Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Kommenteltem egy élő közvetítés alatt a youtubeon és megjelent egy piros felirat, hogy a videó tulajdonosa vagy a moderátor időkorlátot vezetett be számomra. Ez pontosan mit jelent? Azt, hogy a jövőben ritkábban írhatok kommentet a videó alá?
Nem írtam emmi vulgárisat, csak elég sokat és gyakran kommenteltem.
Most üzemel az oldal, a tulaj ezt írta, jó pár napja: "Yes, we are aware of this issue and trying to fix it! The issue is at the provider's side. Sorry for the inconvenience!"
ui: Az itteni fórum motor, még a más oldalon lévő avatar-t is, képes volna ide berakni kommentként is, ha úgy hagynám másolás után?? Megjeleníteni, meg jelenik a szövegdobozban. :D
Egy-egy adott weblap, a mostani napokban, egy kicsit rakoncátlankodik szerveroldalon, vajon mi lehet az oka??
Többször volt időnként, hogy "Database Error"-os hibába botlok bele, de most még furibb "Forbidden" hibát köp ki az oldal vissza, az oldal meg látogatásakor. Döglik a szerver gép vagy netán valaki szórakozik velük??
"az akkor sem lesz megoldható, hogy a 10 ilyen fájlt egymás után magától lejátssza a telefon"
Mér' ne lenne? :O
Nem sok lejátcót próbáltam, de a Music Folder Player pl. pont ezért maradt meg, mert nem kell neki mindenféle idióta listákat meg gyűjteményeket meg f...mtudgyamiket generálni, hanem lementem/odamásolom a fájlokat a telóra, azt' "neszebzmg, játccad ezeket ni", akár sorban, akár random módon!
Biztos, hogy elment az a levél? Ahogy látom, korábban freemail levelezőt használtál. Ha most is ezt használod, az baj. A freemail (meg a citromail) megbízhatatlanok. Ha még nem tetted, térj át valami komolyabbra, leginkább a gmail-t javaslom.
Én a múlt szombaton (március 8) írtam nekik az info@computerimperium.hu címre, és hétfő reggel megjött a válasz. Aztán tovább kérdeztem, mert valami még nem volt világos, és arra 20 percen belül kaptam választ.
Milyen módon kerested őket? Mit jelent, hogy teljesen elérhetetlenek?
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat. De tekintettel arra, hogy nem vagyok vájtfülű, ezért nem a legjobb zenelejátszóra volt szükségem, az adott feladathoz - 10 db hangfájl automatikus lejátszására egymás után napi rendszerességgel -.
Ehhez nekem egyelőre elegendő volt az NCH WavePad Sound Editor ingyenes verziója. Eddig fájlok szétszedésére használtam, ha például egy felvett hosszabb műsor egy beszélgetését akartam megőrizni. Most először merült fel az igény, az ellenkezőjére - különálló 1-2 perces szövegek egyesítésére -. Ez sikerült, ezért most nem lépek tovább komolyabb zeneszerkesztő és lejátszó programok megismerésére.