Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Basszus későn kapcsoltam, de akkor Miki ha tudnád akkor kérd még meg hogy a '86-ost meg a '87-est vinném én is a kettőt ha leveszi adok érte 12-öt. Két 1/43-as ennyiért ajándék!
Hát gyerekek, rögtön magamhoz nyúlok itt a forgószékben! Modellekkel ilyen szerencsém már rég nem volt! Ráadásul ennyiért!!!!!!!!!! Ráadásul van még neki ez az ahogy írja, amit fel se tett!!!!!! Küldöm a listát majd.
Gyerekek őszintén megmonom ( motor ide-oda ) én szerintem benevezek vagy 2 darabra. Ráadásul már boltotam vele, jóban vagyunk, szerintem megkeresem privátban. Írjátok meg mi kell pontosan, mert leveszi őket ha KELL!! :-))))
Sziasztok ! Basszus Miki, ez nagyon durva ! A lámpasoros meg 12 !!! És még engedményt is ad 2 darabtól :) !!! Ezt ebayen 300 euróért adják ! Milyen szépen megosztoztunk rajtuk :) Azért még maradt neki pár "raktáron".
Na ezt sem az eszéért szeretik. :-) Jut eszembe, már nálunk is biztos sorban állnak az ügynökség előtt a magyar ribancok, akik ott akarnak pózolni a Hungaroringen. De szívesen lennék a válogató bizottságba. :-) Csak egy üres szoba kéne meg egy szék nekem. A nők úgy is térdelnének. :-)
Ja nagyon fontos itt mindenkinek! Találtam két kúrva jó vételt, átküldöm nektek a linkeket privátban. De baromi jó!!!!!!! Ha titeket nem érdekel akkor szerintem én rögtön megveszem mind a kettőt, mert szinte ingyen van, kihagyhatatlan. Szóval ellenőrizzétek a postátokat légyszi.