lmrckVissza a topikba2006-03-24 08:02:39 (#4974)
kedves moderátorok, én azt szeretném megkérdezni, hogy mikor érkezik ma vissza a menetrendszerinti járat fórummentes falváról, ugyanis Lamarck bátyám azzal kell, hogy hazatérjen, kimennék elé.
erre a helyes kis hsz-re a kultúra moderátoros topikban akadtam. szeretném neked elmesélni, hogy a volt nikkem - likvidálásáig - nem volt teljesen önmaga, egy terrorista csoport birtokolta, és jópár hozzászólás aknát elszórtak a nevemben. most unásomban olvasgattam, és így leltem rá erre a gyönyörűségre.
egyfelől baromi kellemetlenül érint, másfelől én kérek elnézést. :(
megjegyzem ennél durvább hsz-ek is születtek, pl. a szolnoki topkban a Mikola az istenkirály élek halok érte...azon mélázom, miért nem ide írták be.
ti hogy szoktatok amúgy szívet masszírozni? a múltkor láttam a Jóbarátokban, hogy Phoebe Buffay, aki mégiscsak kiváló masszőr, gyakran kéz helyett a könyökét használja. arra gondoltam, hogy ezt kipróbálom majd szíven, ha olyan a helyzet, csak még nem tudom, hogy rakjam a két könyökömet. a két kamrára? pitvar-kamra? és melyik oldalon? nincs valami tippetek?
(ha most kéne csinálnom, akkor nyilván ahogy esik, úgy puffan, de szeretnék ennél alaposabban felkészülni).
vágó istván egy igen egyszerűnek látszó kérdést tett fel a legyen ön is milliomos c. játékában, hogy ugyanis melyik szervünk felelős a vérkeringésért...hát még szép hogy a láb. de az nem volt a lehetőségek között...nevetséges, félreinformálják a nézőket
Én a következő témát fogom kifejteni: "Emancipáció a sebészetben - medikák és orvostan-hallgatónők a fitymaszűkület kezelésében". Számításaim szerint 216, huszonegy év alatti medika fogja demonstrálni a legmodernebb, késmentes gyógymódot egy önként jelentkező alanyon. Bár elismerem, a téma a természetgyógyászat határát súrolja.
"Pályázat az év legjobb 35 év alatti elsõszerzõs sebészeti közlemény díjára
Ihász Mihály sebész professzor, akadémikus 2002-ben távozott az élõk sorából. Halála után özvegye 1.000.000 Ft-ot ajánlott fel a Magyar Sebész Társaságnak, hogy annak éves kamatával egy arra érdemes, valamiben kiemelkedõ munkát végzõ magyar sebészt jutalmazzanak. A Magyar Sebész Társaság alapítványi pénzbõl ezt megduplázta, és úgy határozott, hogy az így rendelkezésre álló 2.000.000 Ft kamatát minden évben az a 35 év alatti fiatal magyar sebész kapja, akinek a Magyar Sebészet c. folyóiratban elsõszerzõs közleménye jelent meg, és azt a bírálóbizottság (az MST mindenkori elnöke és fõtitkára, az MST szekciók elnökei és a Magyar Sebészet mindenkori fõszerkesztõje) a legjobbnak minõsítette."
Ismét egy övön aluli ütés a sebészlobbi részéről, hogy a hobbisebészeket kiszorítsák a támogatásból?