbra is baromi erősek, a motel első lakója különösen jó választás volt. Viszont a 8.rész végi clifftől nem voltam elragadtatva, eddig rész közben sorjáztak az ilyen wtf pillanatok, ezt a trendet kellene folytatni a továbbiakban is.

sissoko Creative Commons License 2013.05.09 0 0 2956

A Cho spin offban egyet értünk, viszont a többiek valahogy elszürkültek. Rigsby és Van Pelt csodák csodájára újra összejöttek, na de hol van Rigsby volt felesége, meg a gyereke? Ki tudja.

Ja, van faterja, volt egy rész amikor visszaemlékezett a gyerekkorára, amikor még az öreggel hülyítették és nyúlták le az embereket. Aztán Jane nem akarta tovább csinálni, ezért összebalhéztak a faterral. Hogy azóta mi van vele, rejtély, legalábbis nem emlékszem, hogy említették volna. Ideális jelölt szerintem.

Láttam valahol kigyűjtve azokat a részeket, ahol szóba került Red John, lehet érdemes lett volna csak azokat nézni, akkor évadonként megúsztam volna 4-5 résszel, ehelyett végig kell szenvedni 22-t....

Előzmény: Maitréja buddha (2955)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.05.09 0 0 2955

Hú bameg... van faterja ?

Te, nálam ez a Mentalista egy nulla. Amennyire illik a szerep a srácnak, meg jó filmet lehetett volna csinálni belőle...

Állitom egy spin off Cho val jobb sorozat lehetne.

Az eddigi részek közül is az volt élvezhető, mikor nem ezzel a bánatos szemű sunával nyomult Jane, hanem a 3 sokkal érdekesebb (amugy háttérbe szoritott) emberével.

Előzmény: sissoko (2954)
sissoko Creative Commons License 2013.05.09 0 0 2954

The Mentalist – 5.évad finálé

Ez minden volt csak nem szezonzáró. Már a múltkori eset is kibaszta nálam a biztosítékot, és ismét eljátszották ugyanazt ki, tudja hányadszor. Elkapnak valakit, akinek köze van Red Johnhoz, erre kinyiffantja magát. És persze egy mezei rendőrautóval kell szállítani, hogy mindezt nyugodtan megtehesse, és persze nem is kell előtte átvizsgálni nincs-e nála esetleg valami, amivel kárt tehet magában.

Jane fantasztikus képességével x évre visszamenőleg felidézte az összes férfit, akivel lekezelt. Végül is nem voltak sokan csak durván 1500-an….

Na szóval megvan a 7 név, akik közül a készítők szerint ki fog derülni kicsoda Red John. Azt leszögezték, hogy a Patrick Jane = Red John dolog nem játszik. Csak szeretném hinni, hogy szokás szerint ködösítenek, és mindenkit át akarnak baszni, mert nagyon kiábrándító lenne, ha végül közülük kerülne ki a tettes.

Fórumokat olvasva mindenki csak legyint, hogy na jó, de Kirkland betört Jane-hez és lefotózta a tábláját onnan tudta RJ a lehetséges jelölteket. Na ja, csak azt felejtik el egyesek, hogy Lorelei olvasta fel a neveket, aki a betörés időpontjában már réges-régen halott volt. Szóval lehet, hogy a faszi egy mentalista? Vagy különben honnan a bánatból tudott pl. Jane gyerekkori emlékéről, amiért éppen azt a nőt tette el láb alól?

Nagyon remélem, hogy a következő évadban RJ valóban aktivizálja magát, és egyenként elkezdi levadászni a jelölteket, vagy azokat, akik Jane-hez közel állnak.

Személyes tippem, hogy RJ nem mást, mint Jane faterja.

mindenki senkije Creative Commons License 2013.05.08 0 0 2953

folytatódik a társas/játék, jippiiiii!

.Por a gravitációban. Creative Commons License 2013.05.08 0 0 2952

Zenészek jelentkezését is várjuk valamint,hogy gyertek és nézzétek/hallgassátok meg eddigi adásainkat, és ha úgy gondoljátok,hogy jó amit csinálunk akkor nyomjatok egy lájkot az oldalra és kövessetek! Mindenféleképpen megéri! =)
Aranykéz utcai parkolóházban voltunk a második adás keretein belül! Még sok különleges helyszínnel valamint együttessel várunk titeket a továbbiakban! =))

https://www.facebook.com/pages/Extreme-Records-HU/497789546950885

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.08 0 0 2951

Kicsit hiteltelen a tisztességes kapitány. Ugyanis a színészen tisztán látszik, hogy nem veti meg az alkoholt. Rá is kerestem a nete, és Robert Lindseynek tényleg vannak (voltak) problémái a piával.....

Előzmény: Törölt nick (2947)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.05.06 0 0 2949

Nekem bejött a 4. es (ha az volt amiben a csajt nekicsapta a falnak)

Szerintem még kijöhet jó dolog belőle, bár a legutóbbi részbe nem kellett volna az FBI tanonc (a la Starling)

meg az , hogy ő is az******* *******ról *** rá kicsoda a ****** (a la Graham).

Nekem viszont jobban tetszik a doki, mint Hopkins.

Basszus, azzal a pofával amit a mozifilmekben vágott, mekkora hülyének kell lenni, hogy még nem is gyanusitották soha ?

Előzmény: sissoko (2944)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.05.06 0 0 2948

én fel is adtam a Hannibal nézést :/

Előzmény: sissoko (2944)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!