Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nem biztos, hogy tej, egyszerűen nem emlékszem, hogy mi az a két jelzős szerkezet, ami a közmondás eleje, de a jelentése valami olyasmi, hogy a múlton kár keseregni, nem lehet megváltoztatni.
Nagy Feró megint alakított. Természetesen részt vett az évértékelőn, ami előtt (vagy után) elkapta az RTL egy pár szó erejéig. A nyilatkozata végét azzal zárta, hogy sok jó király volt a magyarság történetében, de a legjobb királyunk most van. Szóval a királyunk segge rojtosra lett nyalva.
Dehogy is. Egyszerűen túlterheltté vált a cella. A Sziget fesztiválkor is időszaki hardverbővítéssel oldják meg, hogy a fesztiválozók tudjanak telefonálni. Azt meg igazán nem várhatjuk el, hogy egy ellenzéki tüntetést egy szolgáltató megtámogasson ilyetén dolgokkal.
SzVSz nem térerő nem volt, hanem átviteli kapacitás: a "tornyok" telepítésekor ugyanis az átlagos telefonsűrűségre méreteznek, nem pedig arra, ha megjelenik egy-egy estére +100K fő. Egy torony meg X telónál többet nem szolgál ki egyszerre.
(Persze feltételezni azt is lehet, hogy azért nem erőltették túl a meglévő kapacitást sem, nehogy még "legyen valami". Meg egyébként is: "hadd örüljenek a hülyegyerekek" jeligére.)
"Volt, akivel megbeszéltük, hogy összefutunk, de sajnos reménytelen vállalkozás volt."
A boomer verziót kellett volna csinálnotok: "A tér északi/déli/keleti/nyugati szélén leszek az X kocsma/vendéglő/üzlet/stb előtt, Y-órakor, Z ruhában/kezemben táblával/sörrel."
Dehogy puszilgatom Őket :)), puszilgassa őket a feleségük :)) , inkább az üdvözletedet adom át nékik. :)))
Nekünk még szerencsénk volt, mert a színpaddal szemben, a Civil17-molinó és a felfújt "kaszás" közt voltunk. Még arra is volt lehetőségünk fél hat előtt, hogy a hét vezér szoborcsoportnál lévő barátainkat is meglátogattuk egy köszönés elejéig. Aztán visszajutni már nehezebb volt, de ott vártak reánk a fiatalabb generáció reménységei. :)
Ami igazi kihívás volt, az a végén eljutni egy adománydobozig. Hihetetlen, hogy mindenki adni szeretett volna! Ezt jó érzés volt látni. EZT is jó érzés volt látni! :)
Innét a HUSZ-ról többen is ott voltak. Volt, akivel megbeszéltük, hogy összefutunk, de sajnos reménytelen vállalkozás volt. Nem csak a sok ember miatt, hanem az MSNen a helymegosztást sem lehetett elindítani. Eléggé gyengélkedett a net ...
Basszus, most jöttem rá, hogy honnan ismerős a nikked.:)
Puszilom a csónakosokat. (Csincka)
Kár, hogy nem taliztunk.
Én is fél 6 körül érkeztem, színpad közeli hely reménytelen volt, az Angyal védőszárnyai alatti talapzaton találtam kis emelkedőt, ahonnan láthattam valamit a felszólalókból.
A kiírt X-ről nekem nem jók a tapasztalataim. Sokszor buktak le olyanok (pontosabban mindig), akik azt írták, hogy na mostantól aztán kurvára x-en vagyok. Aztán erről elfeledkeztek (mármint, hogy x-re tettek :-))) és pár hozzászólás után válaszoltak. Szóval a többség csak kiírja, de ugyanúgy olvas és ha át tudom ütni az ingerküszöböt, akkor remegő kézzel, gyomorral, aggyal, karaktertévesztéssel (ebből látszik, hogy forr benne a szar) még válaszol is, ezzel lebuktatva, megszégyenítve önmagát. Pedig ez nem szégyen. Ez egy alapvető emberi tulajdonság: a kíváncsiság. :-)