Keresés

Részletes keresés

rocher Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4055
A rengeteg offolást nem gyomláltad ki????

petra

Előzmény: panel (4044)
rocher Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4054
Te is?????????????????????????????????

petra

Előzmény: Hacsek (4041)
oszkaar Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4053
Hello Mindenkinek!

Off
Most tudtam atolvasni az elmult 1,5 het termeset. Elofordul, hogy el-eltunok egy idore, de ez egyre ritkabb lesz, mert a fiam nyomul ezerrel anyuci pocakjaban. Ha a kesobbiekben valaki valaszolna a kerdeseimre es en nem reagalok hamar, az a (net)tavolletnek tudhato be.
On

Second!
Megkaptam a Tavfuto 'csoportvezeto'-jenek vagy 'illetekes elvtars'-anak az elerhetoseget, aki a hazban levo tavfutos problemak eseten intezkedni szokott azok kijavitasarol. Mit erdemes vele megbeszelni a radiatorok es a csovek athelyezeserol? Egyaltalan hol kell ezek athelyezeset engedelyeztetni? Azt irtatok, hogy az eloszto mögötti szakasz mar a tarsashaz tulajdona. A leresztesnek es feltoltesnek a tavfutosok nelkul viszont gondolom nem allhatunk neki.
Jobban szemügyre vettem a korabban emlitett athelyezendo csoveket. A hokozpontbol jonnek at egyenesen, eleg nagy atmerovel (az eloremeno vastagabb), aztan az eloszobai reszen egy szukites van beepitve, majd egy kis egyenes szakasz es egy kanyar, aztan tovabb az udvari homlokzat felé. Valahol a kanyar utan meg egy szukites is van. Tulajdonkeppen a kanyart kellene mashol elhelyezni, vagy korabban az eloszobai szakaszon, vagy kesobb hogy a csovek a lakas oldalfala melle simuljanak. Ez igy nem tul sokatmondo, ugyhogy nem is ragozom tovabb. Mar berajzoltam a meglevo allapot es az altalunk tervezett elosztast, megprobalom minnel elobb feltenni valahova es akkor jobban kepben lesztek. Tervezem, hogy letrehozok egy oldalt, ahol majd nyomon lehet kovetni a felujitast, hatha erdekel valakit.

A topic kinyomtatasahoz es archivalasahoz: En beallitottam hogy 500-asaval és idoben novekvo sorrendben toltodjon le, aztan az igy kapott oldalakat szepen lementettem html file-okba. Igy offline is megnezhetem barmikor egy bongeszovel. Onnan nyomtathato is. Intelligensebb nyomtatoknal megadhato, hogy tobb oldalt nyomtasson egy lapra, igy talan nem lesz olyan terjedelmes. Persze egy indexelt word-doksival nem veszi fel a versenyt.

Oszkaar

Előzmény: second (3897)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4052
Az jó.
Előzmény: juci (4051)
juci Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4051

Kora délután, mongyuk.
Előzmény: Hacsek (4050)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4050
Melyik napszak?
Előzmény: juci (4049)
juci Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4049

Tacsa + mindenki! Március 25. megfelel?
panel Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4048
Nem tudom, mert az otthoni gépen van, de ha jól emlékszem, olyan 2-3 mega között van.
Előzmény: Hacsek (4047)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4047
Talán nem kellene elölről kezdeni. Mekkora a word file Byteban?
Előzmény: panel (4046)
panel Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4046
Na ja! Ettől tartottam :)
Akkor kezdjem előlröl? Jó, de akkor még most kellenek egyéb ötletek, és egy kis idő is persze... (pl. kit kell csupa kisbetűvel, illetve nagybetűvel szedni, kinek a nevét kell bearanyozni stb.)
A végére már tudni fogom kívülről is az egészet. (sebaj: Repetitio est mater studiorum)
Előzmény: Hacsek (4045)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4045
Szerintem 9-10 pontos elég lenne a papírtakarékosság miatt.
Viszont az érthetőség miatt az előzményekre utalás az hasznos lenne.
Előzmény: panel (4044)
panel Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4044
Kedves tacsa, Hacsek!
Még egy kis türelmeteket kérem, mert bár végig készen van wordben a két topic, (közel 700 oldal 12-es betűmérettel), de szerintem kellene még egy kicsit cifrázni!
Eredetileg csak házi olvasmánynak szántam, de úgy gondolom, ez annál többet ér, (közkincs-effektus okán). A házihasználat miatt azonban - rövidítésképpen - kitöröltem a sorszámokat, időpontokat, illetve nem látszanak a hivatkozások és az ábrák, vagyis „közkézen-kézen közön" ez így nem annyira használható.
Lehet, hogy kellene egy tárgymutatót is csinálni, s valamiképpen a hivatkozásokat is beletenni, hogy megfelelően használható legyen. Illetve, ha van más, egyszerűen kivitelezhető szerkesztési ötletetek, akkor azzal is fel lehet tupírozni.
Üdv panel
Előzmény: tacsa (4034)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4043
Nálam minden lejön.
Előzmény: bd (4042)
bd Creative Commons License 2000.03.06 0 0 4042
Boldog új hetet kívánok!
Nem értem:
a legaktuálisabb lapot be tudom olvasni, a kettővel ezelőttit szintén, de akettő között Internal server error-t jelez.
És amúgyis lassú.
Csak nálam ilyen?
bd
Hacsek Creative Commons License 2000.03.05 0 0 4041
De.
Előzmény: rizo (4040)
rizo Creative Commons License 2000.03.05 0 0 4040
Hacsek:
Caak nem "legyen ön is milliomos"?
Rizo
Előzmény: Hacsek (4039)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.05 0 0 4039
Köszi hAnd!

Utána már én is tudtam könyből. Csakhogy nekem 30 másodperc alatt kellett (volna) helyesen válaszolnom. Akit eddig megkérdeztem, vagy fogalama sem volt, vagy az Illések és pofonokat mondta. Különben 1969-es mind a kettő. Én meg akkor voltam vagy 4 éves. Viszont arra már határozottan emléxem, amikor a Metró és az Illés feloszlott.

Előzmény: hAnd (4038)
hAnd Creative Commons License 2000.03.04 0 0 4038
Ki tudná szigorúan 30 másodperc alatt a választ arra a kérdésre, hogy melyik volt az Illés együttes első nagylemeze?
A/ Illések és pofonok
B/ Add a kezed!
C/ Nehéz az út
D/ Szép leányok, ne sírjatok!

C: Nehez az ut ( Sajnos Cintula is szerepel rajta ...). Az 'A' a masodik, 'B' a harmadik

hAnd

Előzmény: Hacsek (4035)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.04 0 0 4037
Nem sajnos. Én is azt hittem.
Előzmény: Totla (4036)
Totla Creative Commons License 2000.03.04 0 0 4036
A körkérdésre felelve: Szerintem csakis az A válasz a jó!!!!!

Csók evribudi!!

Előzmény: Hacsek (4035)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.04 0 0 4035
Kedves Tacsa!

Tán meglep, hogy szombaton délben válaszolok, de én ugye ilyenkor is dolgozom. Mert muszáj.

Biztos előfordult, hogy válaszoltam magamnak, de azért nem ez a jellemző, ugyebár. Néha, amikor fél napra leül a topic, egyszer-egyszer rákapcsolom a turbórásegítőt?

Körkérdés tőlem:
Ki tudná szigorúan 30 másodperc alatt a választ arra a kérdésre, hogy melyik volt az Illés együttes első nagylemeze?
A/ Illések és pofonok
B/ Add a kezed!
C/ Nehéz az út
D/ Szép leányok, ne sírjatok!

Előzmény: tacsa (4034)
tacsa Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4034
Kedves Nyájasok!

Kifejezetten röstellem, hogy vagy két napja nem szóltam hozzá semmihez, ugyanakkor úgy veszem észre, amióta megritkultam, Hacsek barátom néha önmagával is levelez, és ez még jobbat tett a téglakörnak. ( - nak ) .

Az 5.000.-ik hozzászólást szeretném, ha a csobánkai bulin ejtenénk meg, úgy hogy bele kéne húzni. Akkor az otthoni klaviatúrát a Hacsek messzeszálló hangjával együtt bebetonozzuk a gyerek homokozójába, hogy más ünneplési formációkról említést se tegyek.

Kedves Jucinak üzeném: a jelenlét fontosságával egyetértek, de hangsúlyosnak érzem a szó második részét: a "lét" a szó folyós és szilárd értelmében egyaránt.

Panel barátunknak, mint újdonsült téglakörösnek, szintén szívesen foglalnám aranyba a nevét, ha a szerkesztett verziót hozzámférhetővé tenné számomra is. Próbálkoztam egy letöltéses verzióval, amit mindig frissítettem, de úgy a 2000. hozzászólásnál eccerűen nem bírtam már tovább a kimásolgatást. Szóval csak mond, mit tehetnék a hozzájutás érdekében.

Juci drága mégeccer: mi lesz a szervezkedéssel???? Időponttal ?????? Nekünk bármely időpont jó, mert Töpörtő vagy alszik, vagy nem, de ezt sem napszak, sem hang, sem vendég nem igazán befolyásolja.

Remélem, mindenkinek már jól telik a hetének a vége, még ha ennek mellesleg az elején vagyunk még ( azaz : péntek este ).

Üdv
tacsa

P.s.: tugyátok, hogy hívják majd a kerti kis medencénket: "tacsaúsztató"

bd Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4033
Kedves Hacsek!
Csodálatos "topic"-od egyik nagy értéke lehet, hogy a visszajelzésekkel
kihullat a rostán a szakma alja,
fínomodhat a jó megoldások (anyagok, cégek) legcélszerűbb kiválasztása.
Nagy jövő áll még e topic előtt!
Tetszik.
bd
Előzmény: Hacsek (4032)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4032
Sziasztok! Mindenkinek jó hétvégét!
Ria Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4031
Kedves Clark!
Kösz a tanácsot, ha Nálad már jártak akkor több infód van. Szeretném ha e-mailben ezt meg tudnánk beszélni, mert nekem is van olyan technikáról tudomásom ahol a lakásba nem mennek be, microhullámú berendezéssel szárítják a falat, majd beinjectálnak egy anyagot ami meggátolja a víz további terjedését. EMI BEAM svéd technológia, még nem nagyon terjedt el, de hasonlóak vannak.

Hacsek, Köszi a választ, az én hibám azt hiszem nem adtam korrekt tájékoztatást.

bd, az általad ajánlott szakember ahogy igérte eljött, nagyon korrekt volt. Ha érdekel bővebben a jövő héten beszélhetünk róla.

Jó hétvégét, űdv mindenkinek

Mari

stoki Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4030
Off
Arabella üzeni, hogy üdvözöl mindenkit és 2 héten belül egy buli belefér az idejébe(jükbe)...
Előzmény: panel (4029)
panel Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4029
Szia Hacsek!
Stoki válasza a nyerő, működik is, a napokban néztem meg.
Ha kész vagyok a teljes olvasással és szerkesztéssel, akkor mindenképpen jelzem, és küldöm!
Előzmény: bd (4023)
bd Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4028
Hát, stoki, ez nagy volt!

Szeretnék így tudni.
Köszönet.
bd

Előzmény: stoki (4025)
stoki Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4027
HAcsek
Séróból nem, csak nekem is nagyon tetszett ez a web oldal és a favorit között megtalálható nálam.
(Az archiweb is...;;)) A többi meg csak rémlett, hát fogtam egy gyors internet hozzáférést és megkerestem, úgy kb. 3 perc alatt, hiszen ez a topic arról híres, hogy itt mindenki mindenkinek segít !;)
Előzmény: Hacsek (4026)
Hacsek Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4026
Ez az, stoki!

Te ezt séróból tudod? :)))

Előzmény: stoki (4025)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!