Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.16 0 0 270
"Csak az egyetemistaknak akarunk komunikalni, mert ok johetnek be." - erre torveny van? Azt nem lehet megcsinalni a koncerteknel (mintha mar lett volna ilyen), hogy elovetelben csak egyetemistaknak, es egy ket nappal elotte meg ha marad me'g jegy, akkor barkinek?
Előzmény: ace (269)
ace Creative Commons License 2000.03.16 0 0 269
O.K. legyen P.U.F.

Lehet, hogy megkoveztek, de én valamennyire "feladatomnak" tartom, hogy megopobaljam formalni a zenei izleseteket, es ebbe beletartozik nalam az is, ne a "jol bevalt" eloadokat eroltessem, hanem a fiatal, de kibaszott tehetseges es persze nem nevtelen zenekarokat favorizaljam.

De ha igy, hat legyen PUF. Tegyunk fogadasokat mennyien lesznek.
Szerintem 276 Fő ha a város nem jöhet be.

Más: Én ugy látom a másik oldal mindíg tudja éppen melyik Dj játszik kedden-csütörtökön. A Kalóra az ő rajongói, a Bütyökre meg az övéi jönnek. Ez tuti, mert ugy jönnek be az ajton, hogy mondjak, hogy de jo ma xy jatszik, arra izgulnak, és már arcról tudjuk kik a Zsiráf fanatikusok. Annyira nehéz belenézni a műsórba, hogy milyen koncert lesz abban a kéthetes intervallumban? Én nem gondoltam, így mert például a filmklub is jól működött pedíg, csak a műsorból derült ki mikor mi megy, vagy ha egy buli ingyenes mindenki tud rola...

A kérdőiv visszaküldésének motivalo eszkoze, hogy beleszolhatsz abba mit szeretnél látni, hallani. Ha egy Melba kockáert visszaküldod, de azert, hogy neked jobb legyen nem akkor mirol beszélunk?

Csak az egyetemistaknak akarunk komunikalni, mert ok johetnek be. A Radio Jam Pl. kivaltotta azt a fura szituaciót több izben, hogy a varosi erdeklodok feljottek ( joval tobben mint ahanyan bent esetleg voltak) es neztek ram hulyen, hogy nem engedem be oket, hisz a Jam bemondta mint programot. Ha meg a hirdetésbe hozzateszem, hogy csak egyemistakna, akko meg jol felbosszantok minden kulsos Quimby rajongot.

Nehez a banyaszok elete na.

ace

Előzmény: Archi (268)
Archi Creative Commons License 2000.03.16 0 0 268
ace!

Attól, hogy az egyetemisták nem válaszoltak a kérdőívekre, még valszeg van véleményük. Csakhogy a kérdőívre való válaszolgatás vhogy derogál mindenkinek még annak is, aki esetleg érdekelt abban, hogy kitöltse. A társaság valszeg nem értette meg a lényeget, hogy az egész miattuk van, róluk szól. A kérdőív visszaküldését kül. motiváló eszközökkel lehet növelni, pl. kedvezmények, ajándékok, sorsolás stb. Az igények felmérésére feltétlenül szükség van.

A másik probléma lehet - bár ezt nem tudom biztosan -, hogy a megcélzott réteg nem is tud a meghirdetett programokról, vagy lis nem eléggé. Jóval szélesebb körben kellene hirdetni, egyéb médiumokat is be lehetne vonni (Rádió Jam, 1) stb., attól függően, kinek akarunk kommunikálni. Az egyetemen a 160 Ft/plakát árat baromságnak tartom, főleg akkor, ha úgymond egyetemi rendezvényről van szó. Nem azt mondom, hogy bárkinek engedjék meg, de ha kultúrális célokról van szó, miért nem lehet megállapodni? Sokkal jobb lenne az egyetemmel együttműködni, őket is érdekeltté tenni, hogy minél jobban meg legyen hirdetve az adott rendezvény. A jelenlegi plakátárak helyett inkább a nyereségből ajánlanék fel bizonyos részesedést.

Nem tudom azt sem, van-e az egyetemnek bármiféle koncepciója arra vonatkozóan, hogyan lehet diákokat-összehozó rendezvényeket teremteni (VEN-en kívül). De míg 160 Ft-ot kér egy plakátra, addig szerintem nem túl sok.

Archi

Előzmény: ace (262)
Daoldin Creative Commons License 2000.03.16 0 0 267
Hali

Hát nem vagyok olyan biztos abban, hogy a PUF megtöltené a dc-t :o(
A legutóbbin is (két éve talán?) jó ha félház volt, sőt volt már olyan, hogy a Fintort se tudták rendesen megtölteni, kábé csak félig :o(
Mindettől függetlenül én is örülnék neki.

D'aoldin

Előzmény: Törölt nick (266)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.15 0 0 266
Nem tudom. Megintcsak azt tudnam mondani, hogy a HSS nem alter, es talan egy fokkal jobb a magyar egyuttesek 90%-anal. egy halovany fokkal. De ugye errol nem vitazunk, mert nem erdemes. De ezert nem is tudok mit valaszolni, nem vagyok kompetens az ugyben...

Ha mondjuk a PUF jonne, egesz biztos megtelne a dc. /ezert sirtak is mar sokan, hogy mier' nem gyonnek/

Kettovel ezalatti ajanlatot koszonom, megy majd mail ezugyben.
Előzmény: ace (265)
ace Creative Commons License 2000.03.14 0 0 265

Rablohal!

Ha a Heaven Street Seven-en sem lesz tobb mint 100 egyemista, akkor a mufajt allítólag kedvelők teljesen leírták magukat. Szerinted ? Jelenleg hazank egyik legnepszerubb zenekara, az emlitett zenei stilusban, kecsegteto kulfoldi sikerekkel.

ace

Előzmény: ace (264)
ace Creative Commons License 2000.03.14 0 0 264
Szasz!

Kuldj egy neked-nektek megfelelo zenei izlesu Dj-t es en adok neki helyet, akar rendszeresen is.

A zenerol nem akarok vitat nyitni, mert en sem ertek hozza mi az az alternativ, mindketten leirtuk ezennel, hogy mit gondolunk errol oszt ennyi.

Kösz, ace

Előzmény: Törölt nick (263)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.14 0 0 263
Oke. Akkor nekem a retegzenen belul is nagyon retegizlesem van, ami mar annyira az, hogy nem lehet kielegiteni... Jo rendben, ezennel lemondtam arrol, hogy onos erdekeimet nezzem. Azt azert akkor is fenntartom, hogy jonehanyszor megszivtuk az "alternativ zenei jatekok" alneven futo rendezvennyel; nemhogy alter de szabalyos tuc-tuc volt helyette....
Előzmény: ace (262)
ace Creative Commons License 2000.03.14 0 0 262
Jo a filmklubot visszahozzuk, ha valoban latjatok ertelmet. Az abbamaradasanak oka; az egyetem es a mozi kozos befektetese, miszerint az A/1 teremben letrehoztak egy X 000 000 mozitermet ahol, hetfon, kedden, szerdan este is ket filmet vetitenek. Ez volt a terv, es emiatt a Dc-ben abbahagytuk a vetítest, hisz valóban vicces lenne ha a "házon" belűl teremtenenk egymasnak konkurenciat.

Más: miért zsákbamácska az esti program, minden benne van az epp aktuális műsorban. Mit szeretnél részletesebben látni? Plakátolni az egyetemen 160 Ft/db-ért lehet mint gondolom te is tudod.

Alternatív nekem az, ami az epp aktuálisan futo trendekhez képest másságot mutat, alternativát nyújt a megszokottakhoz képest. Nem vitázni szeretnék, de az Európa Kiadó semmivel sem alternatívabb számomra mint a Stakka Bo vagy a Massive Attack.

Mire gondoltal mikor azt mondod, hogy "nem csoda ha nem mennek oda az emberek"
A Dc a tömegigényeket kielégítő napokon teli van, az alternatív estéken (nekem a Tilos Rádió zenéje is az), és a koncert napokon amikor nem vagytok sehol. A Fintor pedig ha nem az egyetemisták "napjait" nézzük szintén teli van.

Ne értsetek félre, tényleg kösz a kritikákat, mert anélkül a legnehezebb dogozni. Az elso ev vegen 4000 peldanyban sztszort kerdoivre, miszerint hogyan tovabb dc 20 korulbelul ha valaszoltatok.

ace

Előzmény: Törölt nick (261)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.14 0 0 261
Alter?????????? Hol????????? Az utobbi 1 evben sem a fintorban ilyen alneven meghirdetett bulikon, sem a dc-ben NEM VOLT ALTERNATIV ZENE!!! En azt hiszem, eleg sokat tettem azert, hogy ratalaljak egy ilyen bulira, de nem sikerult. Egyebkent a dc szerintem nem erre valo. Valahogy az embernek nincs kedve odamenni. De a fintorban igazan lehetne! Es tavaly is ossz. ket olyan bulira emlekszem, ahol ez volt a fo zenei iranyzat. Vagy az is lehet, hogy nekem nem az az alternativ, mint annak, aki csinalja ezeket a bulikat... en a 80-as evek magyar undergroundjat hianyolom nagyon. Es vagyunk igy ezzel egyparan. No meg ha esetleg lenne, nem artana normalisan meghirdetni. Eleg ga'z, hogy zsakbamacska az, hogy mi varhato aznap este eppen. Igy nem csoda, hogy nem is mennek mar oda az emberek. Mi csinaltunk nemreg egy echte alter bulit, es csak a szuk barati korbol osszejottunk szep szammal.
Előzmény: ace (259)
jegese Creative Commons License 2000.03.14 0 0 260
Szasztok!

Besh-o-dromon en biztos ott leszek :) (Murak koszi). Kulonben a DC-s musorral en se vagyok ebben a felevben eppen megelegedve leginkabb a Filmklubot hianyolom. Jojo persze egymillio mas filmklub van az egyetemen, de messze nem azokat a filmeket adjak le amibol hiany van hanem az egy honappal ezelott a mozi nagytermeben lejatszottakat. Pl. a heten a hatodik erzek lesz? ki a francot erdekel, menjenek el moziba es nezzek meg ott amikor annak ideje van vagy a HOK moziban. Viszont erdekelne hogy, melyik filmklub ad le mondjuk egy Jarmusch filmet, vagy Wenderst stbstb. amire azert lenne igeny szerintem az egyetemen es a mult felevben jartak is ezekre a filmekre az emberek.

udv

ace Creative Commons License 2000.03.14 0 0 259
Archi!

Vannak ötleteid ? Addig is nézzük meg a hétvégi Besh O Drom koncertet a Dc-ben, hány egyetemista lesz rá kiváncsi. A VHK koncerten kb. 40 volt ott az 5600-ból. A tavalyi Dés, Lajkó,Csiszár, Deák Bill, Neo, Quimby, Back II Black, UP, Anima, Korai, Olle Lukkoje, stb..., koncertekről ne is beszéljünk.

Amint egy koncert nyitott, a városra is akár az "E" kamarába, a Fintorba, vagy a Dc-ben sokkal nagyobb az érdeklődés. Valahogy mindíg azok az élő koncertek a kevésbé látogatottak melyek kimondottan az egyemistákra vannank "kiélezve".

Lehet, hogy mi nem tudjuk kitalálni mi az ami kell nektek, de "néma gyereknek...." A Dc-ben lévő bulik szerintünk teljes mértékben lefedik a jelen zenei palettáját.
Hétfő-Tilos Party
Kedd-Oldies
Szerda-House/Alter/Zúzda
Csütörtök-Disco/Dance Floor
Péntek-Funky/Soul

Ha valakinek ezek közül egyik sem a zenei világa írjon, javasoljon. Tavaly minden pénteken népzene volt a Bolgártól az Írig, minden második hét szerdáján pedig Blues. Ezek a kimondottan "bőlcsész" zenék sem jöttek be igazán nektek. Valóban javasolj valami mást...

ace

Előzmény: Archi (258)
Archi Creative Commons License 2000.03.13 0 0 258
Sziasztok!

Bár egyetemre máshova jártam, mégsem hiszem, hogy a Veszprémi Egyetem egy különleges kategóriát jelentene. Sőt, van egy-két óriási előnye. Jóval könnyebb elérni pl. azt, hogy legyen "igazi" egyetemi élet. Nem hiszem, hogy a VEN-hez fogható hasonló típusú rendezvény sok lenne ebben az országban. S egy egyetemnek nemcsak az a célja, hogy okítson és képezzen, hanem az is, hogy közelebb hozzon egymáshoz embereket.

Azt sem hiszem, hogy az egyetemisták érdeklődési köre homogén. Nem hiszem, hogy mindenki a DC-ért van oda. Amellett működik ott bölcsész képzés is, bár nem ez a lényeg. Azt mondjátok nincs igény értelmes dolgokra Veszprémben? Azért ez is eléggé sarkított. Kicsit olyan tyúk-tojás szindróma. Tudja valaki mire van igénye az egyetemistáknak? Addig biztosan nem, míg meg nem kérdeztük őket. A DC? Tényleg? Mindenki számára? Miért? Mert nincs jobb alternatíva? Ha vki nem bölcsész, természetőből fakadó undorral viseltetik az "igényes" kultúra iránt?

Az egyetem nagy, az igények szerintem meglehetősen heterogének. Bele lehet vonni a diákokat is bizonyos kultúrális rendezvényekbe. Csak meg kell találni a módját.

Archi

patriot Creative Commons License 2000.03.13 0 0 257
rablohal
Milyen igaz, hát ezért sírtam én is...!
Szerintetek ennyire meghatarozo, hogy nem bolcsesz egyetem a veszpremi?
Előzmény: Törölt nick (256)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.13 0 0 256
Na azert azt nem lehet tagadni, hogy ha mondjuk a Kutya eji dala megy a teveben, azt en nezem egyedul 600 egyetemista kozul. Es csak azert jutok tevehez, mert a dc-ben epp egyetemes orulet van :)
Vagy: tavaly filmklub a sed kamaraban: felhazas eloadasok /tobbezer egyetemista mellett/.
fintor: panga's.
Nekem ez egy ideig eleg nagy csalodas volt, hogy ez a jovo ertelmisegije. De mar megszoktam. Szoval szerintem pontosan azert nincs itt Veszpremben semmi ertelmes, mert nincs igeny ra. A veszpremi nem egy bolcsesz egyetem, es ez meg is latszik. Felreertes ne essek, nem vagyok bolcseszet-fan, es kultursznob se. De ami itt van, az felelmetes.
Előzmény: porcus (255)
porcus Creative Commons License 2000.03.07 0 0 255
Süt a nap!
De arra azért kiváncsi lennék, hogy Ti, kedves egyetemisták az utóbbi idők megjegyzéseit mennyire érzitek magatokénak. A Murak ugyanis azt mondotta, hogy reggelente, mint mindennapi betevő falatot - veszitek magatokhoz az aktuálisan legfrissebb igét. (Azzal együtt, hogy nyilván más onnan nézve, és tán kevésbé érezhető magatokénak pl. egy "idegen" város kultirális koncepciója.)Engem mindenesetre sokkolt egy a közművelődésben dolgozó barátom kinyilatkozása, mely szerint az egyetemisták idióták, érdektelenek, továbbá színvonalas kulturális rendezvényen nyomukat sem látni.(Érdekes, hogy a polgármesterünk pedig a városlakó polgárokról mondott valami hasonlót...) De hogy lehet ez, kérdeztem én vissza,Vp talán külön kategóriaként szerepel a felvételi tájékoztatóban? Ugyanő hiányolta az alulról érkező kezdeményezéseket is, szerinte az igényeitekkel ostromolnotok kéne az intézményeket. (Az mindenesetre tényleg feltűnő lenne, ha több száz egyetemista bebocsájtást követelve ököllel verné a dimitrov -bocs- bezárt kapuját.)A továbbiakban pedig szintén jellemző a helyi kulturális lapokkal kapcsolatos véleménye, amely szerint nem jó ezeket elaprózni. Mindazokat, amelyek ezen területtel foglalkoznak: Vezsprémi Est, Múzsa, Veszprémi 7 Nap - össze kéne vonni. Mert egységben az erő! Visszakanyaradva a gondolat elejére... onnan nézve miként áll a dolog?
porcus

Előzmény: LÉGY (254)
LÉGY Creative Commons License 2000.03.06 0 0 254

Hello Szépreményűek!
Nincs itt forradalom,nincs árnyékszék,nincsenek indiánok,csak a 2*2fehér józansága hullt ránk.
Mindenki csendben dolgozik és tanulmányoz.
Különösebb meglepetések azt hiszem senkit nem érnek.
Az ötletbörzét segítségnek szántam-hátha vannak még a városra vonatkozó ötletek.
Ezt a topik-olvasóknak szántam,akik olvassák de nem szólnak hozzá,mintegy "nézői" a mérkőzésnek.
Tudom,hogy sokan vagytok. A TOPIK MEG ARRA (IS) SZOLGÁL,HOGY A TÉMÁRÓL CSEVERÉSSZÜNK.
Bár kiváncsi levélkék jönnek az emilre,azért jó lenne néhány vélemény is.
A Légy e-mailjét tudjátok-írjatok!
Kedves ace,heki,Fehér Bajusz,porcus...senkit nem akarok kihagyni-hisz tudjátok-mit szólnátok egy csütörtök esti meetinghez?
Legyecske

Előzmény: MrGoodNews (253)
MrGoodNews Creative Commons License 2000.03.02 0 0 253
Fagyos a reggel
Édes az álom
Nincsen párom
Nincsen párom.

Az igazi forradalmár önmaga újítója, belső úton jár. Hatalma az aurák ereje, mely lágyan simogat, nem bunkósbot.
Ne feledkezzetek meg róla, amikor az ideológiát megreformáljátok. Olyan Ő, mint a szikla. Sokan vannak, és belőlük épülhet csendben az igazi vár.
A hangjukat soha nem hallhatod. Ők a Szellemek. (Indián barátom, te jól ismered őket.)

Azért csak hajrá!!!!

Előzmény: heki (246)
LÉGY Creative Commons License 2000.03.01 0 0 252
LÉGYitt-légyott sziasztok!
A KONCEPCIÓ a miénk!
Oszt mán csak át kő né'ni.
Nem mintha a én nem tudnám mirő'szó',csak nem akartam beköpni.
De mostantól köpök.
Ötletbörze-a házam tájáról:
Javaslatok-mit lehetne teni a városi strand ügyében?Nekem van néhány ötletem erre is.
-a régi vidámpark problémája
-a VMK probléma
-helyi médiák probléma(nocsaknocsak tényleg van Veszprémi Múzsa-újra!)
-Gizella-Gazella kérdéskör
-Miért nincs Veszprémben Kulturális-Idegenforgalmi Iroda(hisz annyi helyen működik-szponzorálásból fenntartható+kiadványok+információs iroda+helyi művészek állandó kiállítása)
-Önkéntes idegenvezetők verbuválása-sok itt a tennivágyó nyugdíjas
-az Óváros tér környékén tobzódó bankok alsó szintjén létesíthetők-é pl.:kávézók,népművészeti boltok...az adott bank saját arculatára tervezve?
BLABLABLA
Ötleteket,kritikákat,hozzászólásokat kérek!
Most megyek és begubozódok újra néhány napra-hátha pillangó lesz belőlem.
A E-mailemre válaszolva pedig:Édes fiam én nő vagyok,úgyhogy írj hozzám tisztességgel-mert beköplek!
A LÉGY

-

Előzmény: ace (251)
ace Creative Commons License 2000.03.01 0 0 251
A hétvége nekem nem szerencsés.

Heki, kereselek, amint megkaptam a koncepciót.

ace

Előzmény: heki (250)
heki Creative Commons License 2000.03.01 0 0 250
jóreggelt veszprém
te LÉGYke!
pénteken mkhelyemen vagyok estig!
egyebkent filmklub lesz és a generálist (buster keaton) vetítem 18 ó-tól aki akar gyüjjék
utána este van kiki nyugalomba és feketén bólingatok bárhol

ace
az ujságról konkrétet engedj meg felém mer nem sokra emléxek szombatról

LÉGY Creative Commons License 2000.02.29 0 0 249

Szíjjasztok!
Heki e versed fergeteges-még a végén felLEGYezlek!
No de mi van ha a Birodalmi Koncepciót a Lázadók mégsem kaparintják meg?
Azért gyártjuk-mostmán én is többesszámban beszélhetek-a sajátunkat.
Mit szólna a társaság egy péntek 17 órás LÉGYotthoz?
Addig is Légyetek jók,ha tudtok!
Előzmény: heki (246)
ace Creative Commons License 2000.02.29 0 0 248
Szasz Heki!

Való s igaz a vitzslatni vágyott irat létezik, sőt kezünkbe vehetjük, sőt beleírhatunk, sőt elfogadják ha elfogadható.

Tegnap mondták majd ma, ma még nem kerestek, én őket igen, de még van 1 óra a hivatali munkaidőből.

Amint megkaptam, több száz példányban lemásoltatik és mindenki egyszerre olvashatik.
Oszt fejeket összedugni és papírra vetni mindent mit gondolunk. Azért ez nem semmi....
Koncepciót gyártani jó, számonkérni majdan nehéz.

ace

Előzmény: heki (247)
heki Creative Commons License 2000.02.29 0 0 247
állítólag valamikor az ősidőkben egy messzi galaxisban készült egy kulturális koncepció veszprémben
ezt vajon hol lehet elérni, megnézni, vizslatni még?

az önkorm. a kezéből nehezen ad ki ily becses dokumentumot?
oly kíváncsiak lennénk az ideák és a rögvalóság közti ellentmondásokra, már amennyiben vannak, ugye, höhh.

heki Creative Commons License 2000.02.29 0 0 246
azért vannak a forradalmárok
hogy a rég elvesztett álmot
visszaidézzék egy fázós hajnalon
azért vannak a forradalmárok
hogy az eltűnt boldogságot
visszahozzák majd egy szép napoooon
LÉGY Creative Commons License 2000.02.28 0 0 245
A légy megérkezett.
Eddig bírtam némán.
Szombat?
A kérdés kedves,a helyzet kevésbé.
Utóérzések:"LE AZ EGÉSSZEL"
"forradalmi árnyékszék"
Én is nekiálltam a koncepció kidolgozásának.
Egyeztetni kellene.No és újdonságaim is vannak.
Pigi!Bocs,vasárnap nem tudtam átmenni.
Fehér Bajusz!A gondoltaid fájnak,de jogosak.De nem érzem magam magányos,egyszemélyes KULTURFORRADALMÁRNAK.Na persze,a "küzdj és bízva bízzál" sem az én asztalom.
A petofirockot meg beköpöm.
Csapjatok le,ha rosszat szóltam.
aCece Creative Commons License 2000.02.28 0 0 244
Hello!

Meseltek, mire jutottatok P... Szombaton? :)
A pentek jobban fekudt volna. Mindenesetre azert nem artana a dolgot
korabbra tenni, mert en speciel akkor vagyok a legpasszivabb allapotban.
delutan ok, kesobb meg ismet felebredek :) Hatha mas is igy van vele...

heki Creative Commons License 2000.02.28 0 0 243
PSZICHO-TRÉNING

@ forradalmárok és a hatalomban lévők éles elhatárolása finoman szólva is poszt-pszeudo-neobaloldali attitűd.
@ forradalmak paradoxona tudniilik pont ez:
@ h@t@lom nem intézmény, nem pénzelosztás, hanem inkább, -akárcsak a Csillagok háborújában az erő, -egy mindent átható energiamező. :) A hatalom a másokra való hatás intenzitása.
Naív anarchista az, aki tiszta lelkiismerettel vallja magát hatalomnélkülinek. Naivitása lehet mentség, de attól függetlenül baromság. A forradalmárok éppen emiatt a naivitás miatt válnak zsarnokokká, lévén, mikor döntés-helyzetbe kerülnek, (élet-, vagyon-, karrier-, stb fölötti döntések helyzetébe) naivitásuk semlegesíti lelkiismeretüket.

A pálya széléről bekiabáló sznob látszólagos morális előnyben szenved, szegény: nem akarja a hatalmat, épp ezért lenézi azt, aki akarja. Persze nincs igaza, csak a lelkivilága cizelláltabb egy fokkal: a hatalmat úgy akarja, hogy látszólag nem akarja, hogy megmaradjon erkölcsi tisztasága magaslatán, és erről a magaslatról döntsön a többi szerencsétlen lelki minőségéről, minősítésben éli ki hatalomvágyát, és becsapva önmagát semlegesíti lelkiismeretét.

A sérült lelkű zsörtölődő: a zsörtölődés esete akkor forog fenn, ha az illető elégedetlen magával.
Mivel magával elégedetlen, a világgal elégedetlen.
A hatalom és az uj-hatalmisták olykor-olykor egyezkedő, szimbiózisos harcában először ő esik ki, kivéve: ha elégedetlenségét intelligenciája, érzékenysége stb, révén sikerül projektálnia. Szerencsés esetben még vezető is válhat belőle. Amennyiben kisebb kaliber, megmarad Forgó Morgónak.

A lelkes amatőr:
-alkotásának naiv (vö. anarchista) bájába,
-pénztől való függetlenségébe, ebből fakadó gőgjébe (vö. sznob) menekül.
A sérült lelkű zsörtölődőtől idilli, ámbár mesterséges derűje különbözteti meg.
Dilettánssá akkor válik, ha hatalmáról azt hiszi, hogy nem az.

Hogy mi lesz?
höhö
kis szürke forradalmi árnyékszék

ace Creative Commons License 2000.02.27 0 0 242
Tito !

Tárgyalás alatt, tervek szerint március 18. Szombat DC.

ace

Előzmény: .Tito (241)
.Tito Creative Commons License 2000.02.27 0 0 241
Cream End,

Bocs a typo-ert, hejesen Cream End. ;))

Tito

Előzmény: .Tito (240)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!