Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

llnyuszi Creative Commons License 2008.11.06 0 0 52
Zesst, ezt most tőlem kérdezed? Remélem nem.. Nem tudom.. Jones-t kéne megkérdezni, ő szakmester ebben, vagy legalábbis volt már dolga vele..
Itt ülök, és várom a megoldást, meg gondolkodom, hogy kéne hozzáállni ehhez..
Most végre én akarok dönteni!
Előzmény: zesst (51)
zesst Creative Commons License 2008.11.06 0 0 51
Ezek az "alkusz" cégek amúgy nem számítanak fel valamilyen díjat??
llnyuszi Creative Commons License 2008.11.06 0 0 50
Ha ez így van, ki sem mozdulok otthonról.. Azt is hallottam, hogy akár kenyeret is tudsz netről rendelni.. Ez számomra olyan megmagyarázhatatlan erő, amivel nem tudok mit kezdeni.. Úgy értem, hogy tegnap még pizzát és kenyeret tudtál rendelni telefonon meg interneten, ma már biztosítók közül is tudsz rendelni, úgy, hogy ülsz a székben.. Én nem vagyok otthonülős típus, de ha ilyenekről van szó, akkor inkább...
Nem szeretem, ha kijátszanak nagyon.. Kicsit se! És ez személyesen tényleg sokszor megtörtént..
Előzmény: jick jones (49)
jick jones Creative Commons License 2008.11.06 0 0 49
Azt szeretném hogy sikerüljön végre biztosítót találnod!:P
Simán érthetően vannak leírva a dolgok talán még te is megérted!És még a lábad se kell kitenni az ajtón!;)
Előzmény: llnyuszi (48)
llnyuszi Creative Commons License 2008.11.06 0 0 48
Van eszem! Csak lehet nem használom annyira mint sokan, jó???!! Erről nem engem kéne kérdezni, nem tudom mit akartál ezzel mondani..
Ez kedvi :)! Amikor "aranyos"-at mondanak rám, akkor mindig akarnak valamit tőlem :).. Te mit szeretnél kedves Jones? :)
Arconcsapott a felismerés, hogy vannak ilyen lehetőségeim is.. Lehet, hogy itt neten megtanulok végre önálóan biztosítót választani.. Szerintetek a biztositastipp.hu - n úgy vannak leírva a dolgok, hogy én is megértsem? Nem akarok fizetni nagyon a segítségért.. Mindig 10 ezer forintot kérek egy kísérőért, aki eljön velem, és elmagyarázza, hogy miről van szó..
Előzmény: jick jones (47)
jick jones Creative Commons License 2008.11.06 0 0 47
Már bocs de téged se az eszedért szerethetnek!:D:D:D
Nem az emberek vannak automatizálva hanem a weboldal! Amikor kiválasztasz egy általad kedvezőnek ítélt biztosítót azt az oldal továbbítja az alkusz oldal munkatársainak akik feldolgozzák.
Ezért van ez a fórum...hogy segítsük egymást!;) De amúgy aranyos vagy!:)
Előzmény: llnyuszi (46)
llnyuszi Creative Commons License 2008.11.06 0 0 46
Automatizálva vannak az emberek? Az mit jelent? Érzés nélkül kiszámítják mi a jó nekem? Vagy egy robot foglalkozik a bajommal? Ne haragudj, nem vagyok otthon az automatizálásban... De köszönöm egyébként a tanácsod.. Kedves vagy, hogy próbálsz segíteni.. Tetszik, hogy itt a fórumon emberséges emberek vannak, és nem nézik le a másikat..
Ezért puszikaa!

Nyuszika - Angi
Előzmény: jick jones (45)
jick jones Creative Commons License 2008.11.06 0 0 45
Igen megbízható!Egy weboldalon nehezen tudják szerintem kihasználni az ártatlanságod mert automatizálva van és te csak a szolgáltatót választod ki a többit intézik helyetted az alkusz cég munkatársai!
Előzmény: llnyuszi (44)
llnyuszi Creative Commons License 2008.11.06 0 0 44
Bizti nem kell félni az ilyen oldalaktól? Kicsit izgi számomra ez a terület, mert ugye miután megkötöm a szerződést, meg vannak kötve a kezeim.. Az elején mindig úgy érzem, hogy jól döntöttem, de később jönnek a csúnyaságok.. És sajnos ez nem csak a biztosítókkal van :((((((((((((((((((.. Kihasználják szerintem az ártatlanságom, vagyis hogy hiszem, hogy még vannak becsületes emberek.. Ezért tartózkodom a személytelen dolgoktól.. De azt állítod, hogy ez megbízható?
Előzmény: jick jones (43)
jick jones Creative Commons License 2008.11.06 0 0 43
OMG!Azért majd a biztosítóknak ne reklámozd a havi egy koccanást!:D
Az alkusz weboldalak egy helyre összeszedik a különböző biztosító társaságok árait, kedvezményeit és össze is tudod hasonlítani egymással őket hogy a legjobb biztosítást tudd megkötni amiben ők segítenek is.
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak ezekkel az oldalakkal kapcsolatban és kényelmesebb is!
Előzmény: llnyuszi (42)
llnyuszi Creative Commons License 2008.11.06 0 0 42
Tudom, hogy nem vezetek valami jól, de szabadságot ad, és nem rendelnék sofőrt az égért sem.. Legalább így ki tudok kapcsolni :).. Köszönöm a tanácsod randell11, megnézem az alkuszt is vagy mit.... Ez mit jelent egyébként az alkusz? Alkudni kell egy biztosítóért? Offline is nézek majd párat, amennyire engedi az időm.. Majd egy vásárlós napon beiktatok egy ilyen programot is, hogy bejárók segítséggel pár biztosítót..
Előzmény: randell11 (41)
randell11 Creative Commons License 2008.11.06 0 0 41
Havi egy koccanás???? :O
Neked nem biztosító kell hanem egy sofőr!:D

Viccet félretéve szerintem az online alkuszok is megbízhatók és kényelmesebb is.Bár a hagyományos biztosítóknál személyesen jobban el tudják magyarázni neked a részleteket!
llnyuszi Creative Commons License 2008.11.06 0 0 40
Szióóóka :)!

Igen, most le szeretnék ülni egy segítséggel, és megbeszélni a lehetőségeket.. Online is megnézzük a biztosítókat és offline is megnézzük.. Kicsit félek az online-tól az hiteles? Mennyire ad megbízható információt róluk? Mi a különbség a kettő között?
Kicsit tartózkodom, de ezért is kérek segítséget, egyedül nem igazán boldogulok.. Csoda, hogy megtanultam vezetni.. Így is havi egy koccanás becsúszik :S...

Nyuszki - Angi
Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.06 0 0 39
Szerintem Nyuszkó nem az oldalban nem bízik, hanem az esetlegesen olcsó biztosító szolgáltatásaiban. Az árgarancia önmagáért beszél. Viszont belefutni egy hasonló szituáció mint mondjuk a MÁV biztosítóval volt..senkinek nem hiányozna. Ezért gondolom azt, hogy lehet nem hülyeség picit többet áldozni, azért hogy kellően "nagy" és megbízható biztosítót válasszon az ember.
halker Creative Commons License 2008.11.06 0 0 38
Szia Nyuszkó!
Ha online biztosítást akarsz kötni akkor figyelmedbe ajánlom a biztositastipp.hu oldalt ahol mindent elintézhetsz vagyis elintéznek helyetted a kattintgatáson kívül!;)
Ha a régi nem online módszernél akarsz maradni akkor szólj inkább apucinak!:D:D
Előzmény: llnyuszi (37)
llnyuszi Creative Commons License 2008.11.06 0 0 37
Sziasztok!

Nyuszkó vagyok.. Van egy Smart-om.. Most kell biztosítót váltanom, tudtok segíteni? Fontos, hogy jó legyen, megbízható.. A pénz másodlagos.. Azt szeretném, ha megint karambolozom ne legyen olyan, hogy elviszik az autóm, majdnem egy hetet várok rá, és még csak a felét sem fizeti ki a biztosító.
Segítsetek légyszi!

Nyuszkó - Angi
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.06 0 0 36
Elvileg meglehet bennük bízni mert árgaranciát is vállalnak ami azt jelenti, hogy valamit rosszul számolnak az oldalon akkor a különbséget kifizetik!
Előzmény: Törölt nick (33)
katikus Creative Commons License 2008.11.05 0 0 35

Szerintem árban azért különböznek enniyre, mert minden biztosító másra ad "kedvezményt". Valaki a fiatalokat csábítja magához az olcsóbb árakkal, hogy hátha ott maradnak, valaki meg a dolgozókat és a nyugdíjasokat, mert azok úgyis többen vannak.

De ne legyen benned kétség egyik biztosító iránt sem szerintem

Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 34
Okké! Boccs az előbbiért. Ott az oldalon helyből összehasonlítani is lehet. Megnéztem és minimális eltérések vannak a szolgáltatások között. Viszont árban már nem ugyan ennyire minimálisak....
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 33
Végigcsináltam ezen az oldalon az értékelést. Az Aegonnál van biztosításom. Az oldal azt állítja, hogy ugyan ez az Unionnál ha átmegyek jóformán fele annyiba kerül majd!!! Ez lehetséges? Eléggé hietetlen! És vajon cserébe ugyan olyan szintű szolgáltatást nyújtják?
katikus Creative Commons License 2008.11.05 0 0 32
Dehogyis kell egyesével végig nézned, az tényleg idegölő lenne. Vannak oldalak, ahol ha megadod az adataidat, akkor az kiszámolja mindegyik biztosítónál és ár szerint utána sorba rendezi őket.
Tavaly a biztositás.hu -n nétem, de idén találtam jobbat a biztositastipp.hu -t, ahol az összes biztosító benne van (másiknál nem volt), most én is éppen azt böngészem.
Előzmény: ajenő (30)
Porrro Creative Commons License 2008.11.05 0 0 31
De ott vagyok még. A bónuszaim miatt nem volt érdemes váltanom. A netes ügyintését másra értettem amúgy, ezt a szerződést nem így intéztem.
Előzmény: solinvictus (29)
ajenő Creative Commons License 2008.11.05 0 0 30
Köszi, ez most kicsit megnyugtatott. De most meg kell keresnem mindegyik biztosító honlapját és mindig egyesével bepötyögni az adataimat? Mert akkor kihullik az összes hajam :S
Előzmény: katikus (28)
solinvictus Creative Commons License 2008.11.05 0 0 29
Már nem az Allianz-nál vagy?
Előzmény: Porrro (27)
katikus Creative Commons License 2008.11.05 0 0 28
Nem kell félni az online kötéstől, az is ugyanúgy érvényes mint ha személyesen kötnéd. Miután megkötöd, postázzák neked a szerződést és a csekket, aláírod, kipengeted és már kész is. Tavaly én így kötöttem meg, idén még nem néztem.
Előzmény: ajenő (24)
Porrro Creative Commons License 2008.11.05 0 0 27
Én már nagyon sok mindent neten csinálok. Allianznál is így intéztem ügyeimet. Abszolút megbízom benne. Nekik is az az érdekük, hogy az ügyfél minél egyszerűbben legyen. És ezzel elérjék, hogy minél többen őket válasszák.
ajenő Creative Commons License 2008.11.05 0 0 26
Azt tudom, hogy kedvezményes a netes kötés, de azért kicsit félek tőle.
Előzmény: solinvictus (25)
solinvictus Creative Commons License 2008.11.05 0 0 25
Én úgy tudom, nincs belőle kavarodás, emellett a legtöbb esetben kedvezményekkel is jár, ha neten kötsz biztosítást.
Előzmény: ajenő (24)
ajenő Creative Commons License 2008.11.05 0 0 24
Most hogy aktuálissá vált a biztosítás kötés, így szeretnék tőletek kérdezni.
Megéri-e online biztosítást kötni, merjek-e, nem lesz belőle kavarodás, hogy nincs aláírt szerződés meg ilyenek?
stefiszilvi Creative Commons License 2008.08.15 0 0 23
Ahogy én látom, az olyanok, mint én, akiknek alacsonyan van a bónusza, jól járhatnak az allianzzal, úgyhogy szerintem válasszátok azt. De legalább valamit válasszatok, mert már hajnalban is gond lehet. Mindannyiunk érdekében pls.
Előzmény: szaboarpad (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!