Kedden tiszteletemet tettem Bözsi néninél (lásd vf1 régebbi bejegyzéseit).
A frissen kisült töpörtőnél csak a hozzá kínált házi eltevésű uborka volt finomabb - mert természetesen megkínált, nehogy már látatlanben vásároljak...:)
Pár kép a kamráról, momentán elég lefosztott, sonka pl. egy darab sem volt, de azért egy szép darab tarját magamhoz édesgettem. Kicsit korábban értem oda a megbeszéltnél, ezért a pörcöt, amit kifejezetten nekem sütött volna, már nem tudtam megvárni, sebaj, majd legközelebb!
Valamikor kóstoltam egy ilyen krumplis szalámit /akkor adta ide a srác a receptet/ és nagyon ízlett,jó állagú,ízű dolog volt ,azóta készülök elkészíteni. Mivel már rég óta nem vágunk disznót ,így maradnak a mások által gyártott jó,kevésbé jó kolbászok ,illetve a néha magam készített sima parasztkolbász,persze ez is húsfüggő ,néha sikerül ,néha nem . Mivel szeretek kisérletezni /a vargányás még várat magára :)),de a medvehagymást megpróbálom tavaszra/,így találtam rá a topikokra , gondolva hátha van valami infótok a témában??Köszönettel veszek minden segítséget,a végeredményről pedig beszámolok!