Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy újszerű állapotú AF-S NIKKOR 16-35mm f/4G ED VR nagylátószögű obi, Z rendszerre váltás miatt (tudom, van FTZ-m, de jönnek szépen az S optikák, azokra gyúrok).
Itthoni vásárlás (artwork), papírjai, tartozékjai megvannak, lásd a képeket. Karc- és gombamentes. Sorozatszáma: 253839
Eladó, első tulajtól, 2 éves, de alig használt Sigma 105mm makró objektív, optikai képstabilizátorral és HSM motorral. APS-C és Full Frame napellenzővel, táskával, dobozában, makulátlan állapotban kihasználatlanság miatt eladó! Budapesten kiprobálható! Nem postázom! S/N: 15820313
Eladóvá vált újszerű állapotú Sigma 150-600 mm Sports nagyágyú, mindig védő húzattal és szűrővel volt használva ezért lencséi és gumizata makulátlan állapotúak, tökéletesen működik, szuper gyors és precíz fókusszal. A huzatot és a szűrőt is adom vele. Gy. Sz. 51473519. Ár: 385.000 ft.
Eladó egy újszerű állapotú AF-S NIKKOR 16-35mm f/4G ED VR nagylátószögű obi, Z rendszerre váltás miatt (tudom, van FTZ-m, de jönnek szépen az S optikák, azokra gyúrok).
Itthoni vásárlás (artwork), papírjai, tartozékjai megvannak, lásd a képeket. Karc- és gombamentes. Sorozatszáma: 253839
Külsején található néhány karc, de működésileg tökéletes állapotban van. AF-MF kapcsoló működik, gumik nincsenek megnyúlva. Jár hozzá a gyári bőr táskája is.
Eladóvá vált, tavaly áprilisban vásárolt, Nikon D850 vázam, hibátlan, karcmentes állapotban, 9600 expóval, kezdettől fogva szilikon tokkal volt használva, amit vele adok, a kijelzőn védő fólia van, papírokkal, dobozával. Serial: 2014698 Ár: 740.000 Ft.
Eladó Nikon D7200-as vázam, hibátlan, újszerű darab mindig vigyáztam rá. Doboza, angol kézikönyve, nem használt nyakpántja, töltője és egy utángyártott akksi jár hozzá. Érdeklődni: vida.daniel97@gmail.com 06304724443 Helyileg Nagykanizsa, néha Budapest ahol átvehető. Sn.:6708533 Ára.: 185 000ft175 000ft
Eladóvá vált Sigma 24mm 1.4 ART objektívem. sn: 51126115 Állapota és működése is hibátlan. Frontlencsét kezdetektől UV szűrő védi. Tartozékok: első-hátsó kupak, gyári napellenző
Eladó pénzügyi okokból fotós szettem, korrekt gyorsan reagálok értelmes megkeresésekre. Külön külön is eladó sürgősen!
Samyang 14mm f2.8 AE ED AS IF UMC- Keveset használt. Második tulaj. 80khuf- Dobozával mindennel. 70khuf FullFrame Super - Wide-Angle- Nagylátó
Nikon AF-S 70-300mm f4.5-5.6G IF-ED VR Második tulaj. 80khuf - Dobozával mindennel. Végig UV filterrel használva 70khuf FullFrame - VR - profi Zoom tele eladva Nikon AF-S 50mm f1.8G 45khuf Első tulaj. Végig UV filterrel. Dobozával mindennel. Kevesebb mint 1 éve vettem... 42khuf eladva
AF Makró közgyűrű sor 12-20-36mm hibátlan még 2 gyűrűvel egyszerre is van AF. 10khuf 7khuf -eladva
Nikon D5100 gép. Első tulaj. <25 000Expo. Gyárin kívül extra Duracell profi aksi (jobb mint a gyári). + MC-DC2 vezetékes gyári Nikon távkioldó. Dobozával mindennel. 45khuf40khuf (18-105-ös gyári obit már eladtam).
Személyes átvétel: Pápa -Győr- Veszprém- Székesfehérvár vonalon előre egyeztetett (hétvégi) időpontban.
Eladó egy Nikon D5100 váz, megkímélt állapotban. Tökéletes működés, a hátsó LCD-n kisebb karcok, de nem zavaró mértékűek. A vázsapka kivételével minden tartozéka, doboza megvan. Adok hozzá egy Aputure vezetékes távkioldót is.
S/N: 6056486
Expo: 42 ezer.
Ár: 50.000 Ft
Ugyancsak eladó egy Nikon AF-S 16-85 mm 3.5-5.6G ED DX zoomobjektív. Az objektív karc, por és gombamentes. A zoomgyűrű gumija kissé megnyúlt, de minden hibátlanul működik. Doboza, tartozékai megvannak.
S/N: 22158491
Ár: 50.000 Ft
Mindkét cucc átvehető, kipróbálható Szolnokon, de kérésre utánvételes futárszolgálattal is elküldöm; a szállítási díj a vevő terhére. Ha előre utalsz a futárt én fizetem!
Kategória váltás miatt eladóvá vált újszerű Nikon d7200 a Sigma 18-35 mm f1.8 ART obival, hobbiszerűleg volt használva, 22.000 expós, tökéletesen működik, az obi szinte új, a vázhoz adom eredeti tartozékait, plusz portré markolat és egy pótakksit, az obi dobozában minden tartozékával. Gy sz váz: 4329002, obi 51354686. Ár: 345.000 ft
Fotózásra való idő hiányában eladóvá vált bolti állapotú Nikon felszerelésem megmaradt eszközei, hobbiszerűleg használtam, minden tökéletesen működik, a gépben 6200 expó van. A gépet szettben vásároltam a Nikon 24-120 mm f4G VR obival, megvan a doboza abszolút minden tartozékával, plusz egy pót akksi, 32 gb kártya, és Hama távkioldó.
Eladó Nikon AF-S 17-55 f2.8 (sn.:222679) objektív. 35-55 közötti álláson minimálisan szorosabb a zoom mint 18-35 között, de működésben tökéletes. Kipróbálható, átvehető személyesen Budapesten, csere köszönöm nem érdekel.