Eladó egy fekete-arany színű, független SE W660i. Annyi hibája van, hogy az alsó csatlakozó rossz. A fülhallgató kicsúszik, de tölthető. Adok hozzá fülhallgatót, töltőt, 512-es memóriakártyát és adatkábelt is. Ár: 5000 Ft Képet e-mailben tudok küldeni. Elérhetőség: ikkrisz kukac totalcar pont hu
eladó nokia 2630, fekete-ezüst. második telefonnal vettem 1 éve, de nem volt rá szükségem, nem használtam. Ausztriában vettem, nincs már meg a doboza, és a garancia sem. 6000-ért adom.
Eladó Samsung E1080 PhoneArena 2009 dec 5. én vásároltam. csak kipróbálva volt. alaptelefon mégis sok extra funkciót belepakoltak: számologép mértékegységválto elemlámpa funkcio játék(sodoku) stopper időzítő és így tovább...
emellett kicsi könnyű mindössze 65gramm, élőben meglepően szép. Akksi készenléti időben kb 2 hétig bírja.
garancia 1 év van rá.
Doboz, töltő, papír megvan.
A készülék hátlapján nagyon-nagyon minimális hajszálkarcok, csak közelről megnézve lámpafénynél avagy nagyítóval látszódnak. karácsonyi ajándéknak is ideális. posta előreutalás esetén 500ft ajánlva!
az ára 3000ft. Csere semmilyen formában nem érdekel.
A telefon 1 éves (tehát még 1 év gari van rá), karcmentes(plexi tokban használt), kijelzőfóliával használt (ezen látszik némi használati nyom,de bármikor eltávolítható).
Amit adok hozá:
-Gyári doboz
-CD,használati útmutató
-Hálózati töltő
-DCU-60 USB kábel
-HPM-64 headset (ez ugye a gyárinál jobb minőség, jack adapteres)
-Garanciajegy
-Egy FM transmitter (felvevőgombos,mikrofonnal,jack adapterrel)
-Egy tartalék ksi és egy tartalék fekete hátlap
-1GB-os M2 kárya
Ára: 17000 Ft / M2 kártya nélkül 15000 Ft
Postával a postaköltség a vevőt terheli!
Képet tudok küldeni mail-ben.
Érdeklődni lehet itt a fórumon vagy publikus mail címen!
Budapesti boltokban mostanában elterjedt, hogy egy telefont meg lehet venni gyári garanciával, és bolti garanciával. A bolti garanciás nem Magyar beszerzés. De honnan -melyik országból- szerzik be a telefont vajon? Van tippetek?
Sziasztok. Vettem egy 5800-t. Ezáltal az eddig használt T-mobilos N95-öm eladósorba került. Sajnos, lévén, hogy lassan 2 éves lesz februárban, elő- és hátlapcsere aktuálissá vált. Illetve az akksitartó hátlap a legsürgősebb. Ezen felül azthiszem más egyéb baja nincs. 30 pénzre tartom, nekem annyi kell belőle.
Továbbá eladom az 5800-hoz kapott 8 Gb-os micro sd-t is. Azt meg 6 pénzre tartom. Ha valakit érdekel, jelezze.
Asus P320 pda-telefon használtan (vásárlása 2009. januárjában volt), karcmentes fóliázott kijelzővel, minden tartozékával, garanciával fix 35.000 Ft-ért eladó Miskolcon, Szolnokon, vagy debreceni átvétellel. Érd: harmincas 213nulla1nullaegy Esetleg érdekel új, vagy majdnem új Nokia E51, vagy E52 értékegyeztetéssel.
Kártyafüggetlen, hálózatfüggetlen iPhone-t már 0 forintért is be lehet szerezni! Az alábbi oldalon kell feliratkozni, elolvasni a teendőket és a FAQ-t. (Az oldal angol).
Eladó Nokia E50, független, 2,5 éves, minden tartozékával, dobozzal, 1 gigás memóriakártyával. Makulátlan állapot, semmi karc, végig tokban tartottam, csak aztán jött egy iPhone. TomTom, Garmin térképszoftverrel, melyek külső GPS-el jól működnek (az nem jár hozzá). Budapesten átvehető szinte egész nap. Érdeklődj, megegyezünk.
Eladó egy vadonat új T-Mobilos Sony Ericsson W595 kék szinű,minden tartozékával. A készülék teljesen karcmentes,hibátlan esztétikai állapotban van. A készülékhez 2év jótállás tartozik,természetesen adom hozzá az ezt igazoló garancia jegyet is.
Eladó kártyafüggetlen Nokia 6300 töltővel. Hibája: A képen is látszik hogy a kijelző közepén foltok vannak. Ezt leszámítva hibátlan. Karcos a készülék.