Keresés

Részletes keresés

Vorita Creative Commons License 2006.07.06 0 0 56

Sziasztok Csajok!

Na végre már nem csak olvasgatom a fórumokat itt, az Indexen.

Az egyik grafikus barátnőm ígért, hogy csinál nekünk a héten egyet logót, ha gondoljátok, azt még megvárhatnánk, mielőtt döntünk.

Persze csak ha...

Már csak 5 és fél óra este hatig. :)

wildbird Creative Commons License 2006.07.06 0 0 55
Nah oké, akkor tök egyre gondolunk:)))
Előzmény: Jaade (53)
kis cica Creative Commons License 2006.07.06 0 0 54

ja ezek szerint félreérthető voltam, én is úgy gondoltam :)

Előzmény: wildbird (50)
Jaade Creative Commons License 2006.07.06 0 0 53
Én bevállalom a falat, ha kell. Te csak futkorássz :-)))). Szerintem elől legyen a kép, hátul meg a csajos szöveg... De este meglátjuk, a többieknek melyik tetszik.
Előzmény: wildbird (49)
DanyA9 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 52
Ez azért van, mert gyengék még a virgácsaid. :)
ÉS mert nincsenek még hozzászokva az ilyen irányú terheléshez. Na meg azért, mert Medve bácsi nem kímélt benneteket. Nagyon jó ez a taposásos-tolásos gyakorlat. Csak még olyan kis bohóc módon csináltátok egy páran. :) De az is biztos, hogy nem teljesen rosszul.. :) Az izomláz ezt igyekszik alátámasztani..

Beteg! Én Omega hím akarok lenni, hogy legalább az egyik irányból nézve az első lehessek. :)))
Előzmény: wildbird (49)
wildbird Creative Commons License 2006.07.06 0 0 51
De én még mindig próbálkoznék előre azzal a piros körös logóátdolgozással, nekem az is tetszik. Nah majd este eldöntjük:)))
Előzmény: wildbird (50)
wildbird Creative Commons License 2006.07.06 0 0 50
Sztem a Wolves Ladies felirat hátulra menjen, elől csak a minta, és az a dőlt betűs írás is hátulra, mert az nagyon üt ám:)))
Előzmény: kis cica (47)
wildbird Creative Commons License 2006.07.06 0 0 49
Ne, több falbeállást ne!!! Attól fájok rettentően... fájdalmas leülni és felállni, meg lépcsőzni, még a villamosra is szenvedtem mikor felszálltam:)) Jah... mostmár értem miért kell az erőnlét:)))
Előzmény: DanyA9 (48)
DanyA9 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 48
Asszem ma is lelátogatok az edzésre, ha már kocsival jöttem dolgozni, és igyexem megismertetni a társaságot a D.fal alapvető beállásaival. És persze erönléti ezerrel gondolom. Most még ez a legfontosabb.
Előzmény: wildbird (43)
kis cica Creative Commons License 2006.07.06 0 0 47

Sziasztok csajok ! :)

Szerinem a Duffy féle fakas csajszi + szempillák + klasszikus Wolves betűvel a Wolves Ladies felirat a nyerő hátul meg az írott felirat ahogy te is mondtad ! Egyszerű de kicsit csajosabb ! :) 

Niki

Előzmény: Jaade (46)
Jaade Creative Commons License 2006.07.06 0 0 46

Őszintén szólva nekem egyre jobban tetszik a kép klasszikus változata. Semmi szempilla, semmi kihúzás. Én a Duffy69-es rajzára voksolok (28 hozzászólás) A hátuljára meg a dőlt betűs vátozat. Jól fog kinézni :-))))) Az árát majd közöljétek, lpííííííz.

kicker Creative Commons License 2006.07.06 0 0 45
LOL, szempillák:))
Előzmény: WOLVES#88 (40)
wildbird Creative Commons License 2006.07.06 0 0 44
Te rajzoltad mi?;) Tényleg nem rossz az ötlet... Mondjuk a Duffy féle más nózijú, más szemű farkaslányzóra rárakni, vagy mint ahogy Nira mondta, annak kíhúzni a szemét vagy vmi....
El tudod küldeni nekem Erika számát emailben? Rájöttem, hogy nincs meg
Előzmény: WOLVES#88 (40)
wildbird Creative Commons License 2006.07.06 0 0 43
A Wolves Ladies feliratot gondoltam megváltoztatni a klasszik wolves betűtípusra. Nekem nagyon tetszik az a dőlt írás.

Olyan fél6 fele kiérek a pályára, pillanatok alatt átvedlek csöves edzőfelszerelésbe, vmi zsákszerűbe, hogy a görög ABC összes hímjének se legyen baja a női mivoltunkkal(és végre ne azon menjen a vita, hanem esetleg azon, hogy nem jó a beállásunk vagy a technikánk, és egyéb szakmai észrevételek) és akkor bárki odajöhet ötletelni, viszek színesceruzát, kifestőkönyvet, vagy amit akartok. 
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.06 0 0 42
Megcsináltam a hátulját más betűtípussal is (olyannal, mit a Wolves Ladies felirat), de nem nézett ki jól - legalább is szerintem-. Szóval mindenképpen javaslom, hogy a Women's American Football Team szöveg más betűtípussal legyen.

Találjátok ki, hogy melyiket szeretnétek még ma és akkor este legyártjuk.

B
Kripli_Beteg Creative Commons License 2006.07.06 0 0 41
Kinevezlek bétahímnek.:D
Előzmény: DanyA9 (39)
WOLVES#88 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 40

e-mailen érkezett. Szar a felbontás, de van szempillája :)))

DanyA9 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 39
Üdv hölgyek!

Benneteket is csak itt foglak méltatni ezután, mert vélt vagy valós alfa hímünknek ez a legutóbbi már sok volt. Aztán tudjátok jobb a békesség ahogy Greg apó is mondá. :) Csak keményen!

KelAki én nagyon jót mosolyogtam a kezdeményezéseden. Szerintem baromi jó! :))) Már csak az a gáz, hogy nem láthatom élőben a végkifejletet, mert nem leszek Pesten 15-én. :(

Üdv!

D@nyA DE
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.05 0 0 38
hello, szerintem ez a legjobb. Teteszik, hogy egyszerü és nincs agyonvariálva. Egyébként szerintem a piros részek minél sötétebbek annál jobb. (Nagyon nem szeretem a pirosat.).... csak az orrának már a 4. szin lett kitalálva, az lehetne nyugodtan fekete, vagy olyan vörös mint a többi rész, és nekem a karika körülötte már sok lenne. dehát majd ugye megszavazzuk. Mindenesetre nagyon köszönjük a segitséget!
Előzmény: duffy69 (28)
wildbird Creative Commons License 2006.07.05 0 0 37
NAh ilyenekhez nem értek, majd megkérdezem a dolgot. Lehetne hogy a hátulján a szöveg olyan tipikus wolvesos legyen? Mint a logóban.
Előzmény: KelAki (36)
KelAki Creative Commons License 2006.07.05 0 0 36

A megfeleő formátumot majd jelezd, mert jelenleg Adobe Ilustrator-ban (azaz .ai) és JPG, PNG version-ben van meg. És a két kép összehozása nem lesz egyszerű ha nekem kell.

Bár a kör és a szöveg összerakása duffynak nem lehet gond. Igaz Duffy?

Előzmény: wildbird (34)
Nira-chit Creative Commons License 2006.07.05 0 0 35

issszonyatosan jol nez ki! tenyleg csajosabb lett. bar en a sminkelessel is egyet ertek. pl a szemet ki lehetne huzni. mintha szemceruza lenne a felso szemhejan... csak otlet.

pusza

Előzmény: duffy69 (28)
wildbird Creative Commons License 2006.07.05 0 0 34
Ők javasolták, hogy hölgyiesítsünk a fejen, sztem a kettő összekombinálása, a körös lógó nagyon jól néz ki mondjuk előre és hátulra megtetszik nekem is a szöveges. Holnap kinyomtatom az ötleteket és leviszem edzésre megszavaztatni, aztán majd a mintákat elküldhetitek nekem, hogy továbbítsam jó formátumban az illetékeseknek. Nem is tudom hány millió köszönet járjon érte. Duffy egyszerűen csúcs ez a fej:)))
Előzmény: duffy69 (31)
KelAki Creative Commons License 2006.07.05 0 0 33
Mi megcsináljuk és majd eldönti az egyesület, hogy mehet-e. :-)
Előzmény: duffy69 (31)
KelAki Creative Commons License 2006.07.05 0 0 32
Azért újra, jobban megnézve, lehet hogy "fos", de remélem a próbálkozást értékelitek így késő este. ;-/
duffy69 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 31
ja, csak a kérdés az, mennyire "örül" az anyaegyesület, hogy a logót átszerkesztgetjük....
Előzmény: KelAki (29)
KelAki Creative Commons License 2006.07.05 0 0 30

És a kép:

Ladies

KelAki Creative Commons License 2006.07.05 0 0 29
Én kicsit másképp gondolkoztam, de duffy-éval összehozva nem lenne rossz :D
duffy69 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 28

ladies

a szem hoszabb, és a nózija is más. ez milyen?

sminkeljem is? :)

Jaade Creative Commons License 2006.07.05 0 0 27
HAli, a hátulja tetszik, az eleje meg nem ugyanaz a fej van? Szerintem nem nőiesebb, hanem ugyanaz, bár lehet hogy én csak laikus vagyok.  De jöhet, úgy ahogy van.
Előzmény: Törölt nick (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!