Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Én alapvetően nem hiszem, hogy az itteni törzsgárda alapvetően faszszágokat írna ide. De mondjuk egy ilyen reggel után,-én láttam a dolgokat, van véleményem róla pro és kontra is, csak egyszerűen nyilvánvalóan egyszerűen nem ma van annak a napja, hogy erről véleményt nyilvánítsak. Na mindegy, csak azt akartam ebből kihozni, hogy utána egyesek egész nap ezen rugózzanak itt, azt nem tudom, hogy indulat vezérelt dolog-e, vagy csak beleszarás az erőviszonyokba.
Rajtad nem lehet számon kérni, hogy ki, mit ír ide. Nem hiszem, hogy azért, mert mi fasságokat írunk, bezárnák a topikodat. Vagy túlságosan naiv vagyok?
Ha nem így volna, akkor különféle trollok hamar be tudnák csukatni a krimót. És most nem tippet adni akartam.
Nincs ilyen elvárásom. Egyébként kíváncsi lennék, innen hová lehetne teoretice tovább menni, mert a femi meg még pár topik mellett ez a topik az egyik legszabadabb nem dilis topik, de a femiben nem ilyen témákat tárgyalnak ( és ha mondjuk ez bezáródna, tudna-e valaki hasonlót nyitni, erre a választ egyébként én sem tudom). Ilyen értelemben meg az is mindegy, hogy nem klubtopik lett, mint korábban írtam, mert klubtopikként is pót-lelkis lenne belőle, mivel egy részben ilyen jellegű topikra nyilvánvalóan szükség van, és egyszerűen idejön akarva-akaratlanul a fórumozók és dolgok ezen része is. De mondjuk nekem arra is oda kell figyelnem, hogy ez a topik egy deal részeként jött létre. Azt elfogadom, hogy másokat ez nem hogy érdekeljen, de ettől még ez az én dealem Opival, amit én betartok.*vállvonás*