Keresés

Részletes keresés

kulacsos Creative Commons License 2004.03.08 0 0 368
Én is köszönöm 42-nek a tudósítást és a képeket, rendes volt Tőled a frissesség.

Mint arról a híradások is beszámoltak, tegnap tájékoztatás volt a SzBÉ Egyesület részéről is és miután érdekelt vagyok, itt vettem részt.
Az egyesület képviselőit múlt héten fogadta Balázs úr és több mint három órás tájékozódó megbeszélést folytattak a kialakult helyzetről. (eszerint már van tárgyalási készsége is az elnök úrnak) A megbeszélés főként a Bmag cégek jogi helyzetmegítélését, és a kialakult anomáliák tisztázását próbálta szolgálni. Hát, mitmondjak, látszik, hogy a zsaruk sem véletlenül taksálták hónapokat igénylőnek a jogi tisztázást. Természetesen csak pár dolgot tudok most itt leírni, de ha tévednék vmiben majdcsak kiigazít valaki( a Bmag Info apparátus
segítségére feltétlenül számítok)

Amint én azt kivettem a Bmag SFSzöv. (korábbi nevei is sokatmondóak) tulajdonképpen egy kvázi bróker-szerepet töltött be, ami a Bmag VKSzöv. Üzletrész forgalmát , az azzal való kereskedést végezte. Mi mint szövetkezeti tagok, ennek vagyunk a tagjai, jogilag itt van szavazati jogunk,stb,,,,lsd a Szöv. Alapszabályát. Ennek a ( mint megtudtam Cégbíróság által már elrendelt felszámolás alá rendelt febr.19-én) cégnek vagyona nincsen, és azért fogadta el a Bíróság a fizetésképtelenség miatti indítványt. Alapszabály (Preambulum) szerint célja a tagok megtakarításainak befektetése minél nagyobb profit eléréseére. ( szerintem ez nem más, mint pénzügyi befektetési profil ).Ha megnézitek a szerződések is arról szólnak, hogy a VKSzöv. Üzletrészét adja-veszi. Vizsgálandó, hogy milyen kapcsolati szerződések alapján végezte ezt??? ( lehet, hogy a Balázs úr saját magával kötött ilyen szerződéseket)
Mi üzletrésztulajdonosok, mert mégiscsak erről van papírunk egy un „külső – üzletrész” tulajdonosok vagyunk a VK Szöv.-ben. A vagyon ezek szerint itt van tulajdonolva??? Ennek a VK Szövetkezetnek ugy hallottam van vagy 6 tagja, de hogy ezek kik lehetnek?????
Ki kellene kényszeríteni, hogy a máj 31-ig kötelezően megtartandó közgyűlésen mindtöbben vehessünk részt, mégha szavazati jog nélkül is. És mégegy kérdőjel a jogászoknak: Ami üzletrészpapirunk van, az ugye már elvan adva, csakhát nemtudják kifizetni,mert nincsmiből. Ha meghirdetem, vagy felajánlom eladásra, akkor kétszer adom el???( kicsit egyszerű személyiség vagyok ugyan de piszkosul nem értem)

Mint hallottam a Budaörsi telephelyet 1,66 Mrd –ért árulják, ebből 960 MFt. Ot üzletrészben atöbbit Kp-ben. Azt ne kérdezzétek, hogy melyiket, mert ha megnézitek a Kamaraerdei Tüzép Holding és hovatartozásán még a gazdi sem igazodik ki. Nembeszélve a Bautherm Szentes kft –ről amelyik árul egy egy lakást őt meg árulja a VK Szövetkezet a tégláket meg lopkodja aki éri és hozzáfér, de sebaj mert az egész szentesi gyár bérbevan adva és a bérleti díja duplája az ott egyáltalán elérhető profitnak. Hallottam, hogy Balázs úr a kp-t azért is szorgalmazza, mert tőketartalékot akar képezni, meg a madárvölgy lakóperkot is be kéne fejezni, hogy eladható legyen jobb áron….. De hát ezekhez mi nem értünk. Ha valaki tud valami konkrétat a meghirdetésekről, írja be ide, hadd tudjuk meg mi is.

Véleményem egyezik 42-vel a demonstrációkkal kapcsolatban.Egyébként a mi ügyvédeink sem akadtak semmilyen Bmagügyileg pol.-i „elszíneződésre”. A kezdeti figyelem felhívókat pártoltam is, de szerintem sem szabad átesni a „ ló farkánál a túlsó oldalára”
Szerintem elősször látnunk kell a pénzkövetelésünk fedezetének mibenlétét (ez ugye folyamatban is van ), tisztázni a jogi helyzeteket ( ez is) és minél egységesebben minél nagyobb volumenű összevont üzletrész tőkeerőt koncentrálva, hogy a lehető legkisebb veszteséggel lehessen visszekonvertálni pénzzé. De hát ugye a „ vagyonelemek” piaci értékét kellene számbavenni és nem szabadna elkótyavetyélni a papírok értékét. Emlékezzetek csak a kárpótlási jegyek körül kialakult méltatlan helyzetekre. A vagyonzárlat (bűnügyi vagyonzárlat ) és az azt követő évekig elhúzódó eljárások az ezzel kapcsolatos vagyonvesztések, leamortalizálódás, stb…mind csak árthat az ügynek.

Kritizáljátok meg a véleményemet, de egymás lebunkózását ha lehet mellőzzük.

Üdv Kulacs

Silan Creative Commons License 2004.03.08 0 0 367
Megszavaztuk azt is, hogy jövő héten, március 14-én vasárnap újra találkozunk.

Igazán remek ötlet, így legalább csatlakozhattok a Pajzs Szövetség "nemzetmentő nagygyűléséhez" és velük együtt követelhetitek a kormány lemondását, a parlament feloszlatását és az uniós csatlakozástól való visszalépést. Egyúttal a békés, politikamentes nemzeti ünnephez is derekasan hozzá fogtok járulni.

Bunkók.

Előzmény: bukovaribulcsu (360)
bukovaribulcsu Creative Commons License 2004.03.08 0 0 366
Szevasztok!

Aki kint volt javítson, illetve egészítsen ki ha nem voltam valahol korrekt a leírásban..."
"Jut eszembe jogászok… Ha lesz per, akkor a Baumagot Bánáti úr képviseli…"

Bánáti úr az ügyvédi kamara egyik elnökhelyettese. Patyi úr azt kérdezete tőle, hogy mi a véleménye a sztárügyvédek anyagi követeléséről. A válasza az volt, hogy szerinte tisztességtelen ekkora perértéknél %-ot kérni. Szerinte egy összegben kellene megállapodni.
Ez után került szóba az, amit negyvenkettő leírt.

"Aztán volt még szó 2 olyan határozatról, amelyet az Állami Tőkepiaci Felügyelet hozott még 1999-ben. Az egyik megtiltotta a Baumag Általános Befektetési Szövetkezetnek a betétgyűjtés/tegi kölcsön szerű tevékenységet. Ezután más Baumag szervezet folytatta ezt… "

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy erről a határozatról a jelenlevők egyike sem tudott...

"Ez a demonstráció most már rossz irányba halad… Politikai ügyet kezdenek mögé kitalálni. A mostani lépésekkel (temetés, ajándékozás, kormány tagjain történő számonkérés, Baumag mögött álló politikai személyek találgatása) olyan irányba ment a megmozdulás, amellyel a tagok nagy része már nem tud és nem akar azonosulni, illetve véleményem szerint ezek a megmozdulások ebben a formában ártalmasak a tagság egészének."

Ezzel is egyetértek. (Itt Bauleknek is megadtam a választ az ésszerű javaslatokkal kapcsolatos megjegyzésemre.)
A megjegyzésemet itt mindjárt ki kell egészítenem, hogy a demonstráció ötlete alapjában véve hasznos.

De ne erről vitázzunk, hanem arra koncentráljunk, hogyan oldjuk meg ezt a képtelennek látszó helyzetet.
Egyrészt, ha egy módunk van rá, saját magunknak kell megoldani.
Ha nem vagyunk képesek rá, keressünk szövetségeseket, de csak olyanokat, akiknek az érdeke, hogy megoldódjon a problémánk. (Pénzünkhöz jussunk)
Ugyanakkor olyan szövetségeseket kell keresni, akik olyan helyzetben vannak, hogy erre képesek is legyenek.

Előzmény: negyvenketto (362)
Jack Lucas Creative Commons License 2004.03.07 0 0 365
Nagyon korrekt beszámolót kaptunk, köszönjük!
Előzmény: negyvenketto (362)
Baulek Creative Commons License 2004.03.07 0 0 364
Részemről ezt tudom nyújtani:

http://www.tar.hu/baulek/index.html
http://baulek.tripod.com/index.html

Egyébként én is szeretnék jobban tájékozott
lenni...

A tar hu megint rosszalkodik lehet, hgy egy darabig csak a tripodot tudom aktualizálni. (Ott meg a számláló romlott el ld. még: Murphy)

Előzmény: Katona Otto (361)
negyvenketto Creative Commons License 2004.03.07 0 0 363
Szia!

A második ÁTPF-es határozatra nem emlékszem tisztán, hogy miről szól, mert már indultam haza.

Te nem voltál a ló farka környékén?

A lányokat megtaláltam.

Volt valami érdemi a főügyészségnél?

42

Előzmény: bukovaribulcsu (360)
negyvenketto Creative Commons License 2004.03.07 0 0 362
Megvolt a mai demonstráció is...

Úgy érzem valamennyivel többen voltak, mint a múlt héten.
Hangosítás volt megint, doboz újra körbejárt...

Patyi úr vezette a demonstrációt újra.

Elmondta, hogy mi történt eddig, a tavalyi év közepétől a mai napig. Külön kiemelte, hogy a közgyűlés nem lett újből összehívva...

Elmondta, hogy minden lehetséges rendelkezésre álló eszközt (közgyűlés, aláírásgyűjtés, vagyonmérleg kérése) megpróbált a tagság mielőtt a demonstrációhoz folyamodott volna.

Megtudtuk, hogy nem érkezett érdemi válasz a beadott petíciókra a mai napig. Megtudtuk azt is, hogy a nyomozás vezetője sem adott Patyi úrnak felvilágosítást.

Újra szó esett az élőláncról, amire Patyi úr azt mondta, hogy most még nem kerül rá sor...

Megtudtuk, hogy Szombathelyen is volt demonstráció (50 fő) a napokban.

Igazából mind a rendőrség, ügyészség, kormány, Baumag vezetőség tetteinek kritikáját hallgathattuk végig...semmi új dolog.

Volt szó arról, hogy tagok a Baumagtól olyan írásbali tájékoztatást kaptak, hogy a kifizetéseket tőlük kívülálló okok miatt nem tudja vállalni a Baumag, ezért nem is kell, hogy fizessen, illetve senki sem tarthat igényt késedelmi kamatra sem.

Kérték a média képviselőit, hogy írják le, hogy nem a kiemelkedően magas kamatok miatt tették a pénzüket be az emberek, henem mert megbíztak egy konzervatívan működő társaság tevékenységében. Ki is emelte Patyi úr, hogy akkoriban 9-14% volt az ígérete a Baumagnak (más társaságoknak ennél nagyobb és mégsem vitték át az emberek a pénzüket). Szóval azt akarta elérni, hogy ne úgy legyen beállítva az egész, hogy kapzsi hatalmas kamatot akaró emberek jártak pórul, hanem azok, akik néhány %-al magasabb kamatra rakták be fix idő re a pénzüket, s hogy pont emiatt volt magasabb a kamat, hogy nem vehették ki előbb.

Szó esett arról, hogy az irodák mindenhol bezártak, illetve hogy az információs iroda a Dohány utcába költözik át...

Beszélt újból arról, hogy az emberek nem voltak tájékoztatva arról melyik cég tagjaivá válnak, illetve az egyéb kereszttulajdonlásokról.

Patyi úr jó showman lévén megszervezte, hogy legyen miről hírt adni. Saját maga által folytatott Radnóti verset (Oly korban) olvasott fel, ezreseket fénymásoltatott, raklapon dobozokat helyezett el (viszonyítási alapként), eszméket temetett, politikusok felé célzott kemény mondatokat…

A fénymásolt ezreseket szétosztották az emberek között ez volt a temetés egyik kelléke.

Mivel erről a részről csináltam képeket, inkább nem írom le hogy milyen módon folyt az eltemetése az eszméknek… Inkább mindenki nézze meg ott.

Ezek mellett azért volt pozitívum is, pl. kaptunk egy ígéretet, hogy a jogász urakkal leül majd újra patyi úr, s megpróbál „csak” sikerdíjban kiegyezni.

Jut eszembe jogászok… Ha lesz per, akkor a Baumagot Bánáti úr képviseli…

Aztán volt még szó 2 olyan határozatról, amelyet az Állami Tőkepiaci Felügyelet hozott még 1999-ben. Az egyik megtiltotta a Baumag Általános Befektetési Szövetkezetnek a betétgyűjtés/tegi kölcsön szerű tevékenységet. Ezután más Baumag szervezet folytatta ezt…

Egy másik határozat azt mondta ki (ha jól emlékszem), hogy a tagi befizetések nem alakíthatóak át üzletrésszé…

Még esett szó arról is, hogy hány méter magas a 104 milliárt és a 44 millárd. Meg, arról hogy ez utóbbi kb 110 raklapnyi ezres…

Holnap Szili Katalinnak átadnak egy ajándékot, a 104 milliárdból 44 milliárdnyit… És csak emberséget, igazságot kérnek érte…

Eddig a tények…

Bennem az alábbiak merültek fel…

Ez a demonstráció most már rossz irányba halad… Politikai ügyet kezdenek mögé kitalálni. A mostani lépésekkel (temetés, ajándékozás, kormány tagjain történő számonkérés, Baumag mögött álló politikai személyek találgatása) olyan irányba ment a megmozdulás, amellyel a tagok nagy része már nem tud és nem akar azonosulni, illetve véleményem szerint ezek a megmozdulások ebben a formában ártalmasak a tagság egészének.
Látjuk a médiában, hogy őket több esetben csak a szenzáció érdekli, épp ezért nem is szabad élőláncot emlegetni, eszméket temetni, Ésaiás könyvéből felolvasgatni emellé…

Inkább azon kellene gondolkodni, hogy a különböző utakon történő próbálkozásokat hogy lehet úgy végigvinni, hogy mindenki jól járhasson. Több szervezet és magánszemély egymással teljesen ellentétes megoldásokban látja a jövőt, viszont ha széthúzunk mi is, illetve ha elmegyünk ebbe az aktivista irányba akkor a helyzet még rosszabb is lehet.

Aki kint volt javítson, illetve egészítsen ki ha nem voltam valahol korrekt a leírásban...

42

Katona Otto Creative Commons License 2004.03.07 0 0 361
Szia Baulek!

Légyszíves áruld el, hogy honnan szerzed az információidat. Én is szeretnék jobban tájékozott
lenni, de nem tudom hogyan. Nincs egy információs weboldal a tagoknak? A Baumag-é nem
az igazi.

Előzmény: Baulek (352)
bukovaribulcsu Creative Commons License 2004.03.07 0 0 360
Én kinn voltam. Volt egy kis műsor is.
Becsület, jog, törvény, emberség, szeretet, temetése, parlamenti petició megszavazása stb.

Megszavaztuk azt is, hogy jövő héten, március 14-én vasárnap újra találkozunk. Csak most nem a ló farkánál, hanem a tér másik oldalán, a Rákóczi szobornál.

Előzmény: negyvenketto (358)
negyvenketto Creative Commons License 2004.03.07 0 0 359
képek elérhetőek

kep.tar.hu/negyvenketto alatt

42

Előzmény: negyvenketto (358)
negyvenketto Creative Commons License 2004.03.07 0 0 358
képek másznak felfele... meg írok egy összefoglalót még 8 előtt...

42

Baulek Creative Commons License 2004.03.07 0 0 357
m1 Híradó 12h:

Újabb demonstrációt tart ma a Parlament előtt a Baumag befektetők egy csoportja. Az ingatlanszövetkezet tagjai a kormánytól várnak segítséget, hogy pénzükhöz hozzájussanak. Közben közgyűlést tartott délelőtt a tagok egy másik csoportja, akik egyesületet hoztak létre. A szervezet elnöke a Híradónak azt mondta: demonstráció helyett ők inkább jogi úton szeretnék rendezni követelésüket a céggel. A 18 ezer befektető pénzét kezelő Baumag október óta nem fizeti ki mintegy 40 milliárd forintos tartozását.

negyvenketto Creative Commons License 2004.03.06 0 0 356
Ok, 3-ra lemegyek...

Jack ha meggondolod magad, ott leszek, ha nem majd elmondom mi volt...

Előzmény: Jack Lucas (355)
Jack Lucas Creative Commons License 2004.03.06 0 0 355
Szia, azt hiszem, most kihagyom...
Elmeséled majd?
Előzmény: negyvenketto (353)
mari111 Creative Commons License 2004.03.06 0 0 354
Probáljuk meg újból a lófarkát.
negyvenketto Creative Commons License 2004.03.05 0 0 353
Hi Jack elugrunk egy hosszú kávéra?:)
Előzmény: Jack Lucas (349)
Baulek Creative Commons License 2004.03.05 0 0 352

Most kapott hír szerint most vasárnap (márc. 7.)du 3-kor is lesz demonstráció a szokott helyen, a Parlament előtt. És ezután minden vasárnap úgyszintén.

14-én (egy másik rendezvény miatt) a tér másik oldalán, a Kossuth szobornál tartják,utána ismét az eredeti helyen.

kulacsos Creative Commons License 2004.03.05 0 0 351
Szia !
Ugyláccik, hogy egy kis irritáció kell, hogy meginduljon egy kis kommunikáció. Fog ez menni, csak így tovább........

Kulacs

Előzmény: Baulek (350)
Baulek Creative Commons License 2004.03.05 0 0 350

Levél Marnitz Istvánnak a Népszabadság munkatársának
http://ertekpapir.baumag.hu/main/ertekpapir/nepszabadsag.html

A mi derék Mikes Kelemenünk újabb opusza.

Jack Lucas Creative Commons License 2004.03.05 0 0 349
Ma reggel az egyik kereskedelmi rádióban valahogy úgy kommentálták az esetet, hogy a károsultak feltételezett számához képest meglepően kevesen tettek rendőrségi feljelentést, mindössze pár százan.
Talán erre a cikkre hivatkoztak.
kulacsos Creative Commons License 2004.03.05 0 0 348
Én meg azt látom, hogy megint kitört a Baumkóság.
Ahelyett, hogy az üzleti alapon történő racionális döntés megalapozását elősegítő információkat közölnének, a szerintük indokolatlan érzelmi megközelítés nélkülézésére szólítanak fel bennünket.
Az un. PROGRAM-ban szó sem esik az üzletrész-szerződések tulajdonoscseréjének technikai lehetőségeiről, ennek jogi buktatóiról.Amit a nekem szánt reagálásukban közölnek, az az, hogy kipostázzák mindenkinek azt a programot, amit már meghirdettek és az egyébként is evidens beszámítási értéket, mennyiséget.Csak sejtetni engedik, hogy ösztönzést kívánnak adni mindezzel a nepperkereskedésnek, aminek egyetlen vesztese csupán a nyomott áron kényszeredettségében megválni kívánó elkeseredett kisbefektető lehet.

>>informális párbeszéd kialakulhatna velük<< , egyetértek, de akkor választ kellene adni a felmerült "kényes" kérdésekre is, nembeszélve arról, hogy itt archiválásra kerül minben beütött billentyű.

>>Végre egy értelmes, hozzászólás!<< #342 Bukovábibulcsu -nak : bízom benne, hogy csak képletes beszólásnak szántad.

Ha megengeditek én a továbbiakban sem tekintek el a dolgok érzelmi alapú megközelítésétől sem.

Kulacs

Előzmény: Törölt nick (347)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.04 0 0 347
Amint látom, a BAUMAG is olvassa az Index fórumot, a BAUMAG honlapon levelet kaptunk... amit ugyan nem egészen értek világosan, NEKÜNK ugyanis nincs sarunk...
Ha itt legalább kérdés-felelek formában egy informális párbeszéd kialakulhatna velük, annak örülnék.
Sokkal egyszerűbb lenne, mint a telefonon lógni, vagy ideges alkalmazottakat tovább gyötörni...
Balázs úr - ha már nem mutatkozik sehol - legalább ezúton informálhatna bennünket a belső fejleményekről. A külsőket ismerjük.
Előzmény: Törölt nick (344)
Baulek Creative Commons License 2004.03.04 0 0 346
A html kissé kitólt velem... szóval:

Két idézet a
http://www.nepszabadsag.hu/Default.asp?DocCollID=162508&DocID=139194
ból:

>>A Budapesti Rendőr-főkapitányság már több hónapja átvette az ügy központi nyomozását, ám még mindig nem bizonyosodott be, hogy a csalás gyanúja alapos lenne – tudtuk meg a nyomozást vezető Kovács József alezredestől, a gazdaságvédelmi osztály alosztályvezetőjétől. Kifejtette: azt szeretnék megállapítani, hogy a tagok által követelt összeg rendelkezésre áll-e a cég vagyonaként. Ennek érdekében már kapcsolatba léptek cégbíróságokkal, földhivatalokkal, pénzintézetekkel, de mivel a Baumag egy rendkívül szövevényes cégbirodalom, a munkának még nem értek a végére. A nyomozás csak akkor folytatható tovább, ha majd esetleg azt állapítják meg, hogy a szövetkezet vagyona nem jelent fedezetet a tagok követeléseire. A kérdés megválaszolásához szerinte ** akár hónapokra is ** szükség lehet.<<

>>Balázs László, a Baumag elnöke a jelek szerint olyan „bombabiztosan” építette fel a Baumag-birodalmat, hogy jogilag sem nagyon lehet megfogni: a tagok például nem minősülnek hitelezőknek, csupán nem kapják meg üzletrészük ellenértékét, ami miatt csőd- vagy felszámolási eljárás sem sok eséllyel kezdeményezhető.<<

hmmm...

Előzmény: Baulek (345)
Baulek Creative Commons License 2004.03.04 0 0 345

Két idézet a
http://www.nepszabadsag.hu/Default.asp?DocCollID=162508&DocID=139194
ból:

>>A Budapesti Rendőr-főkapitányság már több hónapja átvette az ügy központi nyomozását, ám még mindig nem bizonyosodott be, hogy a csalás gyanúja alapos lenne – tudtuk meg a nyomozást vezető Kovács József alezredestől, a gazdaságvédelmi osztály alosztályvezetőjétől. Kifejtette: azt szeretnék megállapítani, hogy a tagok által követelt összeg rendelkezésre áll-e a cég vagyonaként. Ennek érdekében már kapcsolatba léptek cégbíróságokkal, földhivatalokkal, pénzintézetekkel, de mivel a Baumag egy rendkívül szövevényes cégbirodalom, a munkának még nem értek a végére. A nyomozás csak akkor folytatható tovább, ha majd esetleg azt állapítják meg, hogy a szövetkezet vagyona nem jelent fedezetet a tagok követeléseire. A kérdés megválaszolásához szerinte style="font-weight: bold; font-style: italic; color: rgb(204, 0, 0);">akár
hónapokra
is szükség lehet.<<

>>Balázs László, a Baumag elnöke a jelek szerint olyan „bombabiztosan” építette fel a Baumag-birodalmat, hogy jogilag sem nagyon lehet megfogni: a tagok például nem minősülnek hitelezőknek, csupán nem kapják meg üzletrészük ellenértékét, ami miatt csőd- vagy felszámolási eljárás sem sok eséllyel kezdeményezhető.<<

hmmm...

Törölt nick Creative Commons License 2004.03.04 0 0 344
"Kollégák"!
Engem a budaörsi lakások érdekelnek. Biztosan vagyunk itt annyian, hogy összeadjuk a részjegyben és a feltétlenül szükséges kp-ben egy lakás árát. Így talán teljes értékben pénzünkhöz jutunk, ha aztán eladjuk. A betett anyagiak részaránya egyértelműen kimutatható. Kell a dologhoz egy megbízott szervező-ügyintéző magunk közül és az ingatlanügylet miatt amúgy is kötelező ügyvéd.
Elérhetőségemet megadtam lejjebb.
Előzmény: kulacsos (342)
bukovaribulcsu Creative Commons License 2004.03.04 0 0 343
Szia Zsófi!

Végre egy értelmes, hozzászólás! Valahogy Ti lányok bizonyos helyzetekben sokkal gyakorlatiasabban, normálisabban gondolkoztok!

Egy biztos tisztelt uraim! Ügyvédek ügyészek, bírók, meg adóhivatali és egyéb hivatalnokok, legyenek bármilyen okosok, nem a mi problémánkat fogják a megoldani.

Mindíg csak a saját magukét.

Ezért hajrá lányok elő csak az ötletekkel!

Előzmény: Treiner Zsófia (335)
kulacsos Creative Commons License 2004.03.04 0 0 342
Ha valakit érdekel, nem tudom mikortól-de most akadtam rá- a http://www.teletext.hu/ 536 oldalán 4/4 lapon megtalálható a 22 Mrd Ft-ról szóló értékesítési program. A vagyonelemek már a legújabb (vagy ki tudja...) hirdetmény alapján kerültek a teletext-re.

Kulacs

Baulek Creative Commons License 2004.03.04 0 0 341
Már a kokurrencia is...

A Baumag után a Pilis- Invest sem fizet? (hvg.hu Hírek)
http://partner.hvg.hu/?url=/frisshirek_cikk.asp?oID=D3D3051E-9750-4004-9A42-7EEEC836E786

Gege.of.PeT Creative Commons License 2004.03.04 0 0 340
egy rokonom 40%ert eladna. 1 milla...
Előzmény: Törölt nick (336)
Jack Lucas Creative Commons License 2004.03.03 0 0 339
mindent ?????
mindenkit ?????
Előzmény: kulacsos (338)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!