Keresés

Részletes keresés

szürkesün Creative Commons License 2003.04.17 0 0 154
milyen igazságos döntés: 100millió-1millió
Előzmény: bukker (153)
bukker Creative Commons License 2003.04.17 0 0 153
Románia: polgármestereket büntettek meg

2003. április 14., hétfő, 18:46 | Utolsó módosítás: 2003. április 14., hétfő, 19:01



Jogerősen 100 millió lej - közel 670 ezer forint - pénzbírságra ítélte az illetékes román bíróság Albert Álmos sepsiszentgyörgyi polgármestert a román nemzeti jelképekre és a hivatalos nyelv használatára vonatkozó rendeletek megsértése miatt.

A székelyföldi polgármestert tavaly júniusban jelentette fel Kovászna megye prefektusa, aki szerint Sepsiszentgyörgy első embere törvényt sértett, mivel utasítására bevonták a tanácsháza tetején lobogó román nemzeti zászlót. Törvényt sértett a polgármester azzal is, hogy hivatalos levelezésben magyar nyelvet használt.

Egymillió lej - nem egészen 7 ezer forint - pénzbírságra ítélte a Kolozs megyei ügyészség Gheorghe Funar polgármestert a háborús bűnösök kultuszát tiltó kormányrendelet megsértése miatt.

A kolozsvári polgármester irodájából tavaly nyáron a rendőrök távolították el a háborús bűnök miatt kivégzett Ion Antonescu marsall tervezett emlékművének makettjeit. A makettek négy éve díszítették Funar dolgozószobáját, miután a polgármester pályázatot írt ki egy köztéri Antonescu-emlékműre.

Funar közölte, hogy nem kíván fellebbezni az ítélet ellen, éppen ellenkezőleg: büszke arra, hogy megbüntették Antonescu marsall emlékének védelméért. Ugyanakkor felháborítónak tartotta, hogy a román hatóságok mindeddig nem távolították el Körösfőről Vasvári Pál szobrát, aki - szavai szerint - Antonescu marsallal szemben valóban háborús bűnösnek tekintendő.

(MTI)

old schachterhand Creative Commons License 2003.04.16 0 0 152
Hétfőn a kolozsvári polgármesteri hivatal illetékesei kilátásba helyezték mintegy 67 utca nevének szinte azonnali módosítását. A városháza vezetői szerint egyes utcák neve elévült, feltétlenül szükség van ezek lecserélésére. A javaslatot tartalmazó jegyzéken olyan új elnevezések is szerepelnek mint Trák, Géta, III. Napóleon, Hit, Menumorut (Ménmarót), Trikolór és Öröm utca. A Gheorghe Funar vezette intézmény a megyei utcanév-javasoló testület állítólagos mulasztására hivatkozva saját maga akarja véghez vinni a változtatásokat. A városi bizottság magyar tagja tiltakozik a tervezett intézkedés ellen.
Tegnap Dima Alexandru tartalékos ezredes, a városháza közlekedési osztályának vezetője egy kolozsvári sajtóértekezleten bejelentette: a lakosság részéről jött igénylések alapján a múlt év végén a városi utcanév-változtató és odaítélő bizottság több módosító javaslatot tett az illetékes megyei testületnek. Dima sajnos ismételt és nyomatékos felkérés ellenére sem részletezte, milyen formában és mikor érkeztek ezek a kérések. Elmondása szerint a megyei bizottság 67 javaslatból 47-et elfogadott, és 11 javasoltból 7, korábban névtelen utca kapott nevet. Az osztályvezető szerint a városi bizottság hozzájárult a módosításokhoz, és ahhoz, hogy ezeket továbbküldjék a megyei testülethez.
A 2002-ben efogadott 63-as számú törvény értelmében a városi bizottságnak javaslatot kell tennie a megyeinek, a végleges döntést viszont a városi tanács hozza meg.
Asztalos Lajos, a városi utcanév-változtató bizottság tagja szerint ahelyi testületet tavaly április óta nem hívták össze, így az nem mondhatott igent a városháza vezetősége részéről jövő javaslatokra. — Legutolsó ülésünkön nem döntöttünk e kérdésben, ugyanis nem volt kvórum. Tudomásom szerint a testület egy éve nem ült össze — nyilatkozta Asztalos. Hozzátette: felháborító, mire képesek a városházán.
Alexandru Dima azt állítja, az önkormányzat még tavaly decemberben leküldte a helyi szinten megszavazott javaslatokat tartamazó jegyzéket a megyeházára, de a törvényben megszabott 60 napon belül nem kapott választ, ezért ők döntik el, mely utcák nevét változtatják meg. — Esetleg a városi tanács beleegyezését is kérjük, bár szerintem erre nincs feltétlenül szükség — jegyezte meg ironikusan Dima. A Szabadság azon felvetésére, hogy miért kell III. Napóleonról, a gétákról, Ménmarótról és a román nemzeti lobogóról utcát elnevezni Kolozsváron, mi köze ezeknek a városhoz, az osztályvezető csak annyit válaszolt: — Mert mi úgy akarjuk.
Arra sem kaptunk választ, hogy pontosan mennyibe kerül majd a sok ezer embernek az útlevél, a személyazonossági igazolvány és más irat kicserélése. — A személyi talán 30–35 ezerbe, a hajtási félmillióba, a vállalatok esetében a cégjegyzék módosítása pedig 1–2 millióba kerül csupán — mondta Alexandru Dima. Hozzátette: a Gaál Gáborról elnevezett utca nevét például azért kell minél hamarabb megváltoztatni, "mert kommunista író volt". Az osztályvezetőt viszont az nem zavarta, hogy a törvényes rendelkezésekkel ellentétben Kolozsváron egy utca továbbra is a háborús bűnösnek nyilvánított Antonescu marsall nevét viseli. (Szabadság)
bibercalmero Creative Commons License 2003.04.11 0 0 151
Nem, a kanal meg azokbol az idokbol van, amikor meg Magyarorszaghoz tartozott Erdely.
Előzmény: old schachterhand (149)
csabiman Creative Commons License 2003.04.11 0 0 150
:D
Előzmény: old schachterhand (149)
old schachterhand Creative Commons License 2003.04.11 0 0 149
Mit bizonyít mindez? Hogy már a kanalakat is innen lopják.
:-)
Előzmény: csabiman (148)
csabiman Creative Commons License 2003.04.10 0 0 148
Rozsdás kanál maradt egy képviselő hasában

2003. április 10., csütörtök, 9:30



Elrozsdásodott kanál került elő egy romániai magyar parlamenti képviselő hasából, miután januári sérvműtétje után néhány hónappal, fájdalmai miatt, másodszor is megoperálták a kolozsvári klinikán. A kanálon magyar nyelvű bevésés olvasható, ezért a kórház közölte: bizos, hogy nem Kolozsváron történt a műhiba. A képviselő viszont azt állítja, hogy őt Magyarországon soha nem operálták.

Egy rozsdás kanalat felejtettek operáció közben a kolozsvári sebészeti klinikán egy romániai magyar parlamenti képviselő hasában - közölte a csütörtöki román sajtó. A beszámolók szerint Pécsi Ferencet, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Szatmár megyei képviselőjét idén januárban sérvvel operálták meg a kolozsvári 3. számú sebészeti klinikán.

A rutin beavatkozásnak számító műtétet követően néhány héttel a képviselő erős hastáji fájdalmakat érzett és háziorvosának javaslatára egy bukaresti kórházban kivizsgáltatta magát. A vizsgálat kimutatta, hogy a beteg hasában egy kanál van, amelyet újabb operációval távolítottak el.

A műtétet Sorin Oprescu sebészprofesszor, a magyar képviselő "kollégája", a kormányon lévő Szociáldemokrata Párt szenátora végezte. A képviselőnek nagy szerencséje volt: a hasában felejtett kanál végzetes belső vérzést is okozhatott volna folyamatos mozgása közben. Az elrozsdásodott kanálon magyar nyelvű "szül. klin. 61" bevésés olvasható.

A kolozsvári klinika illetékese úgy nyilatkozott a román sajtónak, hogy épp ez bizonyítja: biztosan nem Kolozsváron követték el a súlyos mulasztást, mivel nekik semmilyen magyarországi nőgyógyászati intézménnyel nincs kapcsolatuk. Pécsi Ferenc viszont azt állítja, hogy őt Magyarországon soha nem operálták.

A képviselő, aki a hasában felejtett kanál miatt hivatalosan panaszt tett a kolozsvári orvosi kollégiumnál, arról is beszámolt, hogy a kolozsvári orvosok a seb összevarrásakor valóban használtak evőkanalat orvosi műszerként az operáció során. - A tények azt mutatják, hogy valóban katasztrofális az egészségügyi helyzet, ha egy kolozsvári egyetemi klinikán már elrozsdásodott kanalat kell használniuk az orvosoknak - tette hozzá.

(MTI)

old schachterhand Creative Commons License 2003.03.31 0 0 147
Persze, én csak úgy elcsámcsogtam a néven, milyen szép.
Más:
Bebizonyosodhat Reiner Antal ártatlansága ]
[ 2003-03-27 ]
Tizenhárom évvel azután, hogy Kézdivásárhely főterén népharag áldozata lett Agache Aurel őrnagy, a milícia gazdasági osztályának akkori vezetője, az ügy egyik koronatanúja visszavonta vallomását.

A milicista meglincselésével vádolt személyek elleni bűnvádi eljárás alatt több tucat embert hallgattak ki, többen látni vélték a helyszínen a későbbiekben Agache-ügyként elhíresült per főszereplőit: Héjja Dezsőt, ifj. Konrád Jánost, Filip Orbán Daniella Kamillát, Reiner Antalt, Paizs Ottót. A napokban a kézdivásárhelyi Várdó Gizella (volt Kozma) okozott meglepetést egyik kijelentésével, amikor Agache Aurel Dionisie és Reiner Antal felkereste.
Agache a Krónika érdeklődésére elmondta, hogy amikor Várdó Gizellát meglátogatták, a nő határozottan tagadta, hogy látta volna Reinert a post mortem ezredesi rangra emelt Agache meglincselői között. Az 1990/P/129-es iratszámot viselő ügy koronatanúja 1991. november 4-én és 1997. november 7-én keltezett vallomásában még azt állította, látta, amikor Héjja és Paizs – Reiner segítségével – leszedik a mentőről a félhalott Agachét, megakadályozva a milicista kórházba szállítását. Így azzal a kijelentésével, hogy nem ismeri Reinert, még Agachét is sokkolta.
Agache álláspontját levélben juttatta el a Krónikának. „Várdó Gizella (volt Kozma) nyilatkozata nagyon meglepett, ha figyelembe veszem, hogy 1991-ben eskü alatt, fénykép alapján azonosította Reiner Antalt, és az 1997-ben tett tanúvallomásával újra megerősítette hat évvel azelőtti kijelentését. Mivel egy ember ártatlanságáról vagy bűnösségéről van szó, úgy vélem, hogy léteznek olyan törvényes eszközök, melyekkel ki lehet deríteni az igazságot. Ilyen például a hazugságvizsgáló gépen elvégzett teszt vagy az ügyben érintett személyek újbóli kihallgatása egy semmisségi panasz keretében. Tizenhárom év alatt oda jutottunk, hogy még mindig nem lehet tisztán látni az ügyben. Ezért Fábián Károly ügyész urat tartom felelősnek (Agache be is perelte Fábiánt, de elvesztette a pert – szerk. megj.), mert véleményem szerint nem végezte el helyesen a munkáját. Addig is, míg az új információk alapján nem látok tisztán a kérdésben, az 1999-ben született bírósági végzést tartom szem előtt, és mindent megteszek, hogy ennek érvényt szerezzek“ – írta Agache Aurel Dionisie, az egykori milicista legnagyobb fia. Reiner Antalt esztelneki otthonában kerestük fel. A súlyos betegségéből lábadozó férfi elmondta, elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki egy felelőtlen kijelentéssel tönkretegye más életét. Ő a sepsiszentgyörgyi bíróságon már kérte az ügy újratárgyalását, és kedden levelet küldött Románia főügyészének, melyben rehabilitációt és anyagi kártérítést kért. Az 557 napot börtönben ült férfi kifejtette: ha kell, erőszakkal is a bíróságra citálja Várdó Gizellát, hogy ott is ismételje meg azt, amit neki és Agachénak mondott. Reiner ugyanakkor azt is elmondta, hogy többet nem vesz részt azon a civil peren, melyet Agache kezdeményezett ellene. Véleménye az, hogy Agachénak inkább a koldusoknak kellene adnia azt a pénzt, melyet pereskedésre költ azért, hogy tőle behajtsa a mintegy 70 millió lejre rúgó erkölcsi kártérítést, amit a bíróság megítélt számára. Reiner Antal a történtek ellenére még bízik a román igazságszolgáltatásban, és reméli, tizenhárom év után végre megtalálja igazát.
Reiner az RMDSZ által kezdeményezett gyűjtőakcióval kapcsolatosan elmondta, a hét elején meglátogatta Molnár Endre, a felső-háromszéki területi szervezet ügyvezetője, és egy hónapra elegendő élelmiszert adott át. (Krónika)


Előzmény: csabiman (146)
csabiman Creative Commons License 2003.03.31 0 0 146
Ez a férjezett neve, attól tartok... :)
Előzmény: old schachterhand (145)
old schachterhand Creative Commons License 2003.03.31 0 0 145
Agache Ilona. Hmmm. A tőrülmetszett magyar anya.
Előzmény: szürkesün (142)
szürkesün Creative Commons License 2003.03.27 0 0 144
... és milyen állapotban, a fizikait mégcsak kiheveri de a lelkit soha :(((
Előzmény: occy (143)
occy Creative Commons License 2003.03.27 0 0 143
"VAJH ÜLNEK MÉG AKIKET A "LINCSELÉSÉRT" ELITÉLTEK ANNO?????"

A legutolsó - ha jól emlékszem a nevére: Reiner Antal - vagy 2 hónappal ezelőtt szabadult.

Előzmény: szürkesün (142)
szürkesün Creative Commons License 2003.03.27 0 0 142
Itt teljesen OFF, meg régi történet, de emlékezet frissítésnek nem árt:

Dionisie Agache, a Kézdivásárhelyen 1989 decemberében meglincselt milicista fia megkapta az értesítést: pár hónapja igényelt magyar igazolványát az erre vonatkozó indokokat felsorakoztató levele nyomán mégis kibocsátják.
Néhány hónap telt el azóta, hogy az 1989 decemberében Kézdivásárhelyen meglincselt Aurel Agache milicista fia, Dionisie magyar igazolványt igényelt. A post mortem ezredessé előléptetett egykori gazdasági rendőr fia a nyújtódi plébánostól kért igazolást, mely szerint vegyes családból származik (anyja, Agache Ilona magyar nemzetiségű), és az igazolvány igényléséhez szükséges iratokat le is tette a kézdivásárhelyi irodában.
Vadászi Tiborné főosztályvezető arra kérte Agachét, küldjön egy igazolást, mely bizonyítja, hogy a lakóhelyén, Feketehalmon működő egyház nyilvántartásában magyar nemzetiségűként tartják számon, mert ezen igazolás nélkül az eljárást megszüntetik. Válaszlevelében Agache azt írta, hogy a 2002. április 4-én Kézdivásárhelyen kitöltött adatlapban leírtakat továbbra is fenntartja: minden joga megvan a magyar igazolványra, hiszen 19 évet élt magyarlakta területen, magyar ajkú nagyszüleinél töltötte gyerekkora nagy részét stb. A levél meggyőző lehetett, mert Agache október elsején értesítést kapott, hogy kiveheti a magyar igazolványát. A Vadászi Tiborné főosztályvezető által aláírt értesítésben az olvasható, hogy a magyar igazolvány kiadásával kapcsolatos, hiánypótlási felhívásra érkezett észrevételei alapján Agache kérelmét pozitívan bírálták el, és az igazolványt kibocsátják. Agache Aurel Dionisie, aki családjából egyedül igényelte a magyar igazolványt, az elkészült okmányt a Békés Megyei Közigazgatási Hivatalban veheti át.

VAJH ÜLNEK MÉG AKIKET A "LINCSELÉSÉRT" ELITÉLTEK ANNO?????

mammama Creative Commons License 2003.03.27 0 0 141
Még az sem,h rövid időn belül vagonszámra fogják feltárni a dák leleteket.
Előzmény: Alexander the Great (140)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.03.26 0 0 140
ez sem lesz feltünő...:-)
Előzmény: occy (139)
occy Creative Commons License 2003.03.26 0 0 139
"csak miért román föld,azt nem értem.má az is?

Most majd az iraki háború leple alatt elfoglalják, és Romániához csatolják. :))

Előzmény: Alexander the Great (136)
occy Creative Commons License 2003.03.26 0 0 138
1990 első hetei óta őrjöngenek ezzel "a székelyföldi románok etnikai diszkriminációja" váddal.
Azért, mert az ottani magyarok vissza merték kérni a volt saját iskoláikat, amelyeket Ceau román iskolákká alakíttatott át.
Tehát a magyarok mindössze a románok által is lediktátorozott diktátor "túlkapását" szeretnék jóvátétetni.
De nem lehet.
Hogy a mai román vezetés Ceau hű tanítványa és követője, mutatja, hogy teljes mértékben egyetért sovén, elnyomó elődjével.
A nyolcvanas években a nagyon kevés meghagyott magyar iskolának sem lehetett magyar az igazgatója.
De úgy látszik, nem lehet ma sem, mert a román testvérek hozzászoktak, hogy csakis őket illetik meg a vezetői posztok.
És a fő elvtársak is így tanulták. A magyarokat kiáltják ki diszkriminálóknak, miközben ők azok.
Régi bevett módszer, támadás a legjobb védekezés.
Előzmény: old schachterhand (135)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.03.26 0 0 137
Csíkszereda: egér a konzervben
12:23, 26.3.2003

Egy csíkszeredai háziasszony döglött egeret talált az egyik helyi élelmiszerüzletben vásárolt borsókonzervben. A fogyasztóvédelem megállapította, hogy a terméket egy Olt megyei cég gyártotta, és tőlük szerezte be a csíkszeredai üzlet március 14-én. (adevarul)

ejha.

Alexander the Great Creative Commons License 2003.03.26 0 0 136
Holnap indul az „Everest, román föld” expedíció
11:26, 26.3.2003

Adrian Nastase tegnap a Victoria Palotában fogadta azt a tíz romániai alpinistát, akik a Mount Everest meghódítására készülnek. A találkozón a pénzügyminiszter is jelen volt, mert az expedíció költségeit ez a tárca állja. A kormány 6,8 milliárd lejjel, vagyis 200 ezer dollárral támogatja az hegymászó-akciót, amely Romániát is népszerûsíteni hivatott.

A kormányfõ tanácsokkal is ellátta az alpinistákat arra hivatkozva, hogy amikor Tibetben járt, őneki is megfájdult a feje az oxigénben ritka levegõ miatt. Nastase egy iránytûvel és légnyomásmérõvel ellátott órát is ajándékozott az expedíció vezetõjének, David Neacsunak, aki elmondta, hogy az "Everest, román föld"-nek elnevezett túrára március 27. és június 6.-a között kerítenek sort. (adevarul)

csak miért román föld,azt nem értem.má az is?

old schachterhand Creative Commons License 2003.03.26 0 0 135
"(...) A Cotidianul című román napilap szerint Adrian Casunean Vlad kormánypárti képviselő, aki egyben a PSD Kovászna megyei szervezetének elnöke is, a héten a képviselőházban kíván politikai nyilatkozattal tiltakozni a székelyföldi románok etnikai diszkriminációja ellen. A képviselő nyilatkozatának alapját egy sepsiszentgyörgyi középiskolában történt eset képezi, ahol egy román anyanyelvű tanár a tantestület ellenkezése miatt nem lehetett az intézmény igazgatója. Casunean szerint a középiskolában a román osztályok száma 30 százalékot tesz ki, ezért román anyanyelvű igazgatója is lehet az intézménynek (...)"

Előzmény: occy (134)
occy Creative Commons License 2003.03.25 0 0 134
Azt a részét ismerem, hogy seperc alatt lépnek át az internacionalizmusból a globalizmusba. Az is nyilvánvaló, hogy szoros az összefonódás a pénzemberek és titkosszolgák közt, hisz lényegében ugyanazok az emberek.
Ami számomra ennél mélyebb összefüggésekre mutató volt ebben az írásban, az a nemzetközi szervezetek befolyásos embereinek románok általi megvásárlása, lefizetése. Ez náluk régi hagyomány, és továbbra is ápolják.
Ezt a politikát már néhány évtizeddel az első világháború előtt kezdték el, akkor hangadó politikusokat (főleg franciákat), történészeket, újságírókat (pl. Scotus Viator) is maguk mellé állítottak, akik az ő igazukat, Erdélyhez való jogukat bizonygatták a világban, minket meg alaptalan vádakkal a legrosszabb színben tüntettek fel.
Ceau szekusainak is kedvelt módszere volt. Így tudták megtéveszteni a világot, Moszkva-ellenes fenegyereknek beállítani, Londonba, Washingtonba jó barátként meghívatni a tábor legkeményebb sztálinistáját.
Ja, és a legnagyobb kedvezményt is megkapta Románia a legsötétebb években.
Fogadom, hogy az EU-ban is így "lobbiznak" majd,
és sikerrel.
Előzmény: Törölt nick (131)
coropisnita Creative Commons License 2003.03.25 0 0 133
Na de azért pl. az ütődött k.vári Avram Iancu szobornál fennhagyhatnák azt a zászlót, ha már van nekik, war nicht?
Egyébként: mi a f@szt keresnek egy város _utcáin_ NATO-zászlók?????
Előzmény: old schachterhand (132)
old schachterhand Creative Commons License 2003.03.25 0 0 132
Már ki is tették a NATO-zászlókat? Minek? Először is, még több mint két év van a csatlakozásukig, másodszor: addig még legalább ötször átállnak.
:-)
Előzmény: Pali bá (126)
occy Creative Commons License 2003.03.21 0 0 130
Na igen. Nincs kétségem afelől, hogy ez az Ovidiu Tender pofa a Ceau-időkben szekus volt, és titkos ügynök most.
A saját zsebre történő pénzfialtatásán kívül vegyétek észre, hogyan "építik ki" ők a kapcsolataikat, vagyis vásárolják meg a legmagasabb rangú nemzetközi szervezetek befolyásos embereit.
Így csinálták ezt a "régi szép időkben" is.
Az összefonódások többi része - pl. Iliescuék pénzelése, az ottani "hálózati" emberekkel való együttműködés - viszont hazulról, az MSZP-től is ismerős.
Előzmény: old schachterhand (119)
narancsbukta Creative Commons License 2003.03.21 0 0 129
imadom, amikor funar es a mijepatak egy platformon acsingoznak :))))
a nato monnyon le! :))))))))))))))
Pali ba, ha ez igaz, akkor ma jo napom lett :)))))))
Előzmény: Pali bá (126)
occy Creative Commons License 2003.03.21 0 0 128
"Gondolom, az aknamezőn azért a biztonság kedvéért egy székely (magyar ajkú román) megy majd legelől."

De csak akkor, ha nem ígértek nekik dollárban egy kis zsoldot.
Ha ígértek, akkor a román hadnagyocskák közül is csak a legprotekciósabbak fértek be az alakulatba. :))

Előzmény: coropisnita (114)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.03.21 0 0 127
Funár Gyuri megint nem áll a helyzet magasaltán...
Előzmény: Pali bá (126)
Pali bá Creative Commons License 2003.03.21 0 0 126
Funar Kolozsvár bombázásától tart

Városa védelmében Gheorghe Funar kolozsvári polgármester utasítást adott a NATO zászlóinak bevonására - adták hírül a pénteki román lapok. Az észak-atlanti szövetség zászlajának gyors bevonását Funar szerint az tette szükségessé, hogy elkerüljék Kolozsvár bombázását, illetve a terrorista támadásokat.

Már látom ahogy az irakiak feladják mondjuk Bászrát, hogy erőiket Kolozsvár megtámadására összpontosítsák. Esetleg gumivégekkel szerelik fel az Al Szamud rakétákat, hogy azok sok pattanás után Kolozsvár főterén csapódjanak be. Persze csak ha kint vannak a NATO zászlók. Elmebaj.

coropisnita Creative Commons License 2003.03.18 0 0 125
Pontosabban: nevezett Répás Zsuzsát.
Előzmény: Törölt nick (122)
old schachterhand Creative Commons License 2003.03.18 0 0 124
Igazad van, én is ezt az elvet követem majd, ha egyszer az életben nyitsz egy topikot.
Előzmény: Vadon élő állat (123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!