Taposod? Elforgatod, módosítod? Vigyázz Tafkó, idézz, vagy pontosan azt mondd, amit én mondtam, mert ritkán írok meggyőződésemről, és komolyan veszem, ha azzal szórakozik valaki.
Salámon azt írta, hogy a bor csúfoló, rá se nézz, Habákuk szerint megcsal, Pál szerint kicsapongás van benne, Lemuél bölcs édesanyja szerint a nyomorultnak, elveszendőnek - úgy látszik pl. Neked - való...
Te honnan szeded ezt a totálisan lerészegít dolgot? Csak nem a te különbejáratú jézusodtól? Ne hallgass rá, nézd csak meg, itt senki nem hallgat rá(tok).
A meggyőződésem, jó a bor, ha kívánja az ember, Istennek kedves, ha issza.
Hogy Jézus bort adott tanítványainak, és az embereknek, ezzel is csak jót tett. Ez egyszerű, tiszta meggyőződés, én biztos vagyok benne, a jó szívvel való borivásban semmi rossz nincs.
Na, ha megtaposod a meggyőződésemet Tafkó, komoly gond lesz köztünk, én ritkán írok a meggyőződésemről.
Egymást dícsérgetitek, mint a farizeusok, magatokról tesztek bizonyságot. Nem mondta Isten, hogy amit cselekesztek, az kedves Előtte, csak Te jelented ki önkényesen...
Ez a ti különbejáratú jézus uratok itt rajtad kívül senkinek nem kell, nem, hogy ura volna. Valami jobbal gyere, mert ez sem műxik, hiába mondogatod.
Értsd, a te jézusodhoz nekem semmi közöm, azt Jézus legyőzve tartja, az csak romlik a lábaink alatt, az bizony nem nyer, hanem vesztes, mint e topicban is látható.
És már megtudhattuk, mi a meggyőződésed; hogy Jézus Urunk szesztől megittasodott embereknek adott még szeszt, totálisan lerészegítve őket. Mivel telve a szíved, az bugyog ki itt nyilvánosan, mindenki előtt...
Neked az Istenben bízók, kik cselekedetei kedvesek Istennek fertelmességet művelők, és csúfolkodók?
Ejnye Tafkó, de merész vagy.
Szóval mi, e topicban írók tláltunk abban egymásra, jó a borral való élés, stb.
Ha te kárhoztatsz minket ezért, szálljon csak rád (és rád is száll, gondolom), ugyan ki ad neked igazat? Nem vetted még észre? Itt egyedül téged vezetne Isten, akinek nioncs a szívében, csak a könyvében, mit szabad, és mit nem? Ugyan már, Tafkó, egyedül vagy, sem ember, sem Isten nincs melletted, mit erőlködsz?