Nagy kihívás. Egy teljesen ismeretlen PNA hardware a legkisebb támogatás mellett.
Legyen ez a hely az ahol összelapátoljuk az összes fellelhető információt!
- Eddig 1 gigás kártyával adták, amire az I-Go progi mellé kb 30 ország fér el. (A legtöbb PNA-nál a progi nem a kártyárol indul, így néhány országot még lehet tárolni a kártyán, de az sem a teljes Európa. A lemaradó orzságokat dvd-n adják, és szükség esetén lehet csereberélni.
Töprengek én is rajta. Pár gyors kérdés: mi a tápellátása? Saját akku, vagy AA/AAA akkukat kell tölteni hozzá? Kábé mennyit bír egy feltöltéssel? Ha jól értem, 256-os SD-t adnak hozzá (microSD vagy nagy?). Ha vesz az ember egy gigásat a helyére, akkor arra ráfér nagyjából Európa. A PNA-s tört iGO-t alighanem fel lehet spécizni a PDA-s változat térképeivel, ugye? Meg egyúttal kiszórni belőle a soknyelvű feliratokat és hangokat, amire úgysincs szükség, csak a helyet foglalja.
A térképformátum teljesen egyforma a küönböző iGók között? Mert például a Mininován van egy érdekes iGO 2006 Plus (20070618), a felirat szerint Palm, PocketPC és IPAQ (PDA-ról beszél a leírás, nem PNA-ról), benne minden térkép. Sőt, azt állítja, nem kell törni, retail.
Vettem és is egy ilyen készüléket. Kaptam egy igo-t ami fut is rajta, viszont nem talál GPS jelet. Felhívtam a forgalmazót, és ott felvilágosítottak, hogy a tört IGO kimondottan típusra törik, vagy valami ilyesmi... Az eredeti Smart2go program teljes és jogtiszta, a Nokia fejlesztése.
Segítsen valaki, akinek működik is az IGO, hogy honnan tudnék leszedni olyat amelyik rendesen működik is.
Igen. Ami a POWER ON/OFF gomb mellett van. Én nem mertem macerálni, mert lehet hogy valami hard resetet csinál és kitakarítja esetleg az OP rendszert és eétünnik a skin meg a többiek. Ezért megvárom mig valaki rá nem vetemedik a gombnyomásra. :)
Én iGo-t nem használtam, van/volt egy régebbi jogtiszta iGO-m a régi PDA-hoz, de az nem ment rajta, mert nem PNA-s verzió. De az aruházban mutogatták hogy megy másnak, nem tudom mit trükköztek rajta. Én a kártyán adott Smart2Go-t használom szintén jogtisztán, de leginkább csak filmet-videót nézek rajta munkába menet és mp3-at hallhatok. Szóval nekem inkább csak 1-2%-ban NAVIGáL...
Budaörsiben van. Folyamatosan használjuk, nem kell újraindítani, nem fagyott le még egyik sem, egyszer sem. Illetve az egyik egyszer, de csak azért meg matattam és programokat akartam rá telepíteni. Kikapcs-bekapcs és megy rendesen...
Köszi az infót . Jaja , voltam a soroksári áruházban , és tényleg így igaz . Egyetlen probléma van csak , hogy sajnos elfogyott és nem is tudják mikor lesz . Egyébként térkép nélkül is megéri . De K-Eu térképpel meg baromira megéri !
Hello! Valóban 256-os kártyát adnak Smart2go progival (Kelet-Európa). Magyarország szinten eddig nincs gondom, folyamatosan tesztelem. Faluban utca szintű, de a legkisebb utcát is megtaláltam. Városban természetesen házszámszintű.Páromnak munka célra mindenképp megfelel. Majd az IGO-t valószínűleg feltesszük később. Nem fagyott le, még a lakásunkban is 8 műholdat látott. Nem gáz a cucc. Ennyiért megéri mindenképp...
Ööö... most olvastam a másik topic-ban , hogy 256MB-s SD vel adják és van hozzá térkép . Ez tényleg igaz ? Az Auchan-ban ? Milyen a térkép ? És tényleg magyarul navigál vele ?
Te rendszeresen használod ? Ha pl. elveszti a jelet (műhold) ,akkor magától visszatalál , vagy újra kell indítani a kütyüt ? (van pár típus aminél ilyenkor kikapcs/bekapocs... )
(mindenkihez) Még valami , valamilyen olcsóbb térkép progi nincs esetleg , amin csak magyarország térkép van , neadj isten pl. kizárólag Budapest ?