Keresés

Részletes keresés

e_dora Creative Commons License 2005.05.17 0 0 497
nem úgy értettem.. hanem a klub mondja meg, hogy kiket vesz fel, és akiket felvesz, azokat a modikkal felteteti.. namármost, ha a klub irl-alapon vesz fel xy-t, akkor az már nem nickfüggő, hogy felveszik-e, mint meglévő tagot (beíratják) vagy újra szavazzák. pl ha rice megszűnne, felvennétek rice2t automatikusan. (vagy bevennétek-e a B. 629. nickjét).
Előzmény: Törölt nick (496)
Cheese Creative Commons License 2005.05.17 0 0 495
Majdnem, ez a topik például közvetlenül ezen a címen érhető el: http://forum.index.hu/eletmod/moderacio/eletmodi. Ilyet utólag is meg lehet adni.
Előzmény: e_dora (494)
e_dora Creative Commons License 2005.05.17 0 0 494
dejó, erre még én se jöttem rá, hogy mire jó.. és akkor forum.index.hu/labtartas lesz?? utólag lehet kérni ilyet meglévő fórumra?
Előzmény: Cheese (491)
e_dora Creative Commons License 2005.05.17 0 0 493
Lehet, bár gondolom ez az adott klub saját felvételi szabályzatától függ.
Előzmény: Cheese (492)
Cheese Creative Commons License 2005.05.17 0 0 492
Szerintem aki elhullajtja a klubos nickjét, az így járt. Erről volt is szó, ezzel semmi újat nem mondtam.
Előzmény: e_dora (489)
Cheese Creative Commons License 2005.05.17 0 0 491

Szia!

 

A megjegyezhető URL olyan szó, amit böngészőbe be lehet írni, tehát utal a topikra és ékezet nélküki, ilyen lehet pl. "labtartas".

Ott van az eb elhantolva, hogy címet adtál a topiknak, leírást is, viszont nem követted el a topikindító hozzászólást. Fuss neki mégegyszer, mert különben nem lesz topik. Esetleg megfontolhatod azt is, hogy az SZMK-ban akarsz erről beszélgetni, vagy az SOS-ben tanácsot kérni.

Előzmény: bucoka (488)
e_dora Creative Commons License 2005.05.17 0 0 489

világos, pont ezt kérdezem, hogy aki idekint elhal, az más nicken újra kell-e jelentkezzen, vagy nem, mivel irl azonos..

Előzmény: Törölt nick (487)
bucoka Creative Commons License 2005.05.17 0 0 488
Sziasztok!

Nyitottam egy topicot az SZMK-ban Lábtartási problémák és kezelésük címmel.
Illetve szerettem volna nyitni, de nem találom sehol. A topicnyitás-ra kattintva beírtam a címet és a kezdő szöveget, utána OK, de nem történt semmi:(
Lehet, hogy ciki, de megkérdezem, mit jelent az, hogy megjegyezhető URL? Ennyire nem értek hozzá, nna.:) Oda nem írtam semmit, lehet, hogy ez a baj?
Segítsetek légyszi.

Köszi
e_dora Creative Commons License 2005.05.17 0 0 486

szerintem az lenne oké, ha azért tiltották volna le, mert beírt egy olyan infót, ami zárt (nevezetesen schtröstli helyesírása és nyafogása) - ez egy jogos indok, a többi kavarás már felesleges volt, és szvsz a modera részéről ciki. de mindegy, hagyjuk.

 

azért nekem még nem tiszta a klubszabályzaton belüli dolgok és a kintiek kapcsolata, mert ugye pl rice le van tiltva, az nem jelenti, hogy a torzsagybol is? (most nem technikailag, hanem elméletben)

 

(egyébként klubot nem akarok, akkor gondolkoztam rajta, amikor már rizsa is készült eljönni..)

Előzmény: Törölt nick (485)
e_dora Creative Commons License 2005.05.17 0 0 484

hát lehet, végülis én csak azt látom, hogy a modikat épp annyira nem érdekelte, hogy mi történt, mint bárki mást, egyszerűen jól jött az egész. van rajta sapka, nincs rajta sapka. egyébként mennyi időre szólt a felfüggesztése? merhogy ugye, az enyém is ehhez igazodik. persze, ameddig B. nem tag, addig engem sem érdekel az egész.

azt sem ertem, hogy ha egy letiltas szintu nagy veszedelmes illegális információ szerzés történt, akkor a modik miért nem törlik ezt a nagy veszedelmes infót. :)

Előzmény: Törölt nick (483)
e_dora Creative Commons License 2005.05.16 0 0 482

aha, hát én ezt is másképp "hallottam"..... ;)

Előzmény: Törölt nick (481)
e_dora Creative Commons License 2005.05.16 0 0 480

kedves somi,

 

blöffölsz. gondolom, a mundér becsülete... sebaj. :)

Előzmény: somi (478)
e_dora Creative Commons License 2005.05.16 0 0 479

Nincs bizonyítékod. Ahogy a modiknak sincs. Méghozzá azért nincs, mert nem történt hekkelés. Én meg ezt tudom, és hidd el, nem a levegőből veszem...

 

De mindegy, ha az volt a kérdés, hogy a modik bármiféle agybajos beugatásra intézkednek-e alaptalanul, és erre az a válasz, hogy igen, akkor meg van beszélve a dolog.

Előzmény: Törölt nick (476)
somi Creative Commons License 2005.05.16 0 0 478

nem fogok olyan informaciokat megosztani veled, amik nem tartoznak rad.

megertesed koszonom.

Előzmény: e_dora (477)
e_dora Creative Commons License 2005.05.16 0 0 477
egyébként a moderátorok úton-útfélen hangoztatják, hogy még csak IP címeket sem láthatnak sosem, ehhez képest milyen alapon állítod, hogy nyoma van?? mer ahhoz, hogy rábizonyított ilyen tettnek nyoma legyen, ahhoz nemcsak IP-t kéne látnod, hanem még annál is komolyabbakat! most akkor melyik állítás nem igaz?
Előzmény: somi (472)
somi Creative Commons License 2005.05.16 0 0 475
ertekes eszreveteleidet koszonjuk, az elkovetkezendo moderalasok soran feltetlenul szem elott tartjuk oket.
Előzmény: e_dora (474)
e_dora Creative Commons License 2005.05.16 0 0 474

mindegy, persze, ha már a moderátoroknak ilyen szinten lövésük sincs a technikai dolgokhoz, beleértve a saját fórumszoftverüket, akkor reménytelenül szánalmas az egész. ennyi erővel majd én is feljelentgetek mindenkit valami kamu dologgal.

 

pl az előbb nem is én írtam, hanem quicksilver lépett be a nevemen, hogy lejárasson, kérem, hogy tiltsák le. bizonyitani tudom, hiszen beírt az én nickemen, és utánozni próbálta a stílusom. szerintem ennek is tuti nyoma van! csak nézzétek meg. :)

e_dora Creative Commons License 2005.05.16 0 0 473

Milyen nyoma?!?????!?? Annak, hogy a fórumot meghekkelte?

 

Én TUDOM, hogy nem.

 

Azon kívül HOL SZEREPEL A MÓDUSBAN, HOGY TILOS TUDNI róla, hogy másutt mások mit írnak. Gondolatbűn??

Előzmény: somi (472)
somi Creative Commons License 2005.05.16 0 0 472
nyoma van. ha az index illetekesei ugy dontenek hogy jogi utra lepnek, akkor ez is meg fog tortenni, ez mar nem a mi hataskorunk. a nick letiltasahoz azonban nem szukseges biroi itelet.
Előzmény: e_dora (470)
e_dora Creative Commons License 2005.05.16 0 0 471
egyébként meg kurvára nem arról van szó, hogy egyátalán tudomást szerzett-e valamiről vagy, hogy milyen módon, hanem arról, hogy a moderátorok egy nem bizonyított és meglehetősen valószínűtlen feltételezés alapján, bemondásra tiltottak. ezzel nem értek egyet, és ez, amiről az ő álláspontjukat kérdezem.
Előzmény: Törölt nick (469)
e_dora Creative Commons License 2005.05.16 0 0 470

hát pedig így sem...

 

nagyon érdekes volna, ha a fórumokat jogosultság nélkül olvasni lehetne, ez minimális szakértelemmel is olyan súlyos beavatkozás volna az index szerverébe, ami már nem fórumozási téma, hanem minimum bűncselekmény, ami - ha megtörtént volna, akkor tudnának róla az illetékes rendszergazdák. Mivel azonban nincs sem nyoma, sem reális alapja annak, hogy egy mezei felhasználó olyan biztonsági hibát találna az indexen, amit még eddig soha senki, és ez pont Balázs lenne, ezért mindez nem több, mint feltételezés (rágalom) stb. Mindenesetre érdekesnek tartom, hogy pont azok "vették észre" a dolgot, azok "hívták fel rá az illetékesek figyelmét"(TE!), és azok "kérték a szankciót", akiknek vitájuk volt Balázzsal...

Folyamatosan hazudozol, az az igazság. Lementettem a korábbi fórumokat addig, ameddig tagként számomra olvasható volt, ha visszaolvasod, amiket ott írtál.. hát ez van. Csak azért nem idézek, mert a zártból egy ilyen publikba nem volna illendő.

Előzmény: Törölt nick (469)
labrys Creative Commons License 2005.05.15 0 0 468

Hozzászólásokat - miként az a FAQ-ban is olvasható - utólag szerkeszteni technikai okokból nem lehet, ilyesmire a moderátorok sem képesek.

Töröljem a mondott hozzászólást, hogy megtehesd még egyszer, javított formában?

Előzmény: klimakiraly (465)
e_dora Creative Commons License 2005.05.15 0 0 467
(u.i., amennyire utána tudtam nézni, nekem nem világos az sem, hogy egyátalán miből derült ki, hogy bármit is olvas, sem az, hogy hogyan - de elképzelhetetlennek tartom, hogy technikailag ez lehetséges -, annál még az is valószínűbb, hogy megálmodta vagy vmi jógi trükk, amivel a dalai lámánál kell reklamálni.. vagy hogy az egész csak kitaláció. mindenesetre bizonyíték és vonatkozó szabályok nélkül ez furi.)
Előzmény: e_dora (466)
e_dora Creative Commons License 2005.05.15 0 0 466

Kedves Somi!


Szeretném, ha revidiálnád Az a bizonyos Balázs letiltására vonatkozó döntést annak okán, hogy egy megalapozatlan és egyértelműen téves feltételezés miatt lett, tudomásom szerint, letiltva. Azt állították róla klubtopikos társai, hogy a zárt topikot meghekkelte vagy ilyesmi. Ez az állítás, bárkitől is származik, tévességén túlmenőleg egyszerűen ostobaság. Ti magatok is jól ismeritek a fórumszoftvert, vagy akár az internetet és a szám.technikát alap szinten ismerőknek is ez butaságnak hangzana, főleg olyasvalakiről, aki nem is expert. Ezt azért állították, mert B. ismerte a fórum tartalmát. Erre úgy lehetett módja, hogy akár telefonon, akár másképp tájékoztatták róla a többiek - megjegyzem kilépésem óta engem is többen megkerestek emailben az ottani ügyek kapcsán...

Ennek a jelenségnek a hétköznapi neve: "pletyka". Nem állítom, hogy ez egy erkölcsileg magasrendű viselkedési forma mind a hallgató, mind a beszélő(!) részéről, de úgy gondolom, hogy nem tárgya az index moderálási elveinek, és nem lehet indok egy ilyen súlyos szankcióhoz. Már csak azért sem, mert ez - hogy ki kinek és mit, milyen részletességgel mesél el - már nem az index fóruma területén zajlik, hanem az illetők privát életében.

Egyébként a nevezett klub B-t nem kitiltotta, hanem felfüggesztette, vagy mi, eddig be nem jelentett időtartamra (tehát vissza kéne engedniük, persze letiltva már nehezebb..), amihez én saját kérésemre csatlakoztam azon apropóból, hogy tiltakozzam a helyi grémium klubszabályzatot figyelembe nem vevő, sőt azzal ellentétes erőfitogtatása ellen. Ha belenézel ezekbe az ügyekbe, nyilvánvalóvá válik, hogy csak a személyes ellentétek miatt hangzottak el a Balázs letiltását okozó hamis vádak. Úgy gondolom, hogy nincs értelme egy olyan cselekedetet szankcionálni, amelyet nemcsak, hogy nem követett el valaki, de még csak nem is lehetséges annak elkövetése. Válaszod előre is köszönöm.

klimakiraly Creative Commons License 2005.05.15 0 0 465
SziaSztok!

Nem tudom van e mód hozzászólás javítására?
Ha igen akkor a linkemet kérem hozzátok rendbe.
Firefox-al készült a hozzászólás, de nem lett az igazi.
http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=44256278&t=9018927

K.K.
e_dora Creative Commons License 2005.05.14 0 0 464
Köszönöm :)
Előzmény: somi (463)
somi Creative Commons License 2005.05.14 0 0 463

ez szerintem nem igazan az elso lepes.

 

kell egy meglevo csapat, amelyik valamilyen szempontbol el szeretne szeparalodni. lendithet a dolgon, ha indokolni is tudnak. a csapat minimum 5 fo kell legyen. kell egy szabalyzat amit kozosen hoznak letre, mintaul meglevo szabalyzatok szolgalhatnak. valamint tenyleg kell egy partolo moderator aki vallalja a klubos ugyintezest. roviden ennyi.

Előzmény: Törölt nick (461)
e_dora Creative Commons License 2005.05.14 0 0 462
azért érdekelne a többi is... (gyorsan olvasok)
Előzmény: Törölt nick (461)
e_dora Creative Commons License 2005.05.14 0 0 460

Kedves Modi!

 

 

Mik egy klub létrehozásának feltételei? Kösz...

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.13 0 0 459
Én a III. 5. c. -re hivatkoznék, no meg a méltányolhatóra.
Előzmény: zxq (452)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!