Keresés

Részletes keresés

HGY Creative Commons License 2002.05.07 0 0 13627
Nagyon bízom benne, hogy nem lesznek ilyen változások és csak kamu az egész, de a Komódi Lacival történt tárgyalás egyenesen megdöbbentő. Anélkül történt ugyanis mindez, hogy előtte a szakmai stáb véleményét kikérték volna. Ez egyszerűen hihetetlen! Tiszta balkán az egész!

Üdv:SZEVI

Előzmény: Törölt nick (13621)
HGY Creative Commons License 2002.05.07 0 0 13626
Sajnos nem. Oborzil informátora elég bennfentes lehet, mivel ezek a hírek hozzám is eljutottak. The Evil pedig azonnal ráérzett arra, ami nekem is eszembe jutott ennek kapcsán. Ennél a klubnál úgy látszik már soha nem lesz hosszútávú, megtervezett munka, egyes tulajdonosok hirtelen elgondolásai vezérlik a dolgokat. Az, hogy a szurkolókkal ilyen a kapcsolata V.T-nek, igazából nem lep meg, hiszen neki nem dolga, hogy leereszkedjen hozzánk. Azt azonban érdemes lenne nem elfelejteni, hogy a szurkoló is ember, ráadásul olyan szerzemény, aki sokkal tovább kitart a csapata mellett, mint egynéhány vezető. Megdöbbentő volt számomra az is, hogy a Dunaferr elleni meccsen rendőrök voltak a stadionban (nem is kevesen!). Mi úgy látszik hiába pofázunk, hogy kérdezzenek meg bennünket a rendőröket illetően (kellenek, avagy nem), mert megelőzhető a felesleges pénzkidobás. Ebben a kérdésben is leszarnak bennünket, mert úgy látszik van pénz bőven. Az meg, hogy egyes személyeket meg kell védeni a szurkolóktól, az egyenesen röhejes. Bár, ha az oborzil által említettek netalán valóra válnak, akkor ...

Előzmény: Kutya23 (13625)
Kutya23 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 13625
Ugye az utóbbi négy hozzászólás a vicc kategóriájába tartozik!
Előzmény: abc18 (13624)
abc18 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 13624
Ez igy nagyon-nagyon rosszul hangzik. :( Remélem ez csak egy rossz álomkép, amit senkisem szeretne. A Viniczaival meg már tele van a faszom, meddig játszhatja itt kénye-kedve szerint a kiskirályt. Mert abban az esetben rendben lenne, hogy kiskirályosdit játszik, ha látnánk egy szebb jövöt. De sajnos nem igy van. Én személy szerint nagyon szerettem Csank mestert, és nagyon szomorú voltam a távozásánál. De most VÁRHIDI PÉTER az edzönk és még két éves szerzödése van. Akkor meg a mi a faszért kell már most más edzö idehozatalával foglalkoznunk itt. (milyen jó lenne, ha Várhidi kitölthetné a szerzödését, esetleg még további is maradna. Mikor is volt utoljára, hogy egy edzö több évig itt lett volna?)

A volt gázszaros vonalat meg ismerjük, én ha lehet nem kérnék ismétést most bodajk néven. Bár a bodajkba el tudnék képzelni egy Földes-szacsa párost, de nem a Vidiben. Ébredjenek már fel a vezetésben, itt lennt a leszarandónak vélt Vidi szurkolóknak nincs erre szükségük. Kiszámithatóságot szeretnénk (legalábbis a magam részéröl). Soha sem höbölögtem azért, mert nincs bajnos csapatom, viszont az kimondottan idegesit, ha a vezetök hülyitenek.

A csütörtöki ankétra is azért nem mentem el, mert nem akartam hallani VT meséit a semmiröl. Erre hallom, hogy ö el se ment. Egy ankétra, ami a szurkolók és a klub közötti "jó" viszony fenntartása miatt elmaradhatatlan. Ebböl is látszik ez az ember szarik a szurkolók fejére. Emlékszem még arra a gúnyos mosolyra a Fradi pályán amit eleresztett a Brazilozásra. Látszott rajta a pökhendiség.

Most egy kicsit más: SZOMBATON LE KELL NYOMNI A FRADIT!

Hajrá Vidi!

Előzmény: Törölt nick (13623)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.07 0 0 13623
Komódi helyére már hoztak két embert is a télen Dvéri és Daniel személyében, bár utóbbiról nem tudták ők sem, hogy ez a posztja, neki különben tart még a szerződése ősszel is.

Hogy Várhidi röhög-e, nem tudom, de azt már mondta, hogy mivel ő is belépett a Baráti Körbe, majd felveszi a Vidi-sálját és az első ankétra beül az első sorba, mint teljes jogú tag, majd kellemetlen kérdésekkel bombázza Szigliéket.

A Bodajkkal kapcsolatban naiv vagy, nem hiszem, hogy a Vasas ellen ősszel a bodajki libalegelőn akarnak majd játszani, tehát már nyáron költöznek, első lépcsőben ők is majd a Máv Előre, vagy az Ikarus pályára, közben meg suttyomban bejegyeztetik magukat, mint fehérvári klub és nevüket Székesfehérvári Bodajk FC-re változtatják, hogy aztán joggal követelhessék az önkormányzati tulajdonú, talán jövőre elkészülő aránát, mint a helyi média dédelgetett csapata Matók és Sipos háttértámogatását élvezve.
Eközben a mi vezetőink a jövőről mit sem sejtve tobábbra is ingyen odapasszolják nekik minden játékosunkat, aki nem jön ki az edzővel, valóban meg fog romolni valakinek az egészségi állapota, de az Karasz lesz és nem Viniczai és tényleg elkallódik majd a posta hanyagságából is néhány játékos mlsz-nek küldött szerződése valamivel korábban.

Hajlott korára való tekintettel Szalai Csabát, csak mint játékos-pályaedzőt hozza magával Csank, de így is megcsodáljhatjuk majd párszor játékát, amikor az erre a posztra kiszemelt játékos, Salamon (akinek bele vesszük a szerződésébe, hogy a haját le kell vágatnia) éppen eltiltásait tölti.

Gyuróval és Bányval valóban felvesszük a kapcsolatot Csank és a Red Blue Devils kívánságára, de nemet mondanak nekünk ők is, meg klubjuk is horribis összeget kér értük, így meg kell elégednünk azzak, hogy Ribit félévre kölcsönkapjuk azzal a kikötéssel, hogy a Bodajk ellen nem játszhat, ha összekerülnénk velük kupában, mivel ott ők is komoly célokat tűznek ki, már a másodosztályból be akarnak kerülni az UEFA-kupába, hogy aztán jövőre teljes joggal játszhassanak a Sóstón és ne csak, mint albérlők.
A nagy összecsapás azonban elmarad, mert az első fordulóban a Veszprém FC megyei másodosztályú csapata ellen Csank a sértődött tartalékokat akarja kipróbálni, így kiesünk hazai pályán, viszont így legalább Ribit sem kell mellőznünk egy meccsen sem, akit aztán télen könyörtelenül vissza is rendel a Bodajk, de csak azért, hogy minket gyengítsenek, mivel náluk a Földes-Tiber csatársor kirobbanthatalan a csapatból.
Hogy végül felkerülnek-e, azt most nem árulhatom el, az legyen egyelőre a jövő titka.

Előzmény: The Evil (13622)
The Evil Creative Commons License 2002.05.07 0 0 13622
Ha ez igy van akkor kinyalhatjak.
Mennyivel nehezebb lett volna a feljutas utan itt tartani Csankot, nem? Persze nem is nezett volna ki olyan jol mint kerulovel.
Obo, mit beszelnek, legalabb mar a telen eldontottek az edzovaltast?
Es miert jo az a Viniczainak ha a Komodi Lacit mindenaron kirugja? Kit hoznak a helyere? Nem hiszem hogy a Csank magatol elkuldene egy Pompit, Komodit, Hamart stb.
Egy dolog vigasztalna: Bany, Gyuro visszajonne :)
Csak hat nem hiszem hogy igy lesz.
Esetleg hozza a a Hosnyanszkit vissza Sifokrol meg tan a Szacsat is :))))
Na de tenyleg kivancsi vagyok hany szaz millioert igazolunk a nyaron, ha ez a 16 millio meg sem kottyan.
Ja tenyleg Obo a Daniel maradna, nem o a nyolcadik? Vagy neki tovabb el a szerzodese?
Erdekes azert gondolom Viniczai megorrolt Petyara amiert leszolta folyton a Brazilokat meg a turat, csakhogy a Csank sem egy babu... Mindegy szerintem Varvidi Petya majd rohog egy nagyot, felmarkolja a 16 milkot es megy Ujpestre, nem is tehetne vele ennel jobbat a Viniczai. Gondolom viszi Terjeket is, es akkor lesz egy Ribi-Magasfoldi csatar- illetve Szacsa-Hosnyanszki vedosorunk.
Ket even belul a Bodajk elviszi Dverit, Viloticsot meg meg par embert, es megpalyazzak a Sostoi stadiont. Viniczai ideggyengesegre es egyeb egeszsegi okokra hivatkozva lemond, de elotte elfelejti bevinni az MLSZ-be az idokozben befutott jatekos, Ribi szerzodes-hosszabbitasat. Ket hettel kesobb Viniczai Bodajkon vesz hazat es Ribi rejtelyes korulmenyek kozott Bodajkra igazol.

Ez a jovokep most, lehet meg szinezni :)

Előzmény: Törölt nick (13621)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13621
Sok mindent beszélnek mostanában a városban, miszerint javában megy a háttérben a szervezkedés, sőt, döntések is születtek már, most picit olyan érzésem van, mintha te is góóól, mint bennfentes, ehhez készítenéd itt elő a terepet, nem valószínű, hogy te ne tudnál a következő dolgokról.
Olyanokat hallani, hogy a nyolc lejáró szerződésű játékos közül egy kivételével mindenkit elküldenek, csak Vilotics maradhatna, tehát Földes, Kiskapusi, Sorato, Komódi, Pomper, Hamar és Monye (ő a nyolcadik?) lábára útilaput kötnek, mindez az edzőkkel történő egyeztetés nélkül, illetve legalábbis a jelenlegi edzők nélkül.
Az nem csak szóbeszéd, hanem konkrétum, hogy Komódival már közölte is ezt Viniczai, ő meg rákérdezett, hogy mi van akkor, ha az edző igényt tart rá. Erre az volt a válasz, hogy akkor olyan szerződést tesznek elé, amit úgysem írna írna alá.
Beszélik továbbá, hogy Herédivel nem is hosszabbítottak szerződést, viszont nyáron Várhidit is elküldik, a szerződése szerint ebben az esetben neki járó félévi fizetését, 16 millió forintot Széles mellényzsebből fizeti, érdekes, hogy játékosvásárlás, vagy a csapat támogatása okán nem szokott ilyen nagyvonalú lenni.
Megvan már az utód is, aki nem más, mint Csank János, aki majd nyilván cipeli magával az embereit is.
Mindezek tudatában el lehet képzelni, hogy tépi a haját szeretett elnökünk minden egyes gólunk után, a győzelmekről meg nem is beszélve, ráadásul már fél is tőlünk, mert a meccseken is rendőrökkel veteti magát körbe arra hivatkozva, hogy múltkor megkergették őt és Sziglit, amiből semmi nem igaz.
Na mit szóltok, szépen állunk, nem?
Előzmény: góóól (13603)
BaginZé Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13620
Nem lehetett szavazni a Drazsé góljára...:((
Előzmény: nemeth99 (13619)
nemeth99 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13619
Nem tudja véletlen valaki hogy a Magyar TV szerint kié lett a forduló gólja? Megnyerte Dvéri 25 méteres bombájával???

Hajrá VIDI!

pextreme Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13618
A Földes beállt a 87.percben, de addig elég jól játszott. 2-szer levette a labdát normálisan, máskor egy egész meccsen tette ezt, és a helyzet előtti mozdulata is szép volt. Bár nem szeretem, a végén még nagy kedvencem lesz:):):)
góóól Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13617
Andrej! Te aztán profin növeled a hozzászólásaid számát! :o))

A Vasas Zoliról csakannyit hogy nem szép dolog erre hivatkozni, de ÉN MEGMONDTAM! :o))))))))))))
A gólhelyzetéről meg annyit, hogy a rosszabbik lábával rúgta, kapásból, és eltalálta a kaput qrva erősen (pekk, hogy Bita pont ott volt). Nem vagyok benne, hogy mondjuk jobbhátvédeink közül bármelyik ugyanerre képes lett volna.

Én azért kiemelném még a Sorato-t. Teljesen magára utalva, reménytelen birkózásban volt Salamonnal, egy fontos párharcot viszont megnyert...

andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13616
Bocs a 3 hozzászólásért, nem volt szándékomban.

A Vasas szerintem is jól játszott ráadásul nagy önbizalommal. A helyzete előtt pedig gyönyörűen robbant ki és játszotta magát tisztára. Kár, hogy kihagyta. A Földes is szépen tette be neki.

Előzmény: pextreme (13615)
pextreme Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13615
A szombati meccshez visszatérve nekem külön pozitívum volt Vasas Zoli játéka. Habár hátvédet játszik, soxor ha kellett előrejött segíteni a támadásokat, bár azt a nagy helyzetet kihagyta, de lényegében a döntő nem ez volt.
andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13614
Szerinted az első félidőben tényleg sokat futottunk?

Ki beszélt arról, hogy 4 támadó középpályással kellett volna játszanunk?
(Egyébként szerintem nem rajtunk múlt szombaton, hogy nem egyenlített ki az ellenfél.)

Szerintem a herce-hurca nem csak egy-két játékost, hanem az egész csapatot megviseli. Erről pedig tehet az edző és a vezetőség is. Az arányon lehet vitatkozni.

Nekem az egésszel csak az a bajom, hogy ezzel a játékosállománnyal sokkal jobban kellett volna szerepelnünk a tavasszal. És ha ránézek a táblázatra elkeseredem, mert egy közepes tavaszi teljesítménnyel akár a nemzetközi porondra is kijuthattunk volna. És ne feljtsd el, hogy ezt a csapatot még el is kellene adni valakinek aki a nyugodt jövőt biztosítani tudná...

Előzmény: HGY (13610)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13613

Ki beszélt arról, hogy 4 támadó középpályással kellett volna játszanunk?
(Egyébként nem rajtunk múlt szombaton, hogy nem egyenlített ki az ellenfél.)

Szerintem a herce-hurca nem csak egy-két játékost, hanem az egész csapatot megviseli. Erről pedig tehet az edző és a vezetőség is. Az arányon lehet vitatkozni.

andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13612
HGY Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13611
Tavaszi forma

Csapat M GY D V G.K. P
1. ftc 12 9 1 2 24-4 28
2. ZTE 12 6 3 3 23-15 21
3. Sopron 12 4 6 2 16-11 18
4. Győr 12 5 3 4 20-21 18
5. Haladás 12 4 5 3 21-18 17
6. Dunaferr 12 5 1 6 20-16 16
7. Újpest 12 4 3 5 20-19 15
8. Vasas 12 2 7 3 20-23 13
9. Videoton 12 3 4 5 18-22 13
10. Kispest 12 3 4 5 12-24 13
11. Debrecen 12 2 6 4 10-16 12
12. MTK 12 3 1 8 10-22 10

Lépegetünk, lépegetünk.

HGY Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13610
Most nem értem igazán. Ha taktika nélkül és rossz összeállításban játszunk, akkor hogyan tudnánk nyerni szombaton?
A 4 védekező középpályást említetted. Ha 4 támadó középpályással játszunk és közben véletlenül kiegyenlít az ellenfél, akkor az lett volna a baj. Szerintem túlságosan is az eredmény tartására törekedtünk (ismerve az elmúlt pár forduló negatív eredményét, nem is csodálom) és ellentétben az elmúlt két fordulóval (ahol átaludtuk az első félidőket) most az elején futottunk sokat.
Félreértés ne essék, nem akarom elvtelenül védeni az edzőt, hiszen ő sem tévedhetetlen, de a játékosokkal beszélgetve az a tapasztalatom, hogy egy-kettőt megvisel a mostani herce-hurca (tárgyalás a játékosokkal a szakma véleményének kikérése nélkül, prémiumelvonás stb.).

Előzmény: andrej11 (13609)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13609
Én megértem hogy az eredmény a legfontosabb, de magunkat azért ne csapjuk be.

Ami a taktikát (ha volt egyáltalán) illeti, nem hiszem, hogy 4 védekező középpályással kell hazai pályán játszanunk 2:0-ás állásnál. Ráadásul nem is jött be, mert szépített az Újváros és közel állt az egyenlítéshez is.

Ami pedig a játékosokat illeti: a Sorato mellőzését is megindokolta...
A Daniel pont jó cseréje lett volna a Hamarnak, ha ott lett volna a cserék között.

A Némedi témához: véletlenül sem akarom bántani, nem ő tehet róla, hogy folyamatosan égeti a mester. Ettől nem fog formába lendülni.

A kontrákról meg annyit, hogy egy volt összesen. Ráadásul nem hinném, hogy a Bekővel és a Csatóval kellene kontrázni...

Remélem a fradit azért megverjük, bár én nem is a csapatuktól félek leginkább, hanem a bíróktól. Szerintem bajnokot akarnak csinálni a "nemzet intézményéből" ahhoz pedig nyerniük kellene.

Hajrá Vidi!

Előzmény: HGY (13607)
góóól Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13608
Akkor az a kérdésem, hogy az MTK meg az UTE ellen miért nem fáradtak el? Szerintem nem a fáradtság, hanem az összevisszaság volt a döntő faktor.
Előzmény: HGY (13607)
HGY Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13607
Tegnap beszélgettem a Némedi Norbival, sajnos tényleg nem megy neki a játék, ezt ő is érzi. A Daniel és a Monye "szerepéről" annyit, hogy a Várhidi Peti az ankéton megindokolta a mellőzésüket. A második félidőben véleményem szerint azt a taktikát játszotta a csapat, amit ilyen esetben kell, ügyelni a biztonságra és esetleg kontrákkal próbálkozni. A Vasas Zoli megadhatta volna akegyelemdöfést, de sajna kimaradt. Láthatóan elfáradtak a játékosok az utolsó 25 percre, de a Dunaferr ellen most elég volt ennyi. Szombatra remélem mindenki totál felpörög és úgy játszunk majd, mint az őszi 2:2-es meccsen. Ha elfogulatlan lesz a játékvezetés, akkor nyerhetünk.

Előzmény: andrej11 (13606)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13606
Megnyertük a szombati meccset, és lőttünk 2 szép gólt. Ennyi.

A baj csak, hogy produkáltunk egy hihetetlenül gyenge második félidőt. Pocsék, elképzelés nélküli és szervezetlen játékot láthatott a "nézősereg". De ez nem is csoda, mert amit a Várhidi mester a tavasszal művel annak ez szerintem egyenes következménye. Ahány meccs annyi összeállítás, annyi szerkezet. És a cseréi? Hihetetlenek. Az utlsó negyedórában egyszerre volt a pályán 4 védekező középpályás. Amit pedig a Némedivel (nem vele van a bajom, mert ő hajt becsülettel, de formán kívül van) művel az felháborító. A Némedi hetek óta bűn gyenge. És már védekezésben is az. Vagy az ő helye is "megkérdőjelezhetetlen"? A Daniel már nincs a tartalékok között sem, a Monye szerinte már "becserélhetetlen" is...

mash Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13605
neked is köszi
Előzmény: HGY (13604)
HGY Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13604
mash!

Karasz János technikai igazgató
Videoton FCF 8000 Székesfehérvár, Csíkvári u. 10. Tel/fax: 06/22-500-009
A vendégszektorba durván 1600-an férnek be, de valószínű, hogy a mellette lévő állóhelyi részt is a vendégszurkolóknak fogják fenntartani (ha lesz rá igény). A belépő ára elég durva: 1.500.- Ft (csak azt tudnám mire fel!?)
Eltiltott: Terjék Lajos (kiállítás miatt)
Három sárgás: nincsen
Eredmény: 4:0 a Vidinek (vagy ezt nem kérdezted???)

obo!

Basszus, a számonkérést nem neked címeztem, csak éppen a Te mondanivalódhoz szóltam hozzá!

Előzmény: mash (13602)
góóól Creative Commons License 2002.05.06 0 0 13603
Hát, az idény leggyengébb hazai meccsén vagyunk túl.Ennyire hihetetlenül szarul mostanában nem láttam játszani az aranylábú gyerekek.Azt kell hogy mondjam, a leggyengébb láncszem ezen a meccsen nem Némedi vagy Tímár volt, hanem Várhídi Péter. A cseréivel teljesen szétzilálta a csapatot. Behozta a Bekőt bal futóba a Nikolovval szembe, aki egy hangyányit mozgékonyabb (Bekőről messziről lerítt az aggodalom). Aztán jött Csató Sanyi JOBB FUTÓBA!!!! -azt hittem, rossszul látok. Ezzel aztán annyira megzavarodott mindenki, hogy csak kerestük a labdát egy félidőn át.
Számomra a legdrámaibb mégis az volt, hogy Némedi végigjátszhatta ezt a meccset. Kritikán aluli teljesítménnyel.

Néha olyan érzésem van, hogy a Péter arra hajt, hogy kirúgják. Nyűg neki ez az egész fehérvári dolog, ellenne a lelépési pénzéből.

Mindenesetre ennyi kikattant szurkolót győztes meccs után még nem láttam. :o((

Ja, és még egy gyöngyszem az Igaz Szóból:
"Az összecsapás hajrájában több szépítési lehetőség is adódott a dunaújvárosi együttes előtt, azonban ezen a napon a vendégek képtelenek voltak a hálóba találni. "
Lehet, hogy nem várták meg a végét? :o)))))

mash Creative Commons License 2002.05.05 0 0 13602
köszi nked is meg a holnapi válaszolóknak is
Előzmény: Törölt nick (13601)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.05 0 0 13601
- úgy tudom, az akreditációt Karasz Jani technikai igazgató végzi, vannak itt mindenttudók, akik majd holnap megmondják pontosan, hogyan lehet őt elérni
- a lilák elfértek a vendégszektorban azon a meccsen úgy emlékszem, bár akkor nem voltam kint mert másfelé volt dolgom, hacsak nem voltak a mellette levő mindig üres szektorban is, ahol állva szintén elfér vagy 3 ezer ember, 5000 néző volt azon a meccsen összesen, úgy rémlik, de olyan tuti nem lesz, hogy valaki nem fér be, attól nem kell tartani
- a Terjék 3 meccset kapott, ez lesz neki az utolsó, amikor nem játszhat
Előzmény: mash (13599)
mash Creative Commons License 2002.05.05 0 0 13600
http://www.vim.hu/rbd/dk2.html

archívum!!!

mash Creative Commons License 2002.05.05 0 0 13599
- kinél lehet jelentkezni akreditáció ügyében???
- a lilák mennyien voltak pár éve, amikor nálatok lettek bajnokok??? csak 2000-en???

Terjék hány meccses eltiltás kapott??? 2-3 forduló???
mikor jár le neki???
Zete ellen már játszhat?

Előzmény: Törölt nick (13598)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.05 0 0 13598
- akreditációs kártya létezik, van a mi fotósunknak is, a stadionba biztos beengednek a fotós igazolványoddal is, de a pályára már nem biztos.
- a Terjék biztos nem játszhat kiállítás miatt, elég jó hír? Viszont mióta nem játszhat, mindig győzünk, ez meg elég rossz? :-)
- 1500 ruppó volt a kohász-mecsen a vendégjegy, azt olvastam valahol.
- annyi vendégszurkoló még sosem volt, hogy ne fértek volna el a vendégszektorban de 2000-en biztos elférnek ott, ha többen lennétek, biztos nem fog senki kint rekedni az utcán.
Előzmény: mash (13597)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!