Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Most kezdődik a VI-VII. kerület vitája, én ott Tompos Mártonnak drukkolok, bár sajnos, nem szavazok ott. Oláh Lajos nevét láttam emlegetni a Kutyapárt Tóth Csabás dossziéjában is. Meg egyébként is, fiatalítani kell, Tompos Márton pedig arról közismert, hogy nagyon elkötelezetten dolgozik korrupcióellenes ügyekben.
Na, szerinted honnan jött?:D A kurucinfó amúgy a szövetségesetek lapja, nem illik vergődnöd ellene. Én nem olvasom, de sajnálatos módon csak ezt találta a google, amikor gyuri bá' aznapi részletes ténykedésére kerestem rá. Neked viszont tökéletesen megfelel, a náci jelöltjeitek mellé.:-))
Mert ő egy jobbikos országgyűlési képviselő, most is, listás, talán ezért. Bár ki tudja, ezeket a pártok közti megegyezéseket nem igazán értem, még nem találtam benne logikát, lehet, hogy feleslegesen is keresem.
Az MSZP-s kis híján megnyerte már 2018-ban is azt a választókerületet, alig volt különbség a későbbi fideszes képviselő és őközötte. Pedig akkor még nem volt összefogás. Tehát szerintem megint ő az esélyes.
A jobbikos is indult ugyanakkor, de ő jobban lemaradt. Kettejük összes szavazata viszont bőven elég lesz arra, hogy az ellenzék nyerjen, ha nem indulnak külön.
Sporttémában még nem hallottam választókerületi vitát, igaz, itt is folyamatosan eltértek tőle.
"... nem volt a Corvin-közhöz, a Corvin-köznél soha nem volt tank (1956-os eseményeken kívül), a Corvin-köztől tehát a tank nem jutott el a Deák-térig.
Annak ellenére, hogy te ezt írtad, te hazug fidesznyik."
Csodálatos, zseinális kigyószisz!
Térjük vissza a szövegértéshez:
Tetszik érteni? Az idézeteket idézőjelekkel jelzik az olvasni tudóknak. Ha nem megy kérj segítséget.
"idézet (főnév) Szó szerint ismételt rész más ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásból. A szerelmes fiú egy vers idézetével kezdi kedveséhez szóló levelét. A diplomamunkában lehetnek idézetek, de a forrást pontosan meg kell jelölni."
Hol írtam idézet nélkül a Corvin-köz-ről???
Egyébként s diplomamunkádban volt idézet? Ha volt, akkor ott hogyan jelölted?
Átpörgettem a 14 vk vitáját. Megnézni nem bírtam, iszonyat unalmas. Az egyetlen érdekesebb részlet, hogy az MSZP kivételével mind a jobbikost támogatja?!
Túl van tárgyalva, legyen nektek a kurucinfó, egészségetekre, mindketten hazudós és ráadásul még azt is letagadni kívánó fidesznyikek vagytok a szememben, bár nem igazán tudtatok mélyebbre süllyedni, mnt voltatok.
Részemről ennyi volt, ezután kiikszellek, hazug fidesznyik, úgyhogy jobb, ha leszoksz arról, hogy nekem írj. Az én szememben nem tisztességes fórumozó, aki ilyet csinál.
"Most vagy baromi buta vagy, vagy annyira bután mosakszol, hogy az mindenki számára átlátszó. Kezdte marharépa a tankos Gyuri bácsi eljutásával a Corvin-közből a Deák térre, te meg jól rákontráztál, még térképet is hoztál, amin persze, nincs rajta a Corvin-köz, nem is lehet.
Most meg igyekeztek letagadni, hazug fideszesek. "
Csodálatos, zseinális kigyószisz!
1. Soha nem említettem a Corvin-köz. De ha megtalálod amikor nem rád hivatkoztam, akkor bocsánatot kérek. Ha nem akkor te jössz eggyel!
2. Amit "marharépa" degradáló megjegyzéssel illetett megjegyzése volt, az a "tankos Gyuri bácsi" ment a Corvin-köztől a Deák térhez, de nem tankkal!!!
3. Közben kevered a kikerülte és lement fogalmakat, úgy, hogy a lement-et én nem is használtam.
"Azt mondja, október 23. mindig is fontos volt neki. 2006-ban nem a tüntetések miatt ment Budapestre, bár a napi politikát akkor is követte, hanem a Vér és Becsület szervezet gyűlésére mentek egy barátjával. Napközben mások is csatlakoztak hozzájuk, ittak egy sört a Magyar Sörözőben a Corvin köz közelében, de ekkor még mindig nem volt szó semmilyen forradalmi cselekményről.
A városban járva aztán a Deák tér közelében látta, hogy “igencsak lőnek”, és a környék tele van tüntetőkkel. Hamar elvesztette ismerőseit, és repültek felé a könnygázgránátok. “Megmondom őszintén, én is tapostam el könnygázgránátot, ezzel a cipővel itt” mutat rá fekete bőrcipőjére. Sőt, ekkor derül ki, hogy igazán felkészült az interjúra, pontosan úgy öltözött fel, ahogy aznap volt. Fekete nadrág, zöldesszürke pulóver, és ekkor leemeli a falról aznapi sapkáját is, és teljes lesz az öltözet.
Ekkor vette észre, hogy arrébb tolják az Erzsébet téren kiállított tankot (amit egyébként korábban a Szabadság, szerelem című film forgatásához használtak). Akkor már többen álltak a tetején, őt pedig elkapta a nosztalgia. Gondolta, felmászik rá."
A Deák térről (annak egy részéről) ment a Deák tér egy másik részéig a tank. Ennek soha semmi köze nem volt a Corvin-közhöz, a Corvin-köznél soha nem volt tank (1956-os eseményeken kívül), a Corvin-köztől tehát a tank nem jutott el a Deák-térig.
Annak ellenére, hogy te ezt írtad, te hazug fidesznyik.
A zsenialitásról meg jobb, ha pont te nem beszélsz, korlátolt debilke.
Dehogynem, nálad is szerepel (noha nem szó szerint), amikor megcáfolod, amit írtam, nevezetesen hogy tankkal a Corvin-közből nem juthatott volna el a Deák térig.
Te magad cáfolod, arra válaszolsz, igaz, nem írod le ezt a szót, de azért készülj fel jobban ilyen logikai bukfencek ellen, amit vétettél, hiszen érdemben válaszoltál erre a mondatra.
A "de bizony, eljutott" válaszodban benne van az is, amit én írtam, azt cáfolod.
Hogy van bőr a képeden megpróbálni letagadni, te hazug fidesznyik.
"Igen, pontosan, így idéztem be elsőként a saját hozzászólásom egy részét, amit te is idéztél, majd a te válaszodat, amelyben azt közölted, hogy de bizony, eljutott (a Corvin-közből a Deák térre)."
Csodálatos, zseinális kigyószisz! Eljutott? Ott volt a Deák téren vagy sem? Ott a videó amit belinkeltem, hogy a Deák téren rodeózik a tank.
"Egy frászt jutott el, a tank nem is volt a Corvin-közben."
Már megint a Corvin-köz. Ami csak a te hozzászólásodban szerepel. Nálam sehol, kivéve amikor téged idézlek.
Azóta sok híresztelés kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogyan történhetett meg mindez. A Barikád újság megkérdezte a legilletékesebb személyt, vagyis Horváth Györgyöt, akit sokan csak Tankos Gyuri bácsiként emlegetnek azóta.
Olvasd el a belinkelt forrásokat, te szerencsétlen. Amúgy még a becenevéből se lehetett arra a hülyeségre következtetni, hogy tankkal ment a Corvin-közből a Deák térre.
De ez még mindig jobb, mint 0,5 bit, aki egyenesen azt írta, hogy eljutott a Corvin-közből a Deák térre, és a videón ott is vannak a villamossínek (???).
Most vagy baromi buta vagy, vagy annyira bután mosakszol, hogy az mindenki számára átlátszó. Kezdte marharépa a tankos Gyuri bácsi eljutásával a Corvin-közből a Deák térre, te meg jól rákontráztál, még térképet is hoztál, amin persze, nincs rajta a Corvin-köz, nem is lehet.
Igen, pontosan, így idéztem be elsőként a saját hozzászólásom egy részét, amit te is idéztél, majd a te válaszodat, amelyben azt közölted, hogy de bizony, eljutott (a Corvin-közből a Deák térre).
Egy frászt jutott el, a tank nem is volt a Corvin-közben.
Egy szó sincs benne arról, hogy tankkal ment volna a Corvin-közből a Deák térre. Nem is mehetett, mert el se jutott volna odáig, annyira messze van a kettő egymástól.
"Te hazudozol, változatlanul, itt a hozzászólásod:"
Csodálatos, zseinális kigyószisz! Az idézőjelek nem dekoráció, hanem az jelzi, hogy idéztem valakitől. Az a valaki éppen te magad voltál.
Tetszik érteni? Az idézeteket idézőjelekkel jelzik az olvasni tudóknak. Ha nem megy kérj segítséget.
"idézet (főnév) Szó szerint ismételt rész más ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásból. A szerelmes fiú egy vers idézetével kezdi kedveséhez szóló levelét. A diplomamunkában lehetnek idézetek, de a forrást pontosan meg kell jelölni." forrás
Azért hívod tankos Gyuri bácsinak, mert ő volt az, Horváth György, aki elkötötte a tankot a Deák térnél, a Városháza parkból, lejött vele a járdán, kijött a Bárczyn és átment a Károly körút sínein, majd továbbment az Andrássy-kereszteződés felé. Mígnem ki nem fogyott belőle az üzemanyag.
Úgyhogy hazudozz valahol máshol, mert mind te, mind 0,5 bit nagyon beégtetek megint.