Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
"nekem is volt liderem és nem is volt rossz, mert megcsináltam:-)" És mit lehet csinálni egy ilyen csoda pukkancsal? Mit csináltál vele hogy ilyen pontos lett?
Na bassz, lebuktam! Volt liderem! :-) A jelenlegi állapot sem jobb sajnos... Egy olcsó Norconia csőtörőssel plinkelek. Arra meg nekem tökéletesen megfelel. Ha kell, akkor képet készítek róla... elrettentésül! :-D
A "kéken" is próbálta osztani az észt, ezért amikor onnét kibaxták végérvényesen " Gondolom tisztelt GVASS volt a kezdeményező (kidobó) emberke:-D Pedig ő sem sokkal különb eggyesek szerint:-D
Ez a drága gyermeteg gyermek 2008 körül megjelent az indexen. Be is mutatkozott faxán! Zolika vagyok nagykanizsáról. Meg a felmenőim vadászok voltak... stb. stb. faxság. Jagdman volt az első? nickje és bele volt buzulva a liderbe. Képet is kreált magáról (sajnos már nem lehet látni...) Szóval finoman el lett igazítva, de ez csak olaj volt a tűzre. A végén törölve lett. Majd időközönként megjelent újabbnál újabb nicknevekkel, de mindig lebukott és törlésre került. A "kéken" is próbálta osztani az észt, ezért amikor onnét kibaxták végérvényesen és itt rontaná a levegőt! De csak próbálkozik mint a kivert kutya "forgáskor"! :-)))
Iwiven? Megérne egy próbát! A legrondább pofájú emberi? kanizsai egyénnél állj meg! :-DDD
Hagyjad! Nem ér ennyit a kis kukkeros képe! Kb: úgy néz ki mint "vúdi alen" fiatalabb korában, csak sokkal rondább és egyáltalán nem sikeres az élet semmilyen tekintetében sem! Szerintem még nővel sem volt! Talán akkor látott elöször és utoljára ..inát, amikor véletlenül megszületett, mert a világra hozója véletlenül kifogazta az óvszert....! Na ez az igazság! :-DDDDDDD
Honnan tudod a nevét meg hogy nagykanizsai? Mert én is megprobáltam kideriteni ke ez a indafas..puska vagy mi de nem jöttem rá:-DHogy hijják pontosan? Kiváncsi lennék rá az iwiwen megtalálható?
Akkor tezsvír sürübben lesz patkányírtás! Hogyis mondjam csak... a bides szagodat Dolce Gabbana-val is elfedheted, akkor is észrevesz valaki, drága anettkaindafafémpuskazajceves kicsi jány! Puszika! :-D
(Ui: Ha valamelyik nickedet kifelejtettem, azért bocsánatot kérek tőled, óhhh.... megvan! Jagdman! Alias: Zolika nagykanizsáról! Cukorfalat! :-)
én ezen szakadok:D :"mi van szlávia buzik azt hiszitek hogy ismertek 1 olcsó csöves puskát és már aza király???? szégyenek!!! HA OJAN JÓ PUSKA LENNE AKKOR MIÉRT NEM GYÁRCSÁK???"
2008-07-11 15:189. nagy pista
szevasztok lehet bármien puskája bárkinek de ha gyenge szart sem érsz vele az én puskám egy HATSAN mod 135 ös na az légpuska 5,5 kaliber csötorkolati kezdö sebbesége 320 fölött van fluoreszkálós célzó val 3 cm szilikon rugás csillapitoval ja meg egy tasco 3-9x32E 11 fokban állitható világitó szálkeresztes cél távcsö na ez puska az macskától őzig bármire jo ha már itt tartunk gogyi te amugy ténleg gogyi vagy ja verébre nem mert szétrobban!
http://halftone.blogter.hu/52943/a_weihrauch_hw_35e Ezt olvassátok el skacok!!! A lap közepe felé van olyan hozzászólás hogy bekakiltok :-D Akkora arca van a gyereknek hogy nem fér bele egy 108 cm-es plazma tv-be! NAGY PISTA HOZZÁSZÓLÁSÁT OLVASSÁTOK !!! a bÜD...S NEPPERJE:-d