De tényleg, el tudnád mondani szép kerek mondatokkal, hogy mire is vagy kiváncsi? Számomra furcsának tűnik az ideböfögött, sokat sejtető, de semmit nem mondó provokatív jellegű megjegyzéseid. Ezt valahol tanitották néked, vagy csak úgy jött magától? Megvallhatnád szépen és ha lehetne indulatok nélkül.
Szia Mester! Nálam nem megy a try.hu csak az uw.hu végű honlapod, de ott még a
SNAPSZMESTER.TRY.HU felirat fogad. Múltkor ugyan írtad, hogy nagylelkű fórumtárs rendezte egy évre, de nekem nem derült ki, hogy lejárt az egy év, a szolgáltató váltott nevet vagy Te váltottál szolgáltatót, esetleg valahol nálam van a hiba? (Nem bennem!)
Igazából, akik itt törzstagok, azok általában felvállalják magukat.
Abban egyetértek Veled, hogy, ha csirkét akarok tartani, előbb az ólat csinálom meg, csak azután veszem meg az állatokat, és, hogy sok az ide írogató dilettáns, aki szarik olvasni, csak a " válaszoljatok a kérdésemre köcsögfejű tirpákok" vonalat képviselik, de, ha köpködök valakit, vagy valakiket, felvállalom magam. Én pölö sok nicknéven írogatok, a Mcgárgyulttól kezdve a Dartvéder Jenőn át, a Papandovalorokomduig, de sosem, és ezt kihangsúlyozom: SOSEM! rejtett az emilje egyiknek sem. Na ez a gáz, még akkor is, ha törzstag vagy!
Igen... Idén én is megtiltottam anyámnak a kajszi lekvár főzést! Szerinted? Amikor nem voltam itthon, szépen sunyiban megcsinálta! Ennyi gyümölcsöt elb@szni! :D Na jó, viccet félretéve. Télen jó lesz majd még az a kis házi lekvár, de a pálinka jobb lenne! :)
A vegyes alapból lehet finom pálinka, a paradicsom-ágy talán nem ront rajta annyit.
A nagy kérdés viszont az, hogy nem az ágy lenne a paradicsom, hanem az egész cefre, majd a párlat... Gondolom egy kis cukorral megspékelve, s tán valamicske élesztő adagolással erjedésnek indulna a paradicsom is...
Tavaly anyósoméknál vagy két mázsa paradicsom a szemétre került, nem győztek paradicsomlét főzni, még mindig van a tavalyiból, de már szépen pirosodik az új paradicsom is, nem beszélve arról, hogy idén már nálunk is van egy csomó...
Tavaly is sajnáltam kihajítani a szemétre azt a rengeteg paradicsomot, de ha lehet belőle pálinkát csinálni, akkor mégjobban sajnálnám :)
...létezik bizony...1-hét ilyen melegben a cefrében serénykedő és közben szaporodó élesztőbaciknak nagy idő...kérdezd csak Snapszit, még most is emlegeti a 3-nap alatt kierjedt kajsziját...