Keresés

Részletes keresés

fraTIK63 Creative Commons License 2014.02.09 0 0 topiknyitó

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

A játék jellege miatt a csoportban játszóknál fontos a rendszeres tippelés! Ha valaki 2-szer nem tippel egy játékon belül, helyébe tartalék játékos tehető. A nem tippelő akkor is 0 pontot kap, ha tippelő ellenfele góltotója éppen 0 pontot ér. Aki tippelt, az viszont ebben az esetben is megkapja a döntetlenért járó 1 pontot.

Aki játszani szeretne, annak érdemes mielőbb csapatot választani, hogy az általa kiválasztásra váró csapat még szabad legyen! Hiszen ne feledjétek, egy csoportban egy csapat csak egyszer szerepelhet!

S vajon össze jön-e két csoport? Azt előre nem tudni! Csonka csoportnál lehet akár tartalékcsoport is. Majd kialakítom mindig valahogy.

Aki tippel, mindenki játszhat a játékban. Bármikor lehet később is csatlakozni! Aki éppen nincs csoportban, az összesített tabellán a kiértékelése ugyanúgy szerepel majd. Közülük is kerülhetnek ki tartalékok és az újakkal szemben később akár elsőbbséget is élvezhetnek az új csoportok kialakításánál.

Ha esetleg összejön a két csoport, a másodikban akár újra lehet ugyanazokat a csapatokat is választani. De az a biztos tartalék, akinek olyan csapata van, amelyik az első csoportban nem szerepel! Ha esetleg megvan a két csoport és valaki úgy tartalék, egyelőre abba a csoportba van esélye bekerülni, amelyikben nincs benne az Ő általa is kiválasztott csapat. Hacsak nem pont az Ő csapatát képviselő játékos záratja ki magát nem tippelések miatt.

Az adott versenyszakaszban csak az a tartalék léphet be a másik helyére, akinek visszamenőleg minden fordulóban van tippje!

 

A válaszható csapatok névsorát nem soká közlöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!