Hát erre tényleg nem lehet utólagos DRL-t tenni. Esetleg a lökhárítóba befaragni.
A távolságira adott kisebb fesszel nekem az volt a bajom, hogy akkor a generátort szinte ugyanannyira terhelem, mint tompítottal, valamint a szabályossága is szerintem kétséges.
Bár a gyári külső megtartása azért egy nagyon komoly érv mellette.
Meg az már milyen sz@rul nézne ki.... dupla projektoros lámpa, és akkor halványan világít a kis távolsági majdnem már középen... nálam az nemgyerebe :))
Még Audikban sem tetszik, akkor miért nem valami jó kis ledcsík, az még jól is néz ki :))
Igen, én is láttam már országúton nahol nem nyomta rá a tompítottat, hát oda tényleg kevés...!
Én is gondolkozok a DRL dolgon, csak az a gond hogy nekem nem nagyon lehetne szépen elhelyezni, legalább is én nem tudom hol mutatna jól a kocsin.... (Fiat Punto II)
Kedden felraktam a DLR-t. Meg vagyok vele elégedve. Remélem sokáig bírja. Ezúton köszönöm is mindenkinek az építő hozzászólását.
Egy meglepő dolog:
Bementem tegnap vele itt Szegeden az IKESZ autóba (ahol műszakiztatni szoktam), hogy megkérdezzem, minden OK-e. Erre azt mondták, hogy nem jól van bekötve, mert bármit kapcsolok, le kellene, hogy kapcsolódjon. Tehát a helyzetjelzőre és a fénykürtre is. Tök jó, hogy még ők sem tudják. Azt mondta, hogy nézzem meg a www.kresz.hu-n. Na egyébként ez egy Kft. honlapja. :)
Itt már régebben belinkelték a jogszabályt. Lehet, hogy beviszem majd nekik.
Tegnap kiégett az egyik rendszámtábla világító izzó, úgyhogy kicseréltem és így nézett ki a dolog:
Cseréltem is gyorsan a másikat is. Az is ugyan ilyen kormos volt. Elől is kormolódik a w5w. Mondjuk mióta ott is ilyen Osram van, azóta nem csökkent a fényerő, talán ez jobban bírja majd. Ilyen lett végül:
szóval mint beszéltem hivatalos "szerv" ismerőssel is drl fronton elég változó a dolog mit ki és hogyan "értékelnek" persze a hivatalos jelzések megléte nagy előny és van rendőr aki igencsak jól tájékozott ilyen ügyben
éppen beszéltem drl ügyben ledes céggel és meglepő dolgot tapasztaltak a cég nagy fényerejű ledcsíkokat is forgalmaz többek között tőlük van a régi pozició fényem is,szóval a kuncsaftot visszaküldték hozzályuk h.a ledcsíkot kössék már be h.a helyzetjelzőre lekapcsoljon és úgy átengedik műszakin..a ledcsíknak ugye se lámpaháza se jelzése se semmi csak víz6tlanra kiöntve...
mondjuk én az Octávia izzós kiviteléről beszéltem ami hol működik hol nem,azt nemtudom h.a fő világítás kacsolón van külön funkciója vagy a számítógép menüben lehet "kapcsolgatni". Fábiánál még nem láttam gyári drl-t már ahogy mondod h.a motortérben van valami kapcsoló.épp tegnap volt szerencsém szikrázó napsütésben nézni messzebbről is az Octávia drl-jét és mögötte a tompított lámpát.háát az a 2x21w annyira nem túl jó dolog,még az 55w izzó is gyenge tűző napsütésben nemhogy a 21w izzó,pláne messzebbről csak 1 fénypont nem mint a ledes kivitelek amik szórják a fényt.legalábbis ez az én meglátásom.
A VAG konszernnél az a kapcsoló a legjobb tudomásom szerint a motortérben van elhelyezve, legalábbis a Fabiában biztos, abban láttam, az Octaviában meg nem kerestem. -:- ( persze az újakról beszélek, a katedrális elejűekről)
A kapcsoló opció és mivel a motortérben van, így elég nehézkes a vezetőülésből kezelni. Nem véletlenül van ott. Piacfüggő, hogy gyárilag be, vagy kikapcsolják a kapcsolóval.
Örülök, hogy a végére közeledtek az álláspontjaink és így tisztább lett a DRL körkép. :)))
érdekesek ezek a gondolatok,persze van bennük valami elgondolkodtam ha az itthoni szabályok szerint a drl-nek motorindításkor kel felkapcsolódnia akkor az Audi-Skoda menetfényei minek is számítanak mivel bár mindenki tudja h.menetfények nem dpl-ek de kapcsoló van közbeiktatva a rendszerükbe...szóval itt érdekes amit írtál h.nem az számít a gyártó mire szánta hanem h.használják...mert azért mégha kapcsolgatják is a gyári menetfényt az attól még menetfény funkciót tölt be nem poziciófényt...legalábbis elvben,merthogy hivatalosan menetfény funkciós a lámpa másodlagosan poziciófényes ha van ilyen funkciója,de ahogy írod nincs logika a dolgokban.