Keresés

Részletes keresés

y*4 Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2546
Nem tudom, volt-e már téma és mennyire illik ide, de mennyire természetes vitamin pl egy multi-x? Mindegyik vitaminja az? Egyáltalán mit is jelent ez pontosan, hogy "a C-vitamin 100% természetes forrásból (általában csipkebogyóból) származik" ? Hogyan vonják ki természetes úton? Mitől szintetikus egy vitamin?

Ezeket csak tájékozódás képpen kérdem, érdekel a téma, hátha tudja valaki... :-)
lzleo Creative Commons License 2007.09.12 0 0 2545

Szerintem gagyi egy oldal. 

Tele van sznob picsáknak való divatirányzatok ismertetésével.

Hányni tudnék ezektől a "trendi" baromságoktól.

Persze ízlések és pofonok, akinek tetszik, annak jó szórakozást hozzá!  

Előzmény: Törölt nick (2544)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.11 0 0 2544
Kedves Testformálás iránt érdeklődők!

Egy on-line testformálás, egészségformálás magazin szeretne bemutatkozni Nektek!
Új ismerősötök neve: Fit-Way

Cikkek, hírek, érdekességek, interjúk mellett egy különleges szolgáltatással is találkozhattok.
Ez egy digitális személyi tréner, melynek megadva tulajdonságaitokat, céljaitokat egy személyre szabott edzéstervet kaphattok!
A programnak szakmai hátteret nem kisebb személy adott, mint Kiss Jenő, Magyarország egyetlen Mr. Universe testépítője, akit bizonyára nem kell külön bemutatni ezen a fórumon!

Jó edzést kívánok!

Fit-Way
www.fitway.hu
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.11 0 0 2543
Kedves Testformálás iránt érdeklődők!

Egy on-line testformálás, egészségformálás magazin szeretne bemutatkozni Nektek!
Új ismerősötök neve: Fit-Way

Cikkek, hírek, érdekességek, interjúk mellett egy különleges szolgáltatással is találkozhattok.
Ez egy digitális személyi tréner, melynek megadva tulajdonságaitokat, céljaitokat egy személyre szabott edzéstervet kaphattok!
A programnak szakmai hátteret nem kisebb személy adott, mint Kiss Jenő, Magyarország egyetlen Mr. Universe testépítője, akit bizonyára nem kell külön bemutatni ezen a fórumon!

Jó edzést kívánok!

Fit-Way
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2542
Köszönöm!A tavalyi azért jobb volt.Nyem'baj!Én meg a mellen guggolással kísérleteztem a sérüléstől való félelmemben.Csinálom már 10 éve azt is, de mindig a tarkón guggolás volt a hangsúlyos.Mindenki azt gondolja, hogy az többet ér, magam is.

Akkor ha most vagy 93 körül, akkor jó sürű lehetsz, biztosan jó pár kilóval több lesz a fix forma, mint tavaly.Azért te legyél utolsó!Én mégegyszer nem leszek az, ez holtbiztos.Rirkán tudok írni, de majd jövök.Mindenkinek jó munkát kivánok!
Előzmény: gaby2 (2539)
dunkelZ Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2541
Az Alexandrában ismét kapható, 5000 Ft.
Előzmény: arnold60 (2540)
arnold60 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 2540

Szia Bodnár Imre vagyok és azt szeretném kérdezni hogy nem adod el a könyvet?

Előzmény: Launcher (356)
gaby2 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 2539

Én nem csináltam vele semmit! Illetve annyit, hogy magasabbra tekertem a

bandázst.

Már rég óta Smith-gépen guggoltam, mert a szabad súlynál sérültem. Most meg

megállapítottam, hogy a szabadsúlynál kevésbbé fáj, ezért átálltam arra.

Most jó.

Kösz a jókívánságokat, majd beszámolok a fejleményekről. Igazából most kezd

látványos lenni, eddig nem lett volna értelme írogatni.

Én sosem fogom a testsúlyomat kiszakítani!! Gratula!

Előzmény: Törölt nick (2538)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 2538
Várhatólag nagyobb lesz a versenysúlyod, és ugyanúgy le leszel pucolva, mint tavaly.
Én jegeltem, kenegettem gyulladáscsökkentővel, még a mágnes északi pólusát is odatartottam a fájdalmas területre, és efféle "hülyeségek".Rendbejött nekem is, de amit szoktam a verseny elött végezni egy héttel: a nehéz tarkón guggolás, azt nem mertem csinálni.Most beigazólodott megint, amit korábban csak sejtettem: ha nem guggolok tarkón, csak mellen, akkor a lökőerő kisebb lesz a versenyen.Hát 'ölég gyökér voltam: 100.80 kilóval 103-at szakítottam, 115-öt löktem.Hatból 6.De ez még pontszerző hely:).Neked további eredményes felkészülést kívánok!
Előzmény: gaby2 (2536)
Tybee22 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 2537
az, hogy rosszul fejeztem ki magam, az nem jelent semmit, szerintem...
Előzmény: athos777 (2534)
gaby2 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 2536

A combhúzódásom elmúlt! Szerencsére!

A felkészülés szépen halad, jelenleg 93kg vagyok. Tavaly ezzel a formával

csak 87kg körül voltam. Remélem idén nem b@szom el.

Előzmény: Törölt nick (2535)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.31 0 0 2535
Mi van a combhúzódásoddal?Az enyém rendbejött, de a versenyen lekvár voltam.Hogy megy a versenyfelkészülés?
Előzmény: gaby2 (2530)
athos777 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 2534
"csak ötletem nem volt, hol lehetne érdeklődni ilyen ügyben"

Na pontosan ezért nem (ezért sem) vagy elég érett a doppinghoz!
Előzmény: Tybee22 (2533)
Tybee22 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 2533
Bocsi, gondoltam rá, hogy nem túl szép dolog ide írni, csak ötletem nem volt, hol lehetne érdeklődni ilyen ügyben. Még 1x bocs!!!
Előzmény: gaby2 (2532)
gaby2 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 2532

Gondolod, hogy ez a legjobb hely ilyen üzletek lebonyolításához?

Ne érts félre, beszélgethetünk hasonló témákról, de a topicban nem kéne

efféle üzletekről beszélni!!!!!!

Előzmény: Tybee22 (2531)
Tybee22 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 2531
Sziasztok!

Nem ad el vki spiropent-et Szeged környékén?
gaby2 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 2530

Már ideje, hogy történjen valami!

Előzmény: Törölt nick (2529)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.30 0 0 2529
Jó estét/napot kivánok a fórumtársaknak!Egy ideig be volt szarva a számítógépem...Majd jövök, oszt' dumálunk!
lzleo Creative Commons License 2007.08.27 0 0 2528
Majd megnézem a Plusban is. A Sparban már többször kerestem, de nem volt zab.
Előzmény: athos777 (2527)
athos777 Creative Commons License 2007.08.26 0 0 2527
Akarom mondani Morning sun zabpehely...
Előzmény: athos777 (2526)
athos777 Creative Commons License 2007.08.26 0 0 2526
Plusba nézd meg! Fortunate zabpehely, 2 féle van én a zöldet kedvelem jobban. 0,5 kg 129ft asszem!
Előzmény: lzleo (2525)
lzleo Creative Commons License 2007.08.26 0 0 2525

Megosztom veletek Tesco-s élményemet. Az érdi áruházban a hétvégén bevásárlást tartottunk, és mivel fogytán volt a zabpelyhem, gondoltam feltöltöm a készleteimet. A zabpelyhes zacsik egy kisebb papírdobozban voltak a legalsó polcon. Én csak szedtem-szedtem kifele a csomagokat, aztán egyszercsak a doboz aljára értem, és láttam, hogy valami feketék mozognak alatta. Hát képzeljétek ott volt egy jó tucat bogár, szerintem csótány. Volt ami döglött volt, volt ami még szaladgált. Azt hittem rögtön behányok.

Végül aztán kivételesen müzlit vettem, nem volt undorom azokat a mocskosakat hazavinni.

Most meg a www.fortunate.hu oldalon nézem, hogy lehet-e neten zabot rendelni.

y*4 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 2524
bocs, ezt én írtam, csak a lakótársam sosem lép ki...
Előzmény: gerri24 (2523)
gerri24 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 2523
Köszi athos!
athos777 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 2522
Teljes testet sokkal nehezebb magas intenzitással edzeni. kezdő szinten sokkal kissebb az elvégzett munka egy edzésen, igy optimális fejlődés mellett lehet az egész testet edzeni, és ezalatt meg lehet tanulni az alapgyakorlatokat.

Haladó szinten célszerűbb szétszedni a programot, igy a testrészek jobban tudnak regenerálódni, mert ritkábban kerülnek edzésre. (de az edzések intenzívebbek, mert több munkát véggzel el, több gyakorlatot alkalmazol, stb)
Előzmény: y*4 (2516)
athos777 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 2521
Na hogy szegény Y se maradjon válasz nélkül: bemelegíteni mindig az edzés elején kell. én általában minden testrész edzése elött csinálok 2-3 szériát 50-60% os intenzitásal.
pl ha mellezek, akkor az első gyakorlat pl fekvenyomás, ez esetben nyomok egy-egy szériát 40-60-80 kilóval, az ismétlésszámok 10-20 között vannak (nyilván nehezebb súlynál kissebb) ezután jönnek a munkasorozatok, 100kilónál kezdek általában. a többi mellgyakorlat elött nem melegítek már. de ha mell után edzenék mást (pl bicepszet) aqkkor arra végeznék bemelegítést.
Előzmény: y*4 (2513)
jacobbbb Creative Commons License 2007.08.21 0 0 2520

Élvezetes volt a röppentyűd, de ha nem vagy vaksi, akkor tekerjél már lejjebb ebben a forumban, és nézd már meg ki az aki minősített egyből, kapásból, amikor belinkeltem egy nekem tetsző testépítéssel foglalkozó magyar oldalt...? Te voltál Gábor vagy Gabi vagy ahogy tetszik. Ne hogy már kioktassál az illemről, ilyen indítással? Én nem a szakmai hozzászólásodat minősítettem, nem kell a csúsztatás, de ha már lefikáztál, akkor miért ne tehetném szóvá?! Nem a sötét középkorban élünk Gábor?! Drugs Bunny oldala látom neked egyből bejött, és még is csak igazam volt, amikor azt mertem írni, hogy nagyon bunnys stílusban kezdted itt velem a kötekedést. Igen a drugs buny oldalát úgy is lehet minősíteni, hogy privát oldal. A baráti rajongói, feltételezem Te is az lehetsz kapásból így mondanak véleményt az oldaláról?  Meg úgy is ahogy a menüpontok vannak benne (hányás, férgek, stb.) De tudod drugs bunny részemről lezárva, az a pacák egy picit sem érdekel. Túl sokat olvastam róla itt.
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=35vetson568WSM

Ha pedig a szakmai hozzáértésemet illeti, én azzal nem dicsekedtem itt, ha jól emlékszem. Még nem is írtam ilyen jellegű hozzászólást. Azt pedig ebben a forumban a szabályzat nem tiltja, hogy testépítéssel foglalkozó oldalakra hivjam fel a figyelmet? Vagy tévednék?

Itt van már is kapásból egy vadi új oldal, ajánlom mindenkinek a figyelmébe!!!!!!!!!!!
www.bodysport.hu

Aki pedig kihagyta, nem ment el megnézni Ronnie Colemannt, annak pedig ajánlom ezeket:
http://www.muscleteam.hu/BSN_IFBB_GrandPrix_2007_Coleman_oldal.htm
http://www.muscleteam.hu/BSN_IFBB_GrandPrix_2007_Coleman_oldal_02.htm
http://www.muscleteam.hu/BSN_IFBB_GrandPrix_2007_fooldal.htm

Előzmény: gaby2 (2519)
gaby2 Creative Commons License 2007.08.20 0 0 2519

Nekem meg nagyon gyanús a nickneved haver!

Egyébként ez a Drugs Bunnys oldal egy privát oldal, nem kifejezetten a test-

építésről szól! Ez a topic viszont arról szeretne szólni, nem arról, hogy emberkék

minden nap belinkelik ugyanazt a 2 perces videócskát, és áradoznak róla.

Lesd a BB.TV-t abból még tanulhatsz is.

Lehet olvastál normálisabb hozzászólásokat az enyémeknél, nem vagyok

szakértő! De tőled még nem láttunk semmit, csak idióta linkeket!

Ez itt nem a Bunnyt utálók topikja, mindenki megtartja a véleményét magában,

és próbál a szakmaiságra koncentrálni! Tedd ezt te is!

Előzmény: jacobbbb (2518)
jacobbbb Creative Commons License 2007.08.20 0 0 2518

Szevasz Gaby

nagyon bodys voltál olyan bunnys...

én is olvastam a tiédnél normálisabb hozzászólásokat

például itt is:

http://drugsbunny.net

ajánlom a figyelmedbe a hányás, a férgek menüpontokat

A powerbeco video tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.muscleteam.hu/Kathi_Bela_black_or_white_2007_fooldal.htm

Előzmény: gaby2 (2515)
jacobbbb Creative Commons License 2007.08.20 0 0 2517

Multipower Grand Prix
videobejátszások a versenyről

http://www.muscleteam.hu/Multipower_Kupa_2007_fooldal.htm
http://www.muscleteam.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!