Valami szpesöl attack esetleg lapul még a tarisznyában? Esetleg egy üvegcse vegyespálinka (Superman power 10)? Vagy egy varázsfújtató, ami plusz egy támadást ad körönként?
:-)
Egyet értek, én nem veszek fel senki, szerintem untig elég a 6 ember, de szerintem még sok is :)
Öreg Trotli Dervis
ui:
kiskresz után szabadon, amiről már írtam fulgurnak, én Fater nyomdokain haladok inkább:
DERVIS
Lvl 26 Locksmith
Attack per round: 4x
Left Hand: Salakoló of Slaying
Right Hand: Electrodes
Torso: Vest of Ganz Mavag
Feet: Wellington Rubber Boots of speed
De az más volt én ki sem tudtam Vi-t szabadítani!
Ha kirugás után nemtalálod, akkor általában a Phoonzang szoborban van. Ezt javítja a Patch is.
Ja még valami, ha Vinek volt fel nem használt szintlépése (gyk. nem kattintottál a fehér keresztre) akkor is gáz van, azok az NPC-k asszem ott maradnak, ahol kirúgtad őket, vagy végérvényesen eltűnnek? Nem tudom.
Nem érdemes sz***kodni az NPC-kkel, csak eszik az XP-t, nyavajognak meg még rájuk is figyelni kell, hogy ne purcanjanak meg folyton.
Enlékszem, amikor először játszottam a Wiz7-tel. Kevés ismeretem volt az RPG műfajról. Kóboroltam az erdőben, beértem a városba, azt hittem, lassan vége a játéknak (már anpok óta játszottam). Tévedtem :))).
Akkor viszont rengeteg időm volt jáccani. Épp leszereltem a honvédségtől, félállásban melóztam, készültem a felvételire. Aztán a főiskola sem volt megterhelő. Most viszont munka hegyek. Na, megyek is vissza dolgozni.
de te ezexerint 4 évvel "lemaradva", azaz a megjelenés után játszottál a W7-tel.... tehát ez így nem ér :)) 9 évesen megnéztem volna, mit fogsz belőle :))
Na ebben most nincs igazad. Én 13 éves voltam, amikor játszottam vele, bár sokat nem értettem és hónapjaim rámentek, de szép lassan ráéreztem, no meg a PC Gurus leírás is segített. Ez volt az egyik első program, ami elindított a számítógépes játékok néhol rögös, de inkább nagy örömöt adó útján. Persze volt C64-em is, de ez sokkal komolyabb progi volt azokhoz képest. És miután most 19 éves vagyok, beletartozok a tizenéves kategóriába :)
No csak ennyit, sok XP-t!
Mivel a Death Cloud alkimista varázslat, ezért a silence nem segít. A gyorsaság sem, mivel a legjobb, hogy ha először varázsolja az ellen és utána kicsit lemaradva de még abban a körben varázsol valamely karaktered Purify airt.
Ami segít: Element shield és magas karakterszint, micelmagas szinten kevésbé hatnak rád a varázslatok. Gondolom az Iron Will speckó képesség is segít, de nem valószínű, hogy minden karakterednek maxos a Pietyje.
Két Death Cloud ereje nem adódik össze, minden Cloud varázslatból a legutoljára varázsolt ereje számít. Egy tipp: Eye for Eyet varázsolni az ellenre és 1-es erősséggel varázsolni az ellenfélre Death cloudot. Ez felülírja a 7-es erősségű Death Cloudját az ellennek és könnyebb Purify airral eltüntetni (a Death Cloud az egyetlen Cloud varázs, amit nem nagyon lehet egyetlen 7-es Purify airral letisztítani)
A szet portáloknál ajánlom a térképre a megjegyzéseket, így tudod, hogy ki hova visz!
A Death Cloud elleni védelem a gyorsaság, a csönd varázs és a szerencse!:) Tényleg jó lenne tudni.
Ha két Death Cloud-ot varázsolok akkor a szintjük összeadódik, vagy "csak" szegény csóri ellenfelek kétszer dobnak, mentőt, ugy se rossz!
És hogy döntöd el, h a sok portál közül melyikhez mégy vissza. Vagy úgy van, hogy az x karakter returnja az x setjéhez tér vissza, az y az y-éhoz, vagy tudsz szabadon válogatni valahogy???
Nagyon tetszik ez nekem, tiszta lüttyő vagyok, hogy nem használtam. Szerencsére van egy ilyen könyvem, még 1 szint és tanulhatja a püspi :)
Én tudom hol van Vi. Töltsd le a Cyberman trainert, indítsd el, CTRL+G (collision off) és menj bele az Arnika közepén állő Phoonzang szoborba. Ott van a közepében.
Ha az egyik karakter tudja a Set Portal-t és a Return to Portal-t is akkor a kivant helyen (pl. Antone boltja elott, de meg jobb egy Teleport masina elott) Set Portalt varazsolsz es akkor ez a karakter Return to Portaljaval vissza tudsz terni ide barhonnan. Fejenkent 1 helyet lehet igy megjelolni, nalam a Priest, Mage, Monk, Valkyrie tudja eddig.
Igen, ki lehet építeni egy hálózatot.
Úgy működik, hogy valahol elnyomsz egy set protalt egy varázstudóval. Utána bárhol vagy (akár másik térképen is lehetsz), ha ugyanaz a varázstudó egy return portal-t varázsol, akkor visszakerülsz oda, ahol a set portal-t mondta.
Nekem pl. van egy a T'Rang teleportnál (mert onnan sokfelé lehet menni), egy Ferronál (mert remek cuccokat lehet venni + nem terhelem a csapatot kövekkel meg nyilakkal, ha vkinek kifogy a lövedéke, visszaugrok vásárolni), egy meg szabadon van (mielőtt elmegyek Ferrohoz, elmondom a szabad set portalt, így vásárlás után vissza tudok ugrani).
Ha több karakterrel elvarázsolom a Set Portalt, akkor mindegyik külön oda tud teleportálni?
Kiépíthető így egy közlekedő hálózat?
Pl. Lower Marten's Bluff 4-es elágazásához nyitok egyett stb.
Működik?
Ez a Shaman Das Tryntonban van az idol-os hazban? Mert akkor ugye arra hogy kikuldott azt kell felelni hogy Marten. A tobbi szoveget meg Marten naplojaban olvashatod Lower Marten's Bluff-ben (en mar nem emlekszem ra, valami knowledge-rol van szo).
Bayjin-ben kiszabadítottam végül azt az Umpani arcot, ami azzal járt, hogy Vi-t ki kellett rúgnom. Most viszont nem tudom visszavenni, sehol nincs. Arnikában szunyálgattam egy ideig, hátha megjelenik He-Li-nél, de de persze esze ágában se volt. Nem tudja valaki, hol lehet megtalálni?
Köszönöm a jó kívánságokat mindenkitől, sajnos nem W8 volt az, amire gondoltam, hanem egy Autó enciklopédia, de persze annak is nagyon örültem :)
Én már a jövő héten nem nagyon leszek itt, ezért boldog szülinapot mindnekinek, akinek aktuális lesz!
A stealthos tippet köszi, amúgy elkezdtem előlről olvasni az egész topicot, de naponta csak max 3-4 oldalt tudok elolvasni rendesen, hiába ez egy munkahely :(