Úgy értettem, ÉN ( !!! ) nem szedem szét ! Erre vannak a mesterek, és én nem vagyok-leszek. Nem pálya az otthoni barkácsolás..nekem. Szivesen fizetek érte olyannak, aki tudja, mit csinál :-) Az órásom semmire sem bíztat, csak arra, hogy ,,vigyem vigyem a sok órát nyugodtan!,, :-)
Emberek, miért nem találok én ilyen polgári Wostokot automatában a piacon, vaterán? Azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, nem is láttam még ilyeneket élőben. Ez akkora ritkaság?
Köszi, vigyázok is rá, anyai nagyanyámtól maradt rám, ha jól emlékszem valamikor a 60-as évek végén, 70-es évek elején vette, nem szerette a női méretű órákat :-))
Érdekes ez a tok is (most nem keresgetem, hogy nehogy hülyeséget mondjak), mert nekem ilyen sem rémlik a wostoknál, vagyis még ez is növeli a ritkaságát.
Elsőre azt gondoltam, hogy a mir-féle tok, de az meg pattintós.
..hááát. Lehet, hogy reklám, de sztem megköszönöm a linket :-) Nem veszek mostanában innen semmit, de annyit azért mutat, hogy érdemes várni. Mert mindig van értelme a türelemnek. Ezek jó cuccok, és szerintem jó áron. És talán ,remélhetőleg ,,elapadhatatlan forrás,, az eladó :-) Engem biztos nem bántottál meg a megosztással :-))))
..semmisem lehet olyan, mint a Vimpel !!! :-) Amikor az elsőt megláttam, szerkezetet, csak annyit irtam a páromnak,hogy ,, ha ezt meglátod, beszarsz,, :-) Szóval..a Vimpel az Vimpel :-)
Ez feladvány is lehetne, de nem az. Kapcsolódik a ,,tisztítás,, témához. :-) Kézzel készített, órás tanuló által,régen..szóval egy óraszerkezet mosó izé. Amit ajándékba kaptunk, és sztem újra hadra lesz fogva.
De ezzel csak kimosom, viszont hogy lesz beolajozva, ahol be kell ? Nem, nem akarom szétszedni ! :-)