A képek alapján valóban nagyon szép, igényes munka. A linkem inkább kérdés volt, mintsem bármilyen vélemény nyilvánítás, hisz - ahogy a másik topiktársnak írtam - nem találni róla egyéb infót.
Azért is fontos, mert a témát gyűjtők közül sokan érdeklődnek komplett RJ szerelvény iránt a Tillig mozdony megjelenése miatt, ezért is örömteli ez a hír.
Tényleg fontos lenne valami honlapcím, vagy bármi infó.
Sajnos én nem találtam a neten erről az itthon készült - és rendkívül tetszetős, jól sikerült - szettről semmilyen infót. Lehet, hogy én kerestem rosszul.
Tudsz adni linket, hogy megnézhessük? Többen is kíváncsiak erre.
Igen, ahogy hallottam a modell itthon készült! Aki ezt a remekmüvet kèszitette az tènyleg tud!! Profi, igènyes munka! Azt vègkèpp nem èrtem hogy mièrt kell leszólni ha itthon kèszült. Örülnèk ha èn ilyen munkàt adhatnèk ki a kezemböl.
Üdvözöllek és persze Minden Modellező és Modellgyűjtő Társat!
Már régen lehetne az itthoni gyűjtőknek ilyen Railjet-jük,persze a belinkelt oldalon lévő csupasz kaszni 73euro-s árának kb 2/3-áért komplett vagon ebből a szettből.
De sajnos egyes rosszindulatú topic lakók az itthoni modellezőket lefitymázzák és az előzőekben belinkelt külföldieket reklámozzák,pedig a fotókon szereplő CD Railjet modellek is itthon készültek :)
Jelentős árengedménnyel továbbra is eladó ez a Tillig 02455 cikkszámú DB IV. korszakos BR118-as villanygép
A modell teljesen új, még próbakört sem futott, csak a fotó kedvéért került ki a dobozából.
Most durván kedvezményesen, mindössze 35000 ft-ért vihető. Természetesen minden kiegészítője, leírása a saját dobozában és ugye mondanom sem kell, garanciával adom.
Továbbá eladó egy szintén csak bemutatási céllal elővett és felkütyüzött SNCB Nohab a Tillig 04531-es cikkszámával, tehát ez volt az első a legújabb szériából.
Ez a mozdony is teljesen új, saját dobozában, leírással és a felrakottakon kívül megmaradt kiegészítőkkel 35000 ft-ért vihető. Ez is a megszokott garanciával együtt értendő.
Aztán van itt egy Tillig 15371-es DB V. korszakos ömlesztett anyag szállító tehervagon is.
Dobozában, kiegészítőivel, teljesen új állapotban, csak fotóztam. Az ára: 10000 ft.