Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Akkor a faszikám hasonlatos az általad említett gyökérnepperre! Ilyen tételben már nem lehett ezekhez a dolgokhoz hozzájutni. Aki akarta és akkor és ott dolgozott, az bespájzolt(hatott) magának! Te is árulnád? Ha itteni, szolid árképzéssel dolgoznál, talán maradhatnál...
Akinek van lövedékfogója, mit csinál az összegyűlt elnyomorodott ólmokkal? Akarok majd csinálni egyet, de nem a kis tölcsért, hanem valami nagyobb fémdoboz-szerűt, aminek az aljába lepotyog a lövedék. Lőlaptartóval, meg vagy két polccal, ahova kisebb céltárgyakat lehet rakni. Szóval nem tudom, mi lenne az ólom sorsa. - horgászólmot öntsek belőle? - ha sok összegyűlik, vigyem a MÉH-be?
Lehetne betétdíjas is, pl. 30 deka használt lövedékért cserébe levonnának valamennyit az új lövedék árából. Mivel az ólom ára 200 forint körüli/kg, nemigen éri meg a macerát. Szóval van ötletetek?
"Elnézést,nem akartam senkit megbántani-sőt4A bégetők közé beálltam-aztán rászántam a skaccra egy napot-elolvastam a minősitéseit-és ráébredtem,hogy..tévedtem."
Akkor most mi ez a 180 fokos fordulat, miért véded megint ennyire odaadóan?
Jah! Amúgy igazad van! :-))) Most olvastam én is vissza! Asszem az adás-vételiből? tereltem ide a topiktársat, egy vakerás nepper árképzésén történt polémiánk miatt! Most és itt folytattuk!
(Szerencsésebb lett volna új hozzászólásban nevesíte megszólaltatnia.)
Nyugodtan tolmácsolhatod a jó kívánságaimat! Remélem tud nyugodtan aludni...!
Szóval az alkatrész árak. Ha itt az adás vételiben próbálkozna azokkal az árakkal, akkor nem lenne hosszúéletű az ittléte! Ha minden árat megfelezne, talán nem lenne semmi bajom vele! (LG. dug. töm. az kivétel.) Vette vette... Lótuszt vette akkoriban! Ép elméjű ember ennyi és különböző alkatrészt nem vesz meg! (Ráadásul van bontott, rozsdás és szétbarmolt "alkatrész" is.) Occsón lecsapott rájuk és mivel már nem nagyon találhatók fel, ezért vastagon lehúzza az esetleges gyanutlan vásárlót!
Nekem bárki jöhet a jegybanki alapkamattal, gazdasági regresszióval, továbbá a hányatott gyermekkorával meg az összes többi hülyeséggel! Ezekkel nem lehet megmagyarázni a "barátságos" árképzését!!!
"De azért a" jó kívánságaidat" tolmácsolom felé a vatera oldalon." Khmm, ez most hogy jön ide? Nézd már meg, mastersergeant mire válaszolt a 372-es hozzászólásában. Segítek: Előzmény: .psp (359). Vagyis .psp 359-es postjára reagálva írta, amit írt. Ne legyen már üldözési mániád. :)))
Ezek?bárhol,bármit!Egyébként az Egyesületek nyilván tartják a díjazásokat, díjazottakat,stb.Sajnos,elég szigorú elszámoltatás van minden téren,tudom. Az agyam annál a résznél szállt el,hogy "...5.000 ft feletti részére 54% szja+27% eü.hozzájárulást kell fizetni a szervezetnek....."-lásd-egyesület.Végső soron úgy is Te,mint tag szívod meg,mert a befizetett tagdíjadból ennyivel kevesebb pénz marad sörre,bográcsba való húsra a verseny után:-((((((Ha lehiggadok kicsit,átolvasom az egész sz@rt figyelmesen.De csak holnap,mert nekem már késő van......
Ha már off topic,ne csak negatív híreket olvasgasunk...Íme egy örömhír!Mi,sokan,sikertelen,és ügyetlen lövészek eddig irigykedve néztük a dobogós sporttátsakat,kupával,éremmel a kézben.Ennek vége!Hála a központi állami dézsmaszedő cégünknek,most már a sportolók "serlegét "is megadóztatják!!!!! Ajánlom azok figyelmébe,akit közvetlenül is érint:Szja-törvény 7.paragrafus 1 bekezdése,1.számú melléklet 3.3 és 8.18 pontjai.Így már nem is irigykedem rájuk annyira./Na jó,ez egy rossz vicc volt,de nem én kezdtem sajnos,hanem az Apeh :-(((/
Válaszboríték tegnap már elment/helyre kis pufi fajta/.A többi már a királyi postán múlik.Szerintem heteken belül megkapod,ahogy hogy őket ismerem......