már biztos nagyon várjátok mérvadó véleményemet, előljáróban annyit elárulhatok, hogy az első magasan a clap your hands say yeah lenne, ha nem idegesítene kurvára az énekes hangja. de így is listás lesz.
egy deka nyafogás nincs benne, szerintem tényleg kevered valamivel, az pedig, hogy valami aranyos vagy infantilis nem értem, hogy miért probléma. a chalets szerintem jó számokat ír, tök változatos a lemez és emellett szimpatikusak is, na persze már akinek, ez oké, azt viszont, hogy bloc party meg a killers hogy jön ide, már végképp nem értem, vagyis értem ha nagyon akarom, de ez akkor is hülyeség.
pedig az ilyen aranyos felnőtteknek általában nagyobb a farkuk, és állatiasan jók az ágyban, sokkal jobbak, mint az intellektuálisan agresszív, magas, esetlen mozgású fredek. én már csak tudom, szóval, a helyedben meggondolnám, még brandon fraser sem nősült meg.
nem tom, lehet, hogy ez az én gyengeségem, rettenetesen felbosszant ha egy felnőtt ember aranyos akar lenni, az ilyen lovasi-féle elrettentő példákról ne is beszéljünk, már egy chalets-en is kiakadok, a zene is unalmas, de az a nyafogás....
na jó, a bloc party és a killers túl kimódoltak ahhoz, hogy infantilizmussal vádoljuk őket, de az okoskodás is indie-szokás, az alább felsort jelzőknek nem kell mind igaznak lenniük minden indie zenekarra, egyedül a chalets-re vonatkoztattam őket, akik pedig infantilisek, ál-naiv kislány-a-szomszédból, aki a szaros kis életéről gügyög (mint annyi indie banda kb 86 óta), de már nem is emlékszem rájuk, mert egy szám után kidobtuk freddel a cd-t a szemétbe