Szerintem nem sok :-) Ha el akarnád adni, akkor nem lenne sok, ha venni akarod, akkor meg nem akarod ennyiért. tehát nem sok :-) A hasonlóknál szoktunk vigyorogva elsétálni, és ha utánunk szól,hogy mennyit adnék,akkor mondok öccázat :-) Jó móka szokott lenni :-)) Neki ennyit ér, nekem meg annyit :-) De amúgy valóban sokkk. Tavaly augusztus óta elléptek az árak, iszonyatosan.. De ez már egy lerágott téma :-) Hol van szerdán piac, ahol ilyenek vannak dobozban ? :-)
Ma meg pár orosz órát kínáltak eladásra. Volt köztük egy szép állapotú Almaz ( sajnos nem fotóztam le)aminek vimpel szerkezete van---az eladó szerint de 30 ezret akart kérni érte. :-)
Nem számított rá, hogy lefele halad az óra. Én mindig mondtam, hogy először a 2 m-ről betonra című gyakorlatot tessék elvégezni, előre eltervezett módon. És akkor nincs meglepetés, sziszegés...
ehhhh... Ünneprontó vagy. Én szovjet usankával a fejemen -sarlokalapácsos vörös csillagos jelvénnyel-járkálok minden nap, mindenhova, Te meg egy propelleres vircsaftot nem vagy hajlandó... Nem féllábazok ! :-)
Csak mert filozofálgassunk kicsit... Nekünk kell dönteni.. Szóval. Kaptunk egy szép órát ajándékba ( roamer searock ). Tulaj meghalt, a fia a barátom. Nem ruszki, de óra, és nekünk adta. Azt csinálok vele, amit akarok, csere, bármi, így kaptuk meg. Eddig tiszta. De ,,illik,, e elcserélni ?! Ha tudom, hogy igazán jó helyre kerül, nem kupechez, hanem igazi Gyüjtő sporihoz ? Igazán érdekel a véleményetek, persze nem ez alapján döntünk.. :-)