Én bevállalom a falat, ha kell. Te csak futkorássz :-)))). Szerintem elől legyen a kép, hátul meg a csajos szöveg... De este meglátjuk, a többieknek melyik tetszik.
Ez azért van, mert gyengék még a virgácsaid. :) ÉS mert nincsenek még hozzászokva az ilyen irányú terheléshez. Na meg azért, mert Medve bácsi nem kímélt benneteket. Nagyon jó ez a taposásos-tolásos gyakorlat. Csak még olyan kis bohóc módon csináltátok egy páran. :) De az is biztos, hogy nem teljesen rosszul.. :) Az izomláz ezt igyekszik alátámasztani..
Beteg! Én Omega hím akarok lenni, hogy legalább az egyik irányból nézve az első lehessek. :)))
Ne, több falbeállást ne!!! Attól fájok rettentően... fájdalmas leülni és felállni, meg lépcsőzni, még a villamosra is szenvedtem mikor felszálltam:)) Jah... mostmár értem miért kell az erőnlét:)))
Asszem ma is lelátogatok az edzésre, ha már kocsival jöttem dolgozni, és igyexem megismertetni a társaságot a D.fal alapvető beállásaival. És persze erönléti ezerrel gondolom. Most még ez a legfontosabb.
Szerinem a Duffy féle fakas csajszi + szempillák + klasszikus Wolves betűvel a Wolves Ladies felirat a nyerő hátul meg az írott felirat ahogy te is mondtad ! Egyszerű de kicsit csajosabb ! :)
Őszintén szólva nekem egyre jobban tetszik a kép klasszikus változata. Semmi szempilla, semmi kihúzás. Én a Duffy69-es rajzára voksolok (28 hozzászólás) A hátuljára meg a dőlt betűs vátozat. Jól fog kinézni :-))))) Az árát majd közöljétek, lpííííííz.
Te rajzoltad mi?;) Tényleg nem rossz az ötlet... Mondjuk a Duffy féle más nózijú, más szemű farkaslányzóra rárakni, vagy mint ahogy Nira mondta, annak kíhúzni a szemét vagy vmi.... El tudod küldeni nekem Erika számát emailben? Rájöttem, hogy nincs meg
A Wolves Ladies feliratot gondoltam megváltoztatni a klasszik wolves betűtípusra. Nekem nagyon tetszik az a dőlt írás.
Olyan fél6 fele kiérek a pályára, pillanatok alatt átvedlek csöves edzőfelszerelésbe, vmi zsákszerűbe, hogy a görög ABC összes hímjének se legyen baja a női mivoltunkkal(és végre ne azon menjen a vita, hanem esetleg azon, hogy nem jó a beállásunk vagy a technikánk, és egyéb szakmai észrevételek) és akkor bárki odajöhet ötletelni, viszek színesceruzát, kifestőkönyvet, vagy amit akartok.
Megcsináltam a hátulját más betűtípussal is (olyannal, mit a Wolves Ladies felirat), de nem nézett ki jól - legalább is szerintem-. Szóval mindenképpen javaslom, hogy a Women's American Football Team szöveg más betűtípussal legyen.
Találjátok ki, hogy melyiket szeretnétek még ma és akkor este legyártjuk.
Benneteket is csak itt foglak méltatni ezután, mert vélt vagy valós alfa hímünknek ez a legutóbbi már sok volt. Aztán tudjátok jobb a békesség ahogy Greg apó is mondá. :) Csak keményen!
KelAki én nagyon jót mosolyogtam a kezdeményezéseden. Szerintem baromi jó! :))) Már csak az a gáz, hogy nem láthatom élőben a végkifejletet, mert nem leszek Pesten 15-én. :(
hello, szerintem ez a legjobb. Teteszik, hogy egyszerü és nincs agyonvariálva. Egyébként szerintem a piros részek minél sötétebbek annál jobb. (Nagyon nem szeretem a pirosat.).... csak az orrának már a 4. szin lett kitalálva, az lehetne nyugodtan fekete, vagy olyan vörös mint a többi rész, és nekem a karika körülötte már sok lenne. dehát majd ugye megszavazzuk. Mindenesetre nagyon köszönjük a segitséget!
A megfeleő formátumot majd jelezd, mert jelenleg Adobe Ilustrator-ban (azaz .ai) és JPG, PNG version-ben van meg. És a két kép összehozása nem lesz egyszerű ha nekem kell.
Bár a kör és a szöveg összerakása duffynak nem lehet gond. Igaz Duffy?
issszonyatosan jol nez ki! tenyleg csajosabb lett. bar en a sminkelessel is egyet ertek. pl a szemet ki lehetne huzni. mintha szemceruza lenne a felso szemhejan... csak otlet.
Ők javasolták, hogy hölgyiesítsünk a fejen, sztem a kettő összekombinálása, a körös lógó nagyon jól néz ki mondjuk előre és hátulra megtetszik nekem is a szöveges. Holnap kinyomtatom az ötleteket és leviszem edzésre megszavaztatni, aztán majd a mintákat elküldhetitek nekem, hogy továbbítsam jó formátumban az illetékeseknek. Nem is tudom hány millió köszönet járjon érte. Duffy egyszerűen csúcs ez a fej:)))
HAli, a hátulja tetszik, az eleje meg nem ugyanaz a fej van? Szerintem nem nőiesebb, hanem ugyanaz, bár lehet hogy én csak laikus vagyok. De jöhet, úgy ahogy van.