Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Asszem Te egy kicsit hiszékeny vagy ...vagy pedig engem (minket) gondolsz annak.
Tény hogy bizonyos adatokat -képernyőfelbontás, színmélység, az éppen használt böngésző típusa-átenged a túzfal, de a többi amit állítasz (természetesen megfelelően berkonfigurált túzfal esetén) már a netes mesék birodalmába tartozik.
Tény az is persze, hogy a netezők nem kis hányadának fogalma nincs arról hogy a tűzfalat-és egyebeket- eszik-e vagy isszák. Még az is tény hogy vannak progik amiket óvatlanul feltelepítve kiskaput nyithat a balek felhasználó a saját tűzfalán.
De ettől eltekintve úgy gondolom hogy neked kicsit meglódult a fantáziád.
(Gondolom nagyon snassz húzásnak tartanád ha most felkérnélek hogy példastatuálás okán olvass ki valamit az én tűzfalam mögül...)))
Mondsz igazságot! :-) Én egy 90-es években használt autós telefontartóból és egy roncs tüzőgép talpából barkácsoltam, másodpercek alatt fel és levehető térdtámaszt. Csak műanyag lévén recseg-ropog. :-D
Figyi már a képernyőfelbontást a vidkari szabályozza nem akkor az hol is van és mi köze a nethez ? Csak megnyugtatásul mindent ki tudnak olvasni a tűzfalak mögül :-) Sőt ha van webcamod még filmet is készíthetnek arról hogy egyesek hogy pettingeznek a gép előtt mikor nincs otthon az accony .
Én eddig úgy tudtam hogy megfelelő tűzfal használata esetén "kívülről" csak a gép külső aktuális IP címe látszik meg esetleg olyasmi érdektelen info hogy képernyőfelbontás, ez-az.
Hogyan lehet hozzájutni kívülről ehhez a gépcímhez és főleg hogyan tudod ez alapján tiltani ?
Jaj emlékeztetsz valamire. Lelőtt nem tudom hogyan leszedett. Erre nézem a visszajátszást így pattogott a szemétnek az egész aim hack vagy mi fene.Azt ekkor meg is untam a multit. Hm azért a Mw2 szerintem jobb lett ahhoz képest bár csíterek ott is vannak.
Kérlek szépen az az amikor nem ip cím alapján tiltanak egy szerverről hanem gépcím alapján a gépcím a gépedben lévő egyes tartozékok kódjaiból áll össze ! De lehet mondjuk a videokártya sorszámát is tiltani . És akkor gondolkozhat :-) Mi a volt COD 4 es szerveren alkalmaztuk ezt a csíterek ellen .
nagyon rendivagy de nem szeretek kölcsönözni,veszek egyet mert ugyis kell,meg lesz még 1db surdakomámtól,még nem küldte,meg majd kint szlovákba intézek Pepi barátomtól