Videoton-FTC Bajnoki álmok
Hírforrás: www.BORSODILIGA.hu
Székesfehérvár, május 10., 19.45
A Videoton arra készül, hogy valamennyi bajnokesélyes csapatot legyőzze.
Székesfehérvár, szombat, 18.30 (Sport1)
Várhidi Péter: - Mivel nem szeretnénk befolyásolni a bajnokság kimenetelét, ezért minden bajnokesélyes csapatot le akarunk győzni. Hazai pályán nyílt mérkőzésre számítok.
Garami József: - A Videoton jó csapat, és annak ellenére, hogy tavasszal eddig nem az igazi, nehéz lesz ellene. Az utóbbi két meccsüket megnyerték a fehérváriak, így nekünk sem lesz könnyű dolgunk. Sajnos, mint minden tavaszi mérkőzésünk előtt, most is sérülések hátráltattak bennünket a felkészülésben. Ennek ellenére nyernünk kell, ha életben akarjuk tartani bajnoki álmainkat.
A várható összeállítások:
Videoton: Végh – Tímár, Pomper, Vilotic, Vasas – Szalai T., Némedi, Tóth B., Dvéri – Sorato, Hamar
FTC: Szűcs L. – Balog Z., Dragóner, Gyepes – Kriston, Lipcsei, Kapic, Szkukalek – Pinte, Horváth P., Gera.
Bocs srácok a tegnapi stilusomért de egyszerre nagyon sok volt amit itt olvastam Viniczai úrról. Ehhez jön még a mai termés hogy nem mer kamerák elé állni...
Úgy látszik csak én vagyok az egyetlen szurker akit nagyon bosszant ez a faszon és az hogy hülyének néz MINDENKIT. Edzőt játékost nézőt mindenkit...
Az a baj hogy utálom ha hülyének néznek...
Bocs srácok a tegnapi napi stilusomért de egyszerre nagyon sok volt amit itt olvastam Viniczai úrról. Ehhez jön még a mai termés hogy nem mer kamerák elé állni...
Úgy látszik csak én vagyok az egyetlen szurker akit nagyon bosszant ez a faszon és az hogy hülyének néz MINDENKIT. Edzőt játékost nézőt mindenkit...
Az a baj hogy utálom ha hülyének néznek...
A felkészülésről:ezt az eredményt akkor is hozták volna a srácok, ha a pentelei parkerdőben edzőtáboroznak:)
A szurkolókról: a foci üzlet, szórakoztató ipar. Ez a helyzet. Végülis egy termék, amit el kell adni. Ha nem tetszik amit kapsz a pénzedért, a rááldozott idődért, akkor szerintem jogosan háborodik fel az ember. Ha nem képesek heti 90 percet végig küzdeni, hajtani lelkesedni a játékosok...Százezreket, milliókat keresnek!
És mit nyújtanak??Magyar szinten is csapnivalót!
A szitkozódó szurkolók pedig lehet, hogy egy multinál dolgoznak...Napi 8 órát dolgoznak világszínvonal!Heti 40 órát! Szemben a 1,5 óra...
Azért nem árt erre is gondolni!
De mindennél többet mond a nézőszám! Ömagáért beszél!2000-2500 néző??
Ebből mennyi az 1 forintos bérletes? Mennyi a bérletes? A tiszteletjegyes??
Hányan vesznek egyáltalán még jegyet Vidi meccsre???
Az FTC Labdarúgó és Sport Kft. nézőcsalogató akciót hirdetett legodaadóbb szurkolóinak. Azok, akik mindhárom hátralévő idegenbeli FTC mérkőzésre kilátogatnak - a zöld-fehérek a Videotonnal, az Újpesttel és a Zalaegerszeggel találkoznak - majd bemutatják jegyüket az Üllői úti jegypénztárakban, az utolsó hazai bajnoki találkozót ingyen tekinthetik meg. A három mérkőzés belépőjegyeit tehát meg kell őrizni, és május 23-án, illetve 24-én bemutatni a jegypénztárakban, ahol azok az FTC - Dunaferr mérkőzésre szóló belépőre válthatóak át. Az akció természetesen a bérlettel rendelkező szurkolókra is vonatkozik. Ők a három idegenbeli meccsjegyért járó tiszteletjegyükkel ezúttal vendéget hozhatnak a stadionba.
Bocs, de te hogyan velekednel azokrol akik csak azert jarnak ki, hogy Varhidit es a jatekosokat pocskondiazzak? Mondjuk en nem is neveznem oket szurkoloknak.
Ha nem is fekete/feher, de V.P. bajnokcsapatot akart itt csinalni. Miert lenne jo neki, hogy a vezetoseg o ellene forduljon es mindenhol keresztbe tegyen? Szerintem o is csak nyugodtan akart dolgozni...
az, hogy nem egyeztettek V.P.-vel? lehet, hogy egyezettek egy másik edzövel...!?
Az volna az egyik legnagyobb orultseg ha masik edzovel egyeztetnenek!
az, hogy Brazíliában esik az esö...? hát igen ez elöfordul... talán nem VT csinálta...
Braziliaban nemcsak esik az eso, de 90%-os paratartalomnal 40 fokos hosegben NEM LEHET ERDEMI MUNKAT VEGEZNI! V.T. tudta milyen allapotok uralkodnak ott, de O megiscsak KIEROSZAKOLTA oda a csapatot hogy mutogassa a fejes haverjainak: "Nekem van 1 focicsapatom"
az, hogy vacak pályákon, gyenge ellenfelekkel játszottunk (és még tölük is kikaptunk)...?
Es szerinted kinek a dolga lett volna megszervezni, hogy jo palyakon emberi korulmenyek kozott jatszanak a jatekosok?
nem hiszem el, hogy VP-t nem kérdezték meg a két brazíl szerzödtetéséröl!
De megkerdeztek, de o elore szolt, hogy nem tudja mi lesz mert nem latta meg focizni oket. (Vittek neki videokazettakat) Nem latta, mert nem volt ra lehetosege! Utolso percben meg valakit csak kellett hozni. Csatart akartunk, odavittek 2-3 embert kiprobalta Varhidi erre bejelentik, hogy ezek vedekezo kozeppalyasok/etc... Finoman szolva: atbasztak oket.
V.P. is ott szívatja ahol tudja...
Szerinted mi ennek az oka? Csak azert csinalja mert nem tetszik V.T. pofaja? 1 picit sem fordult meg a fejedben, hogy ennek valami inditeka is lehet?
Julihno-t is egy brazíl túráról hoztuk haza
Tobbesszamot kihuzhatod. Hozta ide V.T., hogy utana jo zsiros haszonnal tovakuldje Azsia fele es ott biztos boldogabb Julinho (ezt V.T-ek mondtak), mert JO SOK PENZT KERES. Ki a f*szt erdekel, hogy a csaladja meg a foldgolyo masik oldalan van? De a penz biztos boldogabba teszi Julinho-t.
és amikor kimutogatott?
A B kozepet legy oly szives, ne keverd ossze azzal a nyugdijjas meg mittomenmilyen csurhevel akik csak a jatekosokat es az edzoket jarnak ki szidni a meccsekre!!! Szurkolo es anti-szurkolo kozott van difi.
"Továbbra is az a kérésem, hogy vezető, játékos és edző együtt, egy irányban húzza a szekerünket!!! " Hogy ezt kérni kell az már önmagában probléma. Ennek alapban így kellene működni! Sajnos ez nálunk nyilvánvalóan nem így megy.
Viniczainak pedig igenis ki kellene állni a közvéllemény elé, még ha a kínos kérdésekre is választ kell adnia. Emberek vagyunk, lehetnek rossz döntéseink de ezekért vállalni kell a felelősséget. De elsőként azon kell elgondolkodni minden érintettnek merre is van az az irány amerre a VIDI szekerét húzni kell....
Mindezek ismeretében a szombati Fradi elleni derbi egy kicsit háttérbe szorul. Pedig tényleg jó lenne megverni őket.
Azt hittem végre úgy fogunk tudni a nyári pihenőre vonulni, hogy nyugodt körülmények között tényleg csak a szakmai munkával kell foglalatoskodni. Szokás szerint nem így lesz. Két hónap "pihenő" tele találgatásokkal...
Szintén egyet tudok érteni, -mint ahogy az előző hozzászólásomban is irtam- meg KELL hallgatni a másik felet is!
No de moist mit tegyünk, amikor nem akar megszólalni???
Daniel! : Az ankéton is elhangzott -> Őt a Hamar Pista mögé szerették volna ,második embernek, de nem tudja azt a posztot... Ő a Dvéri - Komódi kettös mögé került - ott viszont esélye sincs! Viszont fiatal és TEHETSÉGES! Emléxem én is szóvátettem, hog miért nem próbáljuk ki beljebb, ugyanis látszott a játékán(pl MK meccs) ,hogy "közepebben" érzi jól magát és ott képes kiemelkedőt nyújtani!
Ha Várhidit idézném, '...Vele becsaptak minket...' ,de akkor azonnal kellett hozni valakit...
Hát ez van, ezt kell szeretni...
Abban bizom, hogy a Fötöcönek kell hajtani, mi pedig okosan futballozva itthon tarthatjuk a 3 pontot!
Mindezzel együtt szerintem VT-nek vállalnia kellene a nyilvánosságot. Ha nem ezt teszi, úgy tűnhet, takargatnivalója van. Mindenesetre nehezen tudom elképzelni, hogy a következő idényt a ugyanezen ügyvezetés ugyanezen szakvezetéssel kezdené meg. Valaki veszíteni fog. A legtöbbet mi. :o(
Nekem egyetlen játékos sem mondta, hogy örült a brazíliai edzőtábornak (persze nem is kérdeztem mindegyiket, de a többségét igen!). Az nem tűnt még fel, hogy egyetlen úgymond sztárcsapat sem választotta téli felkészülésének színhelyéül Brazíliát? Az első túránál még én is lelkendeztem, hogy ez igen, Brazília nagyszerű hely a felkészülsére. Aztán akkor is hallottam a játékosok véleményét. Most már voltak fenntartásaim, de mégis bíztam abban, hogy talán mégis jó és nagyszerű lehetőség egy ilyen felkészülési forma. Újra csalódnom kellett.
A Viniczai Tibor helyébe bizony ki mernék állni a szurkolók elé, mert ha tiszta a lelkiismeretem, akkor nincs mitől félnem. Mégsem így történik.
Azt írod, hogy a szurkolók a Várhidi Péter mellett állnak. Úgy érzem én is, hogy a többség mindenképpen. De kap rendesen hideget-meleget minden meccsen, ha nyerünk, ha kikapunk.
Azt vajon tudod-e, hogy mit mutogatott ki a szurkolóknak? Nem a középső ujját, de még csak nem is az öklét. Hanem egy hatost, mármint, hogy bent vagyunk az első hatban. És ez pontosan így történt, mert a szemem előtt történt. Mindeközben a "Takarodj vissza Újpestre ..." szöveget hallhatta az állítólag mellette álló szurkolóktól.
Végül pedig annyit hadd mondjak: eddig minden lehetséges fórumon résztvett a vezetőedző, az ügyvezető nem ezt tette.
Továbbra is az a kérésem, hogy vezető, játékos és edző együtt, egy irányban húzza a szekerünket!!!
>>Nem azzal van itt a gond, hogy egy játékossal nem újítanak szerződést, hanem AHOGYAN >>EZT CSINÁLJÁK.
az, hogy nem egyeztettek V.P.-vel? lehet, hogy egyezettek egy másik edzövel...!?
>>A felkészülés helyét Viniczai Tibor szabta meg. A tavaszi idény első mérkőzésein egyes >>játékosok csapatbaállítását Viniczai
>>Tibor szabta meg. Ez alapvetően meghatározta a csapat szereplésének sikerességét, >>hatékonyságát.
anélkül, hogy védeném VT-t aki val.szín. csupán a piszkos anyagiak miatt vállalt szerepet a Vidiben (játékosok adás-vétel), DE
-az, hogy Brazíliában esik az esö...? hát igen ez elöfordul... talán nem VT csinálta...
-az, hogy vacak pályákon, gyenge ellenfelekkel játszottunk (és még tölük is kikaptunk)...? a magyar focinak ilyen nagyon jó híre van külföldön... ennyire tartanak minket és talán nem véletlenül.
-nem hiszem el, hogy VP-t nem kérdezték meg a két brazíl szerzödtetéséröl! Nem pont ezért vitték ki az egész csapatot?
jó az lehet, hogy VP-nek nem pont ök kellettek, de gondolom Tököli, Kenesei, stb. nem nagyon akart Fehérvárra jönni...
Julihno-t is egy brazíl túráról hoztuk haza és akkor állítólag mégroszabbak voltak a feltételek.
-Sorato és Daniel kb. 3 vagy 4 meccsen játszott VT. miatt... azóta lement már vagy 10 meccs és mennyivel vagyunk most jobbak? Pedig VP már az öszi csapatot is játszatta!
Igen, mindez befolyásolhatja egy csapat szerpelésének sikerességét... de még meddig???
>>Miért sumákol V.T.? Mert hogy azt teszi nyilvánvaló. Csak az nem mer kiállni a nyilvánosság >>elé akinek takargatnivalója van...
A V.T. helyében te kimernél állni? A télen kidobtak egy rakás pénzt, eredmények nem igazán vannak, nem csak a szurkolók akarják széttépni, de még a vezetöedzö, V.P. is ott szívatja ahol tudja... V.P tudja, hogy a szurkolók mellette vannak és ezt nagyon szépen ki is használja...
>>Nem tudom feltünt-e elözö héten, hogy VP végig
>>VIDI sálban nyomult. Szerintem ennél nagyobb gesztus nem kell egy edzötöl a szurkolók >>felé.
Így egy nappal a fradi-meccs előtt nem ezzel kellene foglalkozni, de egy-két dologra reagálni kell.
Szerintem komoly problémák vannak a csapat körül. Ebben hibás a Viniczai is, a Várhidi is, a játékosok is és a tulajdonosok is. Nem lehet egyedüli bűnbaknak kinevezni a Viniczait. Ez egyoldalú megitélése a dolognak.
Amit leírtatok a Viniczairól abban igazatok van, de szerintem a Várhidit is komoly felelősség terheli a tavaszi idényért.
1./ Akármit is mond most, a játékosok többsége az ő kérése alapján kerültek ide: Dvéri, Monye, Vasas, Filó, Daniel. Egyedül a Soratonál vannak kétségeim,de ott sem mondta, hogy neki nem kell.
Ha megnézed ezeket a neveket, akkor nagyon jól igazoltunk. Az egyik legerősebb keretünk nekünk van. Az eredmények azonban eddig nem jöttek. A tavaszi eredményeket követően a világ csapatainak többségénél már régen edzőt cseréltek volna. Itt nem ezt tették (szerintem helyesen), hanem meghosszabbították az edző szerződését 2 évvel ...
2./ Nyári felkészülés: 3 edzőtábort kért a Várhidi. A magyarországi és a horvátországi edzőtábornak örült. A brazil túrának nem (a játékosok egy része egyébként azt állítja, hogy örült neki). Ennek ellenére én azt mondom, hogy a magyar csapatok zöme örült volna egy ilyen téli felkészülésnek.
3./ Amit pedig a Várhidi a nyilatkozataival művelt az szerintem botrányos:
- Folyamatosan panaszkodott; szidta a téli felkészülést, utalgatott a vezetők felelősségére, finoman szólva sem került jó kapcsolatba az új játékosokkal, miközben folyamatosan játszanak a formán kívüli játékosai (pl. Terjék, Némedi, Földes), szidta a bírókat, a szövetséget stb.
És engem nem vigasztal a sál a anyakában. Ennyi erővel én is lehetek edző
4./ Kérdezzétek meg a Komódit, hogy leült-e beszélgetni vele a mester mióta itt van a Dvéri. Megbeszélte-e vele, hogy nem ő az első számú irányító, de azért számít rá... A Viniczai rossz pedagógus, de a Várhidi legalább annyira rossz.
5./ A játékosok száma: SOK.
Nincs pénz arra, hogy ennyi játékost eltartson a Kft. Ez nem szeretem nem szeretem kérdés, hanem a realitás. Maga a módja fontos ebben igazad van. Nem mindegy, hogyan megy el a játékos, milyen érzésekkel stb.
A Várdidinek is le kellene vonnia a tanulságot az elmúlt 4-5 hónapból. Megsértődve, duzzogva, makacsul, indulatból nem lehet eredményt elérni.
Most már csak egy kérdésem lenne:
Miért sumákol V.T.? Mert hogy azt teszi nyilvánvaló. Csak az nem mer kiállni a nyilvánosság elé akinek takargatnivalója van...
Nem azzal van itt a gond, hogy egy játékossal nem újítanak szerződést, hanem AHOGYAN EZT CSINÁLJÁK. Morálisan vajon jót tesz-e egy közösségnek, ha ilyen dolgok megtörténhetnek?
Egyébként meg szó sincs arról, hogy csak és kizárólag a Viniczai Tibi lenne a hibás, mert a felelőssége felmerül természetesen a játékosoknak és a szakvezetésnek is. DE! A felkészülés helyét Viniczai Tibor szabta meg. A tavaszi idény első mérkőzésein egyes játékosok csapatbaállítását Viniczai Tibor szabta meg. Ez alapvetően meghatározta a csapat szereplésének sikerességét, hatékonyságát.
A játékosokat és a szakvezetést abban hibáztatom, hogy nem voltak képesek egymásért küzdeni mindezek ellenére!
Nem hinném, hogy VP kellene hibáztatnunk a kialakult helyzetért. Bár nem kétlem neki is voltak hibái. Nem tudom feltünt-e elözö héten, hogy VP végig VIDI sálban nyomult. Szerintem ennél nagyobb gesztus nem kell egy edzötöl a szurkolók felé.
Komódi szerintem jó játékos, bár a Daniel sem tartom rossznak. Hogy 3 játékos sok-e egy posztra azt nem fogjuk eldönteni.
Azért ez VT tipusú vezetöi hozzáállás nekem nagyon nem jön be. Szerintem igy Olaszországban szoktak klubokat vezetni, DE OTT általában az elnök a tulajdonos (nem pár százalékkal), és keményen megteremti a feltételek. Ja, és nem mindegy, hogy a Lazionál az elnök önhatalmulag eladja Vierit, mert utána megszerzi Crespot. Na ezért is nem lehet összekeverni a dolgokat.
Na minden jót mindenkinek. Holnap meg egy kellemes gyözelmet!
csak a keretlétszámhoz: szerintem a Dunaferr az a másik véglet, nem kéne azt célul kitűzni. elég néhány sérülés, eltiltás és kész, több meccsük is elment azon, hogy ilyen vékony a keretük.
Megmondom őszintén, komolyan meglep, hogy a Komódi szerződésének meg nem hosszabbítása ilyen hullámokat ver. Abban azt hiszem, egyetértünk, hogy a Drazsé jobb az irányító posztján. A Komódi szerződése lejár, most lehet kiszállni belőle. Teljesen logikus, hogy a vezetés nem akarja még x évig tartani.Természetesen ezt meg kellene beszélni először a szakvezetéssel, azután a játékossal. Azért amíg a Drazsénak nincs aláírt szerződése, talán nem kéne kitenni a Komót...
Általában az a véleményem, hogy túl sok az igazolt játékosunk. (30 felett)Még a kispadra kerülésért is hatalmas a hirig. Ez biztos nem javítja a hangulatot. (A dunaferr 20 alatti kerettel dolgozik) Ráadásul a kiosztható pénzek is aprózódnak.
A VP attitűdjével kapcsolatban is teljesen osztom az álláspontodat. Mindenki volt már hibás, csak ő nem.
A Győző hírét meg tényleg nem kell kommentálni. Ha a mindennapokban képtelen szót érteni az edzővel, miért tenné a tv-ben? Komolyan mondom, szánalmas ami itt megy.
Most kaptam a hírt, hogy Viniczai Tibor, a Videoton FC Kft ügyvezető igazgatója nem lesz vendége a Fehérvár TV Ziccer című sportmagazinjának. Részvételére előreláthatólag csak a bajnokság lezárását követően számíthatunk. Így Várhidi Péter vezetőedző egyedül várja a kérdéseket.
kicsit furcsa számomra, hogy ennyire egyoldaluan gondolkoztok...
miért csak és kizárolag a vezetöség (aki a pénzt adja) a hibás, hogy a Vidinek nem megy?
az egész úgy kezdödött, hogy télen bevásárolt a csapat és mindenki nagyon várta a tavaszt, mert úgy tünt, hogy minöségi embereket sikerült leigazonli.
aztán pár vereség, kapkodás, feszültségek a csapaton belül... és ki a hibás? A Vinczai...
Miért?
Hoztak télen egy Dvérit egy Soratot és egy Danielt akik igenis nagyon jó játékosok.
Soratonak volt pár rossz meccse és egyböl még csere sem lett. Danielnek szerintem nem volt rossz meccse (a többiekhez képest) aztán ö is lapátra került. Gajics számomra teljesen érthetetlenül nem játszik míg Földest eröltetjük, Terjékben meg Némediben bízunk, bízunk, bízunk...
A tavasz kezdete óta a következöket hallom V.P-töl:
- nem azokat igazoltuk akiket szerettem volna....
Money, Vasas... öket nem V.P akarta?
Moneynak 5-böl 2 passza jó. Vasasról pont a szurkolók (györiek, mi) mondták azt, hogy 0... (reméljük nem így lesz!)
Dvéri talán valahogy azért befér a csapatba... A két brazíl szerinte nem jött be.
talán ha több lehetöséget kapnak és nem úgy kezelik öket, "hogy miért vagytok ti itt?"
- a Brazíl túra miatt van minden...
két hét Brazíliában és egyböl elfelejtettek a fiuk focizni? Voltak ha jól emlékszem Porecsben is.. nem? A magyar csapatok fele itthon telelt a latyakban ök valahogy mégsem sírnak!
- ha nem a Brazíl túra hát akkor a bírok miatt kapunk ki... V.P. szerint a kupadöntöt is a bíró miatt veszítettük el miközben semmi közünk nem volt a meccshez és azóta is csak a bírok a bírok, a bírok....
- ha a Komodi annyira kell neki akkor miért nem játszik? Ö mondta, hogy a Dvéri mellet elfog férni... nem? Azért maradjon itt, hogy 2-3 meccsen játszon a szezonban? ezért kapjon új szerzödést?
Ezt valakinek ki is kell fizetni! Lerágott csont, de pár ezren lézengenek a hazai meccseken miközben a válogatott aki akarja lealázza és eközben a magyar labdarugók milliókat vágnak zsebre... akit a vezetöedzö nem játszat az miért nem mehet el?
-Az hogy a csapaton belül nem igazán jó a hangulat... idegenlégiósok <-> magyarok.
Az hogy a Sorato a gól után a Danielhez fut ki és a többieket ellöki ez miért a Viniczai híbája?
Ezek a játékosok mást sem hallhattak idáig csak azt amit V.P nyom egyfolytában, hogy minek kellett idehozni öket? Csodálom, hogy a Sorato egyáltalán még megmozdul a meccseken...
-Amíg ilyen eredményeket érünk el (tavaszi szereplés) és amíg nem V.P adja a pénzt addig talán pár dolgot bekellene tartania.... van olyan, hogy fönök-alkalmazott kapcsolat.
Nem hisztizni meg lázítani kellene hanem dolgozni... a körülmények most még megvannak hozzá.
addig amíg a vezetöség és a vezetöedzö között ilyen ellentétek vannak addig Fehérváron nem lesz igazán jó csapat... ebben úgye egyetértünk?
Kiváncsi vagyok mi lesz holnap. Nagyon jó lenne megverni a fradit 2 dolog miatt:
1. A fradit mindig jó megverni...
2. Segíthetnénk egy vidéki csapatnak bajnokságot nyerni.
Nehéz lesz a holnapi nap. Legalább az újpesti meccs 2. félidei teljesítménye szükséges ahhoz, hogy nyerhessünk.
Amiben viszont biztos vagyok, hogy mindenki, minden fórum mindent megtesz azért, hogy bajnokok legyenek a zöldek. Ez pedig nehezíteni fogja a dolgunkat. Remélem, hogy nem lesz igazam, de szerintem 2 góllal kell ahhoz megvernünk őket, hogy 1 góllal nyerjünk...
Kiváncsi vagyok mi lesz holnap. nagyon jó lenne megverni a fradit 2 dolog miatt:
1. A fradit mindig jó megverni...
2. Segíthetnénk egy vidéki csapatnak bajnokságot nyerni.
Nehéz lesz a holnapi nap. Legalább az újpesti meccs 2. félidei teljesítménye szükséges ahhoz, hogy nyerhessünk.
Amiben viszont biztos vagyok, hogy mindenki, minden fórum mindent megtesz azért, hogy bajnokok legyenek a zöldek. Ez pedig nehezíteni fogja a dolgunkat. Remélem, hogy nem lesz igazam, de szerintem 2 góllal kel ahhoz megvernünk őket, hogy 1 góllal nyerjünk...
"...el lehet adni mezt stb." nálunk ez a klub szempontjából ez csak igy igaz. Akár el lehetne adni mezt is. De tudomásom szerint ezzel a klub nem foglalkozik, csak a Baráti Kör. VT lehet, hogy jó üzletember ezt nem kétlem, de hogy nem sportvezetönek való az biztos.
Más. Mit gondoltok, holnap lenyomjuk a Fradit? Mert én nagyon remélem, mert nagyon, de nagyon ritkán örülhetünk egy-egy Fradi elleni diadalnak. Amúgy meg nagyon érdekesen alakul a bajnokság vége, mintha az MTK saját magát áldozná fel a Fradi nemzetközi szereplést jelentö helyéhez. Gondolom Várszegi nyereséggel akar kiszállni a Fradiból, igy kell a nemzetközi szereplés még ezen az áron is. Ez még egy indok, hogy legyözzük a Fradit. És egy ráadás indok a gyözelemre: Különben meg jobban örülök egy vidéki csapat sikerének, mint a fövárosiknak. Ezért egy meccs kivételével (Vidi-ZTE) inkább segitsük öket.
A Bérces tényleg jó ember, csak hát nem biztos, hogy ideális vezető alkat.
Viniczainak a Vidi csak egy üzlet a sok közül, mert azért sok mindent csinál még ő a foci mellett, de persze azt nem vitatom, hogy magát a focit (és a Vidit is talán)nagyon szereti, csakhogy a módszerek, a kommunikáció minimum vitatható.
Az önkormányzat baromi rendes ezzel a sok pénzzel, csak nem tudom, hogy Szigli és Fenyves–e a megfelelő ember a képviseletre, anélkül, hogy megbántanám őket.
Nem értem, hogy egy gazdasági társaságnál, ahol komoly százmilliókról van szó, miért csak „másodállásban” intézik a dolgokat???
VT és a szurkolók viszonyáról meg annyit, hogy végső soron nem a szurkolókért van a klub??? Pénz is csak abból jön, ha van aki kimegy a meccsre, van szponzor, aki hirdet (mert sokan nézik), el lehet adni TV meccset, el lehet adni mezt stb. (mert sokan szeretik a csapatot).
Hosszú távon nem lehet szurkolók nélkül sikeresnek lenni. (A Várszegi akármennyire szereti az MTK-t, pénzt max. a Fradiból lehet egykoron majd kivenni, bár a Frankfurt miatt lehet, hogy ezt is hanyagolja.)
A Rácz meg nagyon valószínű, hogy nem jön, csak nem tudom, hogy ennek örülni kell vagy sajnálni.
Nyáron ezek szerint 7-8-10 új játékosra megint számíthatunk, jó szokás szerint!
Várhidi Petinél csak ezt a Filót nem értem, minek igazoltuk?
Obo a csodalatos extrarol sajnos nem tudok semmit letolteni.
Talaltam en is azonban 1 kis erdekesseget ha erdekel, megpedig a mi kispados Sorato mesterunkrol.
Egy foto (na nem a legjobb) rola amint betekeri az orszagos bajnoki cimet ero golt a Săo Paulo FC-nek a Morumbi stadionban 71.552 nezo elott, a Vasco da Gama szineiben (1989. december 16.). Az ellenfelek kozott volt egy-ket valogatott is, Ricardo Rocha es Raí nem ismeretlen.
Aki akarja meg is hallgathatja mikent esett a gol (en sajnos nem tudom aki igen pls irja le milyen): www.mprais.netvasco.com.br/audio/gol89_sorato.ra
Meg kell jegyeznem hogy akkoriban meg nem Kiskapusi Balazs tomkodte labdakkal hanem Bebeto es Mazinho. A fenti golnal pl. Bebeto adta a golpasszt, Gilmar kapus meg hiaba nyujtozkodik.
Van csapatkepem is Soratorol, ekkor meg csak remenykedhetett benne hogy egyszer eljut a Videoton kispadjaig:
Sorato mester elotte is aktiv volt azert, a dontot megelozo 3 meccsen 2 golt lott, egy gyoztes golt a Corinthians ellen idegenben, egyet meg a Botafogonak.
Sorato mondjuk nem volt mar ismeretlen, az elozo szezonban volt egy torna ahol az osszes allam legjobbjai merkoztek meg, ott az elodontoben a Flamengo-nak 2 golt is lott. Akkoriban olyan csapattarsai voltak meg mint maga Romario, Donato az edzoje meg Sebastiao Lazaroni volt.
Ha mar igy veletlenul rabukkantam gondoltam megosztom.
Puszilom a szakvezetest! ;)