Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Egyébként nem tudom,hogy meséltem-e,hogy Skog itt járt Gelsenkirchenben egy schalkés haverjával a Sevilla elleni UEFA-kupa meccsen és tök jót beszélgettünk néhány pofa sör mellett.
E-mailben elküldöm a telefonszámomat. Aztán majd megbeszéljük, hogy Neked hol és mikor lenne jó. Nekem sajnos ma nem jó (haverral és barátnőmmel talizom), holnap és holnapután Szigligeten vagyok lent keresztanyáméknál, tehát nekem legközelebb pénteken lenne jó. Kérlek, adj egy e-mail címet, én megadom az enyémet (fejberuglak@citromail.hu), küldd el a telefonszámodat, és jelentkezni fogok!
olyan kifüggesztésre szolgáló anyag, általában textilia esetleg műanyag ponyva, amire jelszavakat, hirdetményeket, buzdítást szoktak fotball pályákon kiírni.
Ajánlatom komoly, régóta agyalok mi legyen vele, kidobni nem akarom mégis csak sok éve meg van és anno sok volt a meló vele.
Tehát kell találni egy jóval alacsonyabb osztályú keményen őrült csoportot akik tudnak vele vmit kezdeni. Lecsekoltalak a megadott honlapon, plussz a schalkés topic is jó pont.
Sajnos szomorú hírekkel kell szolgálnom. Lehet, hogy visszasorolják az együttest BLSZ I/B-be. Ugyanis kiírás szerint 3 kieső van, és mi hátulról a negyedik helyen végeztünk. De: az Unione (BLSZ I bajnoka) nem vállalta az indulást az NB III-ban, így ők maradnak BLSZ I-ben. Így egyel több kiesőnek kell lennie, és ez sajnos mi vagyunk. De van még egy remény, hiszen, ha a Duna nem adja le a papírjait, akkor őt kizárják a BLSZ I. osztályából, és akkor mi bent maradunk. Ez még a jövő muzsikája...
Személyes véleményem az, hogy amit az Unione csinált egy kicsit gusztustalan, de ha ki is esünk csapat, szurkolótábor megmarad, és mindenhova megyünk a csapat után!
Hazajárok én, csak épp úgy, ahogy kijön a lépés. :o) kizsgé, illetve mindenki, aki betéved a fórumra: írjatok a Szabadkikötő honlapján található fórumba is, ha van hozzá kedvetek! :) www.freeweb.hu/szabadkikotose