Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Szia, sajna már csak multidőben,de tekertünk sokat,volt egy 70 km-es terepezés a Pilisben pénteken,csütörtökön gyalogtúráztunk,szombat pihi és a sebek nyalogatása,vasárnap pedig futottam 10 km-t a 3H-n:) A többiek szombaton is tekertek a Börzsönyben. És Te?
nem mondod komolyan hogy 7 cukrászdában voltatok... az akkor egy nagyon jó túra lehetett :)) legközelebb így mondd hogy "7 cuki túra", ne úgy hogy elmegyünk tekerni egy kicsit a hegyekbe :)
Mi persze cukrászdáztunk mások helyett is " 7 cuki túra " volt a menet neve :) Érintettük mindegyiket és ettünk is jó sok finomságot! Én csak kettőben kostolgattam,a többiben csak szimatoltam és nézelődtem,ja meg kávéztam :)
Én is mennék már a bringáért de sajna most rá vagyok szorulva egy férfiemberre és alkalmazkodnom kell az ő idejéhez,hogy segítsen elhozni,beállítani,stb. Én sajna ezekkel a dolgokkal nem, tudok megbírkózni egyedül :)
Egyébként sajna nincs térképem,sőt útvonal ötleteim sincsenek,mert a maratonon mentem a kijelölt útvonalon mint a birka a többiek után (el is tévedtünk egyszer ). A versenyközpont a tengerparton volt Porec városában és onnan kellet minden nap elautozni 20-30-40 km-t a rajtig. Tehát ilyen kisebb hegyi falvacskákat nem tudok megnevezni de nem is hiszem,hogy lenne ott szállás lehetőség. Viszont az ottani információs irodákban biztosan tudnak turista térképet adni. Vagy felveszed a kapcsolatot a Fettzer Robival,ő aránylag jólértesült és biztosan tud neked segíteni. Ha nem tudod a számát hívj fel,megadom :)
Te ugyebár voltál a Porec maratonon? Van esetleg valami bringás térképed, vagy útvonaltérképed vagy javaslatod stb. arra vonatkozólag, hogy merre érdemes ott montizni? A 4 napos ünnepet ott töltjük ugyanis.
Valóban,melegvízben áztatódtam :) A börtönszlenget meg szerencsére nem ismerem :) Azért a hétvége még tartalmazott egy szombati mecseki túrát,este báránysütést és megevést,vasárnap a fürdő után pedig egy kellemes kis borkóstolást :)