Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Nagyjából kiáztattam, de hazajöttünk, mert xar az idő. Majd jövő héten újra megpróbálkozunk a nyaralással. Unokád jól bírta, bár nem lógattam bele a "pocsolyába", mert a 20°C az csaj némi feles és sör után kellemes és Ő még olyat nem fogyaszt. Még.....:))))))))
"(esetleg a qb-é 54cm,de azt tudjuk,hogy 500lövés JSB-Exact-tal -és kuka(mert nem kovácsolt benne a huzagolás,hanem karistolt!)" ezt honnan tudod? volt a kezedben? használtad? megjegyzésként: az enyém már túl van a 3. JSB doboz lövedéken plusz 2 doboz gecon és ugyanolyan pontos, és a huzagolás is ugyanolyan mint az elején
Erről jutott eszembe egy vicc. Egy emberke kirak egy hűtőt az utcára hogy ingyen elvihető. Másnap reggel ott van. Kiírja hogy eladó 10ezer Ft és estére ellopták:).
azért örülök, hogy ilyen szépen lehet itt beszélgetni és a vitatott témakat elintézni.. :))
egyébként mikor megnéztem én is a "rezest" valóban bennem is volt harag.. ..de mára úgy vagyok vele, hogy nem egy létfontosságú élelmiszert, gyógyszert árúl, hanem egy hobbi dolgot, amit vagy megvesz az ember vagy irigykedik... :))
igazából árulhatja akár 1 millióért is, ha valaki megveszi.. meg árulhatja 10-t is ha nem kell a kutyusnak sem..
Én megértem, hogy a rengeteg hozzászólásod már feljogosít arra, hogy az itt fórumozókat ilyen jelzőkkel illesd, de mielőtt "segghülyének" nevezel valakit, próbáld értelmezni, hogy mit írt:
tüskés70-3 Nem, nem éri meg. Külön, drágán is kijön egy százasból.
Lefordítom: arról volt szó, hogy egy átlagos CLG és GPM összeadott vételára százezer HUF alatt is lehet.
Másik érdekes megnyilvánulásodban "idiótának" titulálsz itt jópár embert -köztük engem is-, pusztán azért, mert drágálljuk a Vaterás nepper árait. Tudod mit? Igazad van... Te látod jól a dolgokat: ő maga Teréz anya, hiszen egy sz@ros nézőke lemezt odaad 4500 Ft-ért, pedig adhatná 72 ezerért is... Haggyámá a hülyeséggel és kicsit vegyél visszább...
gaga57! - Attila! tanácsolom, hogy ne írd le sehova, semelyik fórumba a teljes (pontos-fonetikus...vagy minek nevezzem) e-mail címedet és a telefon számodat, mert folyamatosan adathalász robotok vizsgálják a fórumokat és leszedik egy adatbázisba, miután nem győzöd törölgetni a kéreletlen reklámokat stb.. használj szavakat, mint a többiek.. pl: fura.odon kukac akarmi.hu... harminc / 123-45hat... ezeket még nem tudják lehalászni... még.. :)
Ez nem törős fajta: ugyanott találtam el kétszer és a második találat után a sötétkék kupak színe világoskék (majdnem fehér) lett, ahogy megnyúlt az anyag.