Vannak bizony.......némelyik gyökér kutas a nőket simán átveri...pl. párom beállt a kúthoz mire kiszállt a gyökér már töltötte bele a prémium sz.rát, pedig senki nem mondta neki.
Sőt, párom rákérdezett, hogy mit tölt bele a válasz az volt, hogy sima üzemanyagot.
A kasszánál pedig hiába mondta, hogy ő nem kért prémium sz.rt.
No én ezért mondom neki is mindig sk. kezüleg tankolni, de inkább én megtankolom az autóját, oszt nincs ilyen átverés.
Nos nem csalódtam a kamionosokban. Még mindig nem változtak meg. Érteni nem értik amit mondanak nekik de legalább az önérzetük, és önértékelésük az egeket rugdossa.
Az, hogy te mennyi idő alatt érsz le a görög tengerpartra az nem érdekli a kutyát sem, illetve az sem benzinkutas trükk, hogy mennyit állsz a határon. Gondolom ez sem lesz elég világos számodra, de nem baj én nem folytatom tovább, mert ha nekilátok hülyével vitatkozni akkor pillanatok alatt lehúzol a szintedre, az meg nekem lenne szégyen.
Nem. Én valódi Balkáni benzinkutas trükköket írtam 5 nappal ez előtt. Az árral nem trükköznek mert mindenhol ki van írva. A literrel lehetne, de anyám is lány maradhatott volna úgyhogy hipotetikus baromságot nem feszegetek. Odessza nem tudom miként került a látókörödbe, kellemes időtöltést náluk! Az, hogy éppen nincs mindennap leírva, hogy mennyi az ár, nem jelenti a topik végét. Ahogy az sem ha leírom mennyi a Balkánon. Ha zavar, ne olvasd el! Na megyek fürcsizni.
Az üzemanyag árával tud trükközni a benzinkút tulajdonoda/bérlője. Azzal hogy egy határon mennyit kell sorban állni, vagy hogy mennyi idő alatt lehel elérni innen ogyesszába, azzal nem. Megfelelő válasz a kérdésedre?
Akkor a 13 órám 1000+km.-re kimondottan jó. Igaz én kb. 20 perc pihenőt iktatta be nem 2 órát, meg volt néhány határ is. Szombaton nézegettem a BW.-t, voltak 300 perces jelzések Evzoninál, de aki hétvégén megy.....
Én busszal mentem Korfura 21 éve. Ja, előtte nap még elmentem az ellenkező irányba 350km-t (Nyíregyre), hogy messzebbről indulhassak. :) másfél nap (36 óra) volt az út, és folyamatosan mentünk, nem volt szállás.
Nemrég Horvátországba viszont kocsival 10 óra volt 600km-nyi út (ebből kb 2óra pihenő volt). Az M7-es mindenhol javítják, kint is csomó útjavítás, indokolatlan 80-as táblák garmadával, tömeg, dugó, káosz.
Cipruson is hamar megszoktam a bérelt autót, hogy ott rossz oldalon van a közlekedés, de miután 2x rossz oldalon hajtottam be a körforgalomba, már minden rendben volt :)
De legalább a bérelt autóknak piros rendszáma van, hogy a helyiek tudják, ki a turista...
Egyre ritkábban járok már Szerbiába (autóval), de borzalmas hazafelé a szerb-magyar határ, mert a magyar rendőrök elég ráérősen "dolgoznak"
Akkor a nemzetközit folytatva, Halkidiki félsziget, Gerakini, 95-ös 1,858€. Diesel 1,554. S(vélhetőleg Super) Diesel 1,654€. LPG 0,90€. Erősen javasolt Észak-Makedónföldön megitatni a lovakat annak aki idejön nyaralni. Odaát 75,50 makedón dénár a gázolaj és 83 a 95-ös. 61-el kell osztani ha €-ban akarja tudni akit érint! Aki forintosítani akarja az szorozza 6,34-el!