Keresés

Részletes keresés

mastersergeant Creative Commons License 2010.08.02 0 0 114
Nagyon jól tudol lőni, de a szerénységed tiltja a dicsekvést! ;-)
Előzmény: robertó69 (83)
robertó69 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 113
Más dolog az,hogy mit lehetne,és mit tudnék vele lőni.Engem nem vonz a távlövészet, pláne nem satuból,homokzsákról,feltámasztva,stb.Sokkal jobban örülök annak,ha állva,szabad kézből,10 vagy 25 m-re eltalálom a kis metál állatokat,vagy lövök egy jó sorozatot lőlapra.Az oldalt meg majd lassan frissítem,mert a CZ 200-as még nincs rajta (több más mellett).Egyébként ez utóbbit is 10 m-re készítem fel(már csak egy Qrva céltüske hiányzik a tunnelházba)hogy ha versenyre megyünk,legyen egy versenyképes fegyver,amivel a többiek is tudnak nevezni,versenyezni,nem csak 30 éves LG-vel.De tovább megyek:a 631-es Slaviámmal is nagy élmény volt távcsővel nagyobb távolságra(igaz,egy adott,fix távra belőve)lövöldözni,én azt is tudtam értékelni nagyon.Neked sincs szégyellni való fegyvered,és megelőlegezem,lesz még előbb-utóbb sok más is a meglévőek mellé:akkor aztán Te is szembesülsz majd azzal a szomorú ténnyel,hogy ha nem lőhetsz egyszerre mindegyikkel,akkor mindig lesz egy aktuális "kedvenc"Nálam ez már jó ideje egy Fég GPM D2-es,sportmarkolattal :-))))))))
Előzmény: Gamergabor (91)
mastersergeant Creative Commons License 2010.08.02 0 0 112
FELETTE bammeg!!! :-DDD
Előzmény: Gamergabor (103)
ponggi Creative Commons License 2010.08.02 0 0 111
Látta valaki a "Little Britaint" (Angolkák) angol sitcom... És a két "nőre"?
Előzmény: powerbal (101)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.02 0 0 110
ment mail . Ide nem rakja be mert nagy méretű
Előzmény: bosijani (108)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.02 0 0 109
Húzzál innen a transzvesztita ropikba oszt ottan pukkoktassál . Látszik egyébként a név változik a színvonal megmaradt . Megjött anett80 a hegyről ki lelövi egyből :-) Vagy beteszi esetleg beveszi ? Ennyi népművészeti cserépedény közül most melyik vagy ?
Előzmény: anett80 (88)
bosijani Creative Commons License 2010.08.02 0 0 108
mert ÉN lőttem vele!:-D
Előzmény: norinco (107)
norinco Creative Commons License 2010.08.02 0 0 107
mert az enyém:-D
Előzmény: bosijani (106)
bosijani Creative Commons License 2010.08.02 0 0 106
az az! és még pontos is!
norinco Creative Commons License 2010.08.02 0 0 105
jól látod. tavasszal még eladó is volt
Gamergabor Creative Commons License 2010.08.02 0 0 104
"A nők mióta borotválkoznak :-)))) "
nem csak hajuk van azért vigyázz:D.
Előzmény: powerbal (101)
Gamergabor Creative Commons License 2010.08.02 0 0 103
Az ott mellette egy FWB300S.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Előzmény: norinco (100)
robertó69 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 102
Tamás,Zoli,meg egy új srác,Feri nyaralt.Egyébként meg elég,ha én irkálok össze csacskaságokat;-) Ha te is rákezdesz,még a végén valaki(meg én is)elhiszi neked, pedig ez csak egy vágyálom a lő tudással kapcsolatban/sajnos:-(((( /.A Bauhoz meg gratula!Mondtam,István nagyon korrekt,nem fogsz zsákbamacskát venni tőle.A többi asszem elment már privátban.....
Előzmény: .Guriga. (89)
powerbal Creative Commons License 2010.08.02 0 0 101
"Meg hogy veszed a bátorságot hogy egy lánnyal ilyen szemtelen módon viselkedsz???"

Ha te lány vagy akkor elveszem nagyanyámat feleségül. XD
A nők mióta borotválkoznak :-))))

Szerintem a SWAT kommandó amerikában Liderekkel jár bevetésre. XD
Valaki a múltkor írta hogy indafaszpuska, komolyan mondom ha eszembe jut napközben mai napig nevetek rajta. :D
Azután meg jött Körtefavirág :D

De nagyon jó olvasni a fórumot legalább nem lesz unalmas és egyhangú :D

norinco Creative Commons License 2010.08.02 0 0 100
no akkor Lider
van ebből sokféle. van vacak, vacakabb, és mégvacakabb, de!
nekem is volt egy ilyen vasam, rengeteg munkával és agyalással elfogadható eszköz lett belőle, olyan ami 10 méteren 2forintos likkal beérte akármennyi lövést gecoval. de hangsúlyozom még1x rengeteg munkával és agyalással, és persze a jobbik lider volt az alapanyag. megyénk legjobb lövője, aki korábban kispuska országos csúcstartó volt 3 lövéstől kezdve 10-eseket lőtt vele állva 10m-ről. de asszem ez az a kivétel, ami erősíti a szabályt:-D
.Guriga. Creative Commons License 2010.08.02 0 0 99
..de ha ez igaz, akkor nem értem meg.. miért csinálja???.. ennyire áhítozik a vitára, hogy még nőneműnek is kiadja magát??

kell ide elszántság kéremszépen!! :))
Előzmény: bosijani (95)
Gamergabor Creative Commons License 2010.08.02 0 0 98
Hát az előbb menne ehhez a csoda fegyverhez.
Előzmény: bosijani (97)
bosijani Creative Commons License 2010.08.02 0 0 97
itt hammerlit ir 6x42-eset.:-)
Előzmény: Gamergabor (96)
Gamergabor Creative Commons License 2010.08.02 0 0 96
Tényleg erre emlékszem is:).
De azért eléggé kemény a delta optical céltávcső rajta:).
Előzmény: bosijani (95)
bosijani Creative Commons License 2010.08.02 0 0 95
nem az enyém...az olcsó légfegyós topicba tette be bizonyos sig sauer-jagdman-indafapuska-anett80-stb.
csak lebukott vele,mert akkora durung,ha a gatyámba volna,tudnék neki örülni!:-D
Előzmény: .Guriga. (94)
.Guriga. Creative Commons License 2010.08.02 0 0 94
jani!
..de szép ez a pác! és hogy a túróba lehet ilyenre lakkozni?!?!?
gratula .. nagyon szép..
Előzmény: bosijani (92)
Gamergabor Creative Commons License 2010.08.02 0 0 93
Hát baz...meg ez mekkora LOL má te:D.
Hát gyerekek azért ez nem szép és azért volt a mail címe titkolva:).
Előzmény: bosijani (92)
bosijani Creative Commons License 2010.08.02 0 0 92
na ide figyelj Zolika!húzzá a jó büdös francba te cserépedény!a másik topicba árulkodik a képeden a szőnyeg a fos lidered alatt!!!te majom hát hülyének nézed az embereket??
Ime egy lider 44 tg slávia rugóval sötét mahagóni páccal és 3 lakkréteggel kezelt kemény bükkfából készült monte carlo tussal,6x42-es paralax állitású hammerli céltávcsővel szerelve!Tegnap készült el!
Gamergabor Creative Commons License 2010.08.02 0 0 91
Hát valahogy nem értelek meg:(.Nekem ilyen FWB-m lenne első dolgom át alakítani hogy mennyen rá távcső.Olyan szépeket lehetne vele lőni 40méteren hogy csak na.
De ezt te is leírtad az oldaladon.
Előzmény: robertó69 (85)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.02 0 0 90
Azt hiszem téged meg nem kért meg senki hogy okítsd a népet a Líderes lő tudásoddal kapcsolatban neked tetszik a nagy többségnek nem ! Másrészt ha a hegyen már van Delta távcső és Chrony akkor a nagyon jó lő tudásodon és üzleti érzékeden kívül talán két lövés között ragadhatott volna rád már annyi hogy először kérdezz ! Másodszor pedig jobb fórumokon a helyesírást is nézik és ezt most nem szurkálódás gyanánt mondom hanem hogy ezekre a dolgokra jó lenne odafigyelned .
.Guriga. Creative Commons License 2010.08.02 0 0 89
Szia Roberó!
Szép, szép a szórásképe a pusekodnak :)))
.. az a puska vitt bele az örületbe.. de hisz tudod! :))
jót kacaráztál, mikor emelés közben elsült az elsőnél, mert még ilyen finom nem volt nálam.. akkor gondoltam, hogy tisztára, mint a szüzesség elvétele :)))))))
jaaa.. le van (fél órája) bótolva a testvére.. :))
egyébiránt, a játszóterünket (10 m-s légpuskalőtér :)) már hiányolom.. ha minden igaz 2 hét és megyünk haza..
Feriék lőtték egyébként a lapot?? Ha hazamegyek mi is kipróbáljuk az 50 m-t.. de ülve, feltámasztva!!! :))
... meg ne írj ilyeneket magadról! :) légpisztollyal jobbat lősz, mint a legtöbb puskával!
Előzmény: robertó69 (83)
bosijani Creative Commons License 2010.08.02 0 0 87
mitől lett volna az?:-))
Bélához meg ugy megyek mintha a szomszéd lenne....:-)))
Előzmény: STEVE.5 (79)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.02 0 0 86
Ha valami gáz van keress priviben . Tudod ez itt nem vatera , tesz-vesz meg expressz ahol elég szép számban hirdetik és istenítik a Lídert . Itt nagyjából mindig rend volt de most már hetente jön valaki az űberfasza puskának nevezett fospisztolyával és azt hiszi ő a megváltó hát nem ! Kicsit kezd unalmassá válni az a szöveg hogy 50 méterről 2 centi szórás aztán 1 hét múlva kiderül hogy 5 méterről 20 centi . Hát tudod nem mindegy hogy csapra szarni vagy szarba csapni ! Volt már tétje is de nem vállalta . Akkor miről beszélünk ha jól végignéznéd a fórumot itt kicsit komolyabb puskákat adnak vesznek és csak néha fordulnak elő a Líderek . Ráadásul ha valakitől segítséget kérsz azt jobb PRIVÁTBAN intézni ehhez pedig be kell írni az email címedet hogy utolérjenek ! THX

Bocs mindazoktól akiknek kissé bántóak voltak szavaim a kinek nem inge nem veszi magára .

Előzmény: anett80 (75)
robertó69 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 85
Nálam ugyan nem!Mint írtam,nem én lőttem,csak az én fegyveremmel lőtték.Nekem 10 m-re tökéletes diopterrel is,úgy ahogy van.
Előzmény: Gamergabor (81)
robertó69 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 83
Így is 48 mm alatt van a 7 lövés:-)))),ha a két 6-os távolságát mérem.(és csak zárójelben jegyzem meg,az általad felsorolt feltételes mód nem is annyira feltételes;-) Én persze nem voltam ott,nem ittam ugyanazt,és különben is-mindent tagadok! Egyébként ez a történet már lőtér zárás után,egy kis társadalmi munka utáni after party után történt,kíváncsiságból.)Na,most képzeld el,mit tudnának ezek után egy kis rágyúrással,ha amúgy edzésen is meglövik nyílt irányzékos .22-essel ugyanezt?!? Én átbattyogtam annó a játszótérről/10 m-es légfegyveres lőtér/a durrogósokhoz/.22-es lőtér/,szétnéztem,mit tudnak,és nagyon gyorsan úgy döntöttem,hogy maradok a légpisztolynál,és a sportpisztolynál,25 m-re.Így legalább az a csalóka illúzióm megmaradt,hogy tudnék én is így lőni,csak én inkább pisztolyozok,meg nincs kedvem puskával lőni,meg sokan vannak abban a versenyágban,meg nem szeretek fekve lőni stb.stb.stb.:-((((((De ezt szerencsére-fejlett önkritikai hajlamomnak hála-magam sem hiszem el,elképzelhetetlenül sok komlószörp elfogyasztása nélkül.:-))))))
Előzmény: mastersergeant (78)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!