Most, hogy pár oldallal hátrébb kerültem a topic-ban, összefoglalnám eladó készülékeimet, hátha talál valaki benne kedvére valót. Minden készülék jó és szép állapotú, kivéve ahol ennek ellenkezőjére nem teszek utalást:
Philips CD100 CD-játszó (50 e Ft)
JVC JA-S55 erősítő (25e Ft)
Uher CR 240 AV magnó táppal és bőrtokkal (20 e Ft)
Uher CR 240 magnó táppal és bőrtokkal (20e Ft)
Aiwa CS-J1SY rádiós walkman, 1982-es, bőrtokkal, szíjat kell cserélni benne (10e Ft)
Aiwa TP-12 magnó (5e Ft)
AKG K240 Monitor fejhallgató (20e Ft)
AKG K240 fejhallgató (15e Ft)
Sennheiser HD424 fejhallgató (10e Ft)
Sony MDR-IF610 fejhallgató (5e Ft)
Ezenkívül kb. 800 db komolyzenei LP, 90%-ban nyugati nyomások (kb. 300 EMI), 500-1500 Ft/db.
Jóindulat kft!:-((( Pesten kevesebb a - 20 éve nem gyártott - Trabant mint a Mercédesz, amit tán még ma is gyártanak, nemsokára tán Kecskeméten. Kapiszkó?:-))9
Már megern értelmnetlenül kommentezel abban, amit mondok. Owassad azt amit irtam, és értelmezd is. Pesten több a Mercédesz, mint a Trabant. Nem köll ehhöz érettségi sem. Xerintem.
Mozgótekercses hangszedőhöz viszont (jó műszaki állapotban) meggondolandó ajánlat, ha a beszerelt illesztőtrafó illeszkedik hozzá és minősége is összhangban van a a többi részével.
na ja, engem sem érdekelnek az esztergák és ezt vállalom. nem vagyok hajlandó lemezekkel szöszölni, mikor van sokkal kényelmesebb és az igényeimet bőven kielégítik azok is. ennél fogva egy 3020, phono fokozat nélkül is érdekelne. :)
Akárki is magasztalta, annak vagy a füle volt rossz, vagy nem hallgatta meg LP-ről. A phonoja egynesen gyalázatos, amolyan vidi-szintű. AZ A-80-nak viszont épp ez az erőssége, és nem az amúgy 3x-os teljesítmény és tizedakkora THD, vagy a 8-10 dB-vel jobb S/N. Pl. MC-hez nem félvezetős előfok, hanem trafó(!) van benne, és az azt követő korrekciós erősítő DC-csatolt, szimmetrikus, +-45v-ról megy, és közel annyi alkatrészt tartalmaz, mint a teljes A-400.
Az A400-at éppenséggel nem a HFM magasztalta, hanem azok, akik ismerték a gyártó régebbi modelljeit is. Leverni maximum a laborban veri le... a jó erőben lévő, ügyetlen technikus:))
Nem azért, mert ilyenem van, de ehhez képest meg az A400 bakfitty. Ez ugyan egy régebbi kütyü, de ettől még simán leveri, annak ellenére, h ezt nem magasztalta a HFM, dehát nem került a kezükbe, így hozzá se szagoltak.