Van egyáltalán bármi különbség az autó között, jobb-e a francia tesó vagy az olaszok? Elektronika is ugyanaz? Phedra benzinesben sajnos itthon sehol nem volt, ezért nem is néztem, de szóba jöhet, ráadásul rendesen tele vannak extrákkal.
Hát sajnos 807 kilőve. Ha 1-1.1ért odaadta colna akkor talán.
Kinyomócsapágy szólt. Teljes kipuff rendszer csere, klíma nem ment. 4 téligumi ami arra jó, hogy leharcold mert kuka. És ha forgalomba helyezzük akkor 06.30-ig műszaki.
Amúgy nem volt rossz. Összességében elhoztam volna de 1.250.000 alá nem.mentünk....
Tudtommal ha föl van szerelve akkor be kell íratni vizsgán. Akkor is ha semmire sem használod. Sőt, fordítva is igaz: ha leszereled a már meglevő horgot, akkor vizsgán kihúzzák a vontatást, és elzavarnak az okmányirodába új forgalmiért amiben már nem szerepelnek a vontatási adatok... Tiszta röhej....
Így van! Azért írtam h. 2.2 4hw, 155 hónapos és 94kw, Eu3. A dízel mondjuk lemaradt, de aki ismeri a típust, az ezt az infót tudja a megadott adatokból is... :-)
Ja, meg elb@.tam, nem is neked akartam írni, hanem a jövőbeli "kollégának", most vettem csak észre... Bocs!
Segítség képpen ott van a regadókalkulátor.Különbség van a benzines és a dízel közt.Ezen felül a benzines itt ha jól emlékszem eu4. Itt a forgalombahelyezés napokban való változása is mozgatja az összeget.
Én FAG-ot tennék bele, utána meg INA-t. Most hirtelen nem tudom, hogy van-e a Bárdi-ban.
Ha nincs: a Febi csapágyban gyenge, az SKF már régóta nem svéd acél sajna, a Breda jellemzően vacak (bár én kirendelném és megnézném mi van a dobozban, mert néha gyárit csomagolnak bele. Ha nem tudod mi a gyári, akkor meg a márka a kérdés, ami a dobozban van. Ha pl. INA, akkor jöhet, vagy az NSK is jó szokott lenni, stb.)
Ugyan annak a gyártónak nemcsak egyféle terméke lehet. A drágább és más termékkóddal az árérzékeny vevőknek. Átmegy az is az E minősítésen, csak kevesebb tartalékkal rendelkezik =(műszaki táblázata: mennyit vontathatsz vele, mekkora függőleges erővel terhelhető, stb).
Ettől meg lehet venni, fel lehet tenni a 25e Ft-ost is, háztáji használatra mondjuk jó lehet, mert ami meg van adva a horog műszaki táblázatában, azt erős biztonsági tartalékkal adják meg. De mondjuk én nem indulnék el vele lakókocsit, vagy rakott trélert húzva... szépen nézhet ki autópályán az elfáradt horog miatt leborított futó. Városban már láttam hasonlót (Üllő, 2015), belerántotta az árokba és villanyoszlopba az F Astrát a földre esett futó (tele tüzifával). Mondjuk nagy futó volt, lehet nem is fékezett, és nem a horoghoz méretezett tömeggel, vagy sz@r volt a vonókészülék, vagy a szem; nem tudom, nem álltam meg megnézni... voltak már körülötte bűven.
Utána kell járni, mit tud a gyári, mit tud a 25e Ft-os és el kell dönteni mire van szükség. Csak ne a horog legyen a "leggyengébb láncszem"!
Ez mindenesetre az én gondolatom a témában, más meg azt tesz fel, használ, amit akar.
Első kerékcsapágy cserére kell vinni az autót. 2.2Hdi 94kw 6seb kézi 2004 évjárat Ki milyen csapágyat ajánl? A Bárdi autóból lesz a rendelés, így nem bánnám, ha az ottani kínálat alapján adnátok ötleteket. Köszönöm szépen.
Könnyen lehet hogy a 25ezres Zafira horog meg a 60ezres C8-asra való ugyanannak a gyártónak a kínálatából van. Csak Zafirára tucatjával adják el, EV2-re meg 2 db-ot egy évben..
Amúgy meg ha külföldi kocsit veszel akkor azt is lehet csinálni hogy még honosítás elött feldobni akár egy bontott horgot, mert a német meg osztrák papírokban eleve benne van hogy mennyit húzhat, függetlenül attól hogy van a kocsin kampó vagy nincs. Így az egész vontatás alapból átkerül a magyar forgalmiba.
Ha nincs fönn horog akkor persze nem kerülnek át a vontatási adatok, tehát utólag újra kell vizsgáztatni vontatásra, és akkor már csak új horog jöhet szóba amihez műbizonylat van.
A Zafi 25e Ftos vonóhorga megnézném egy ráfutófékes 15q vontatásakor mit csinál? Egyáltalán próbálkozik, vagy mozdításkor azt mondja, köszönöm én jól érzem magam, dolgozni fárasztó inkább pihennék még kicsit...
Azok nem véletlen kerülnek annyiba. Anyagminőség azért kell.
Csak segítségképpen a magarításhoz: Nekem 1 éve volt a 2003 06. havi 2.2 Phedrához a regadó 146150, rendszám 8500, hogy osztrákból magyar lehetett 155 hónaposan. A vagyonszerzési meg 51700, Euro3-as a moto 94kw.
Kifelejtettem az előzőből, hogy ha úgy alakulna akkor vonóhorgot honnan érdemes szerezni? Vannak beteg árak, van valami utángyártott? Pl Zafirához tudok olyat ami 25 körül megáll minden vezetékkel stb. itt van ilyesmi, vagy csak a 60 körüli árak?
Sziasztok! Peugeout 807 2.2 HDI Automata 2010 évj. 4HS motorkódú autó azt csinálta először hogy gyújtáskapcsoló elfordítására nem indítózott, valamint egyszer azt hogy indítózott egy rövid ideig és leállt az indítózás.
Ki lett cserélve a BSM (motortéri "biztosítéktábla" ) Most már indít az önindító, indul is az autó. Viszont még a régi BSM-el is azt csinálta ( most mióta a hiba előjött csak azóta) hogy átmegy valami mélyalvásba 5 perc után, ez azt jelenti, hogy távirányítóra nem reagál, ajtónyitásra sem, csak ha ráadom a gyújtást, akkor kap minden áramot, és nulláról indul a dátum és az idő. a rádiócsatornák megmaradnak. Ez mi lehet?