cca 100lóerőig csak szoftverrel fel lehet vinni ezeket a 75 lovas mocikat.
Feljebb én még sosem feszegettem-ezért is kérdeztem, hogy mit bírhat el mert ha pl. 120nál a váltó azt mondja, hogy elég akkor marad egy szoftver és inkább egy 4hengeres mocit építenék majd ha 1x ilyenre adnám a fejem.
1részt érdekelne 1 ilyen lupó a 3hengeres mocival de ha nem nagy szívás akkor 4x4 egy 250lovas mocival hogy haladós legyen és lehessen vele eszetlenkedni gyorsulásin is.
Amit a lengyelek csináltak még 2005 tájékán nagyon tetszik csak kérdés, hogy mi munka illetve pénz.
Nagyon tudna haladni egy ilyen kis gép utcán 4x4el. Végsebesség úgy sem érdekel de a gyorsulás az annál inkább.
EZZEl szeretnék elköszönni tőletek, : Mivel van egy ilyen szárnyam és eladó lett és olcsón adom, mondom ha már tuning lehet érdekelni fog tteket. De nagyon jól estek ezek a hozzászólások ez az oldal topick--ot minősíti.
Gondoltam hogy erős lesz kicsit a hozzászólásom :)) de most komolyan egy 70 lovasból mit lehet kihozni? És hogy? Nem akarom növelni ezzel a feszültséget csak érdekel.
Köszia tájékoztatást a motorokkal kapcsolatba, ennyire nem ástam még mele magam.
Bocs az álltalánosításért , nem gondoltam hogy mindenknek ilyen elnyűhetetlen motorja van. Akinek meg igen nem gondoltam hogy magára veszi :S
A lényeg, hogy általánosítottál-amit nem szabad. Minden gyártónak van jó és kicsit rosszabb motorja.
Van ami bírja és van ami nem.
Látod VW konszern 1,9TDi-k és PD-k bírják, de a többi nem nagyon.
Pl. első 1z mocik sem az igaziak.
Vagy az újabb 2,0PD mocik.
Ott van a te példád--azok sem díjazzák ha feszegetve vannak.
Nem lehet általánosítani. Itt volt a baj, hogy azt mondtad nem szeretik ha forgatják pedig ha tudnád, hogy ezek a VW mocik mit kapnak sokszor utcán el sem hinnéd, hogy évekig kibírják motorhiba nélkül.
Szóval csak figyelj oda mit írsz mert sokan olvassák a fórumot és nem kevés ember van aki évek óta faragja a dízel mocik egyes példányait kisebb nagyobb sikerekkel.
Ha már szóba jött a le mans. Peugeot 405 Le mans-om van :D nem követem a versenyt de ha már így megkérdezted biztos díseles autók nyertékmeg, De nekik megvan a megfelelő technikájuk és tőkéjük rá.
Én régen fiatal koromban egy 1.8 as TD intercooleres motort "tuningoltam" igaz csak légyszűrőt és kipufrendszert tettem rámert az összes szaki azt mondta hogy felesleges, csak tönkreteszem ezzel., a végsebességet kitolta +10 km/h val, de már ettől 05-1 literrel többet is fogyasztott. lehet az új erősebb típusú motorok jobbanbírják. A szomszédom ugyan ilyen régebbi motort tuningolt de a hengerfej nem bírta emlékszem egy éven 3 * hengerfejeztette.
Köszönöm a bókokat . Ha az én autómról találnád meg a fotókat akkor fel se tetted volna mert kisül a szemed. :D
Elég híres lettem ésmármindennki velem foglalkozik :D Van egy 1.9 es szívó D francia motorom 69 Le (tuningolható hagy pörögjön és hátha hengerfejes leszis eladó minden sallangal adagolóval együtt 180000 e km errel 45000 ft ért. emailbe jelezz!!
Helló! Volna pár kérdésem. Látszólag,a lemezfedeles meg az alufedeles veztengelye között a vákumpumpa meghajtó nút méreti külömbsége van,vastagabb az alué. Ezen kivül van még valami? Mivel a lemezesnél nemszámít a nút,belemegy az alué a lemezesbe? Hol köszörülnek vezérműtengelyt? Egy Sdi tengő köszörülésekor a bütykök csúcsait is érinti a módosítás?
Végre Micar behangolta az autómat, amivel most elégedett is vagyok. Amim van: Passat 1,9PD (AVF) GTB1756 turbó, nagy kúler, módosított veztengely.
Viszont nekem semmilyen viszonyítási alapom nincs, ezért kérdeznélek benneteket, mert ugye több szem többet lát. Kíváncsi voltam a töltőnyomásom felépüléséről, és csináltam egy mérést.