Azt figyeltem mostanában, hogy szürkületkor a sárga meg a kék izzók (kisülési fejek) extrém módon zavaróak. A sima halogén vagy a gyári (színhőmérsékletü) xenon nem. Mondjuk a gyári xenon-ról bizonyos szögből meg se mondaná senki, hogy nem halogén. De a sárga és a kék szín nagyon zavaró esőben pl.
Ez az említett hozzászólás. Kár, hogy Night Breaker nincs, az szerintem még erősebben világítana a Night Guide-nál is, ezek között a körülmények között. :)
ezzel 1et értek,a ledcsík amit sokan istenítenek de nem hivatalos drl csak azért mert "gyárilag" beépítve van a lámpa testbe,a fő gond h.tompítotra le sem kapcsol mint kellene,aki már látott ilyesmit működés közben is "levágta" h.össze sem lehet hasonlítani 1 rendes drl-el,itt most nemfeltétlen Audisról beszélek,voltszerencsém látni ilyet közelről nagyon nem olyan ledek vannak bent mint kellene és nem fókuszpontban vannak ami még inkább csökkenti a fényüket,hasonló kiképzés van mint Audinál de szemre is látszik h.gyengébb minőségben...ezek még esős rossz időben is alig látszanak,nemhogy eredeti szerepüket töltség be.
Hát ha 10-es skálán 10-es az Audi DRL-je, akkor a Skoda nagy jóindulattal 2-est kapna :D
Annyira nevetségesen semmi fénye nincs ennek a kamu DRL csíknak hogy az valami hihetetlen :D Majdnem átszólétam neki középről hogy nézze meg milyennek kéne lennie. Persze azért mert helyzetjelzővel jött a szakadó esőben, gondolván hogy led csík van a lámpában ő ezzel látszik mindenhol. Persze az M3-asról jött le. Én szerintem 3-5 méterig egész jól látni de aztán semmi :D
Ennél még az éndzsölájszos lámpák is jobban világítanak :)
Állok sárga ügyben rendelkezésedre. Most a merényletsárga van még benne, nem volt ingerenciám nyárra kiszedni, meg amúgy is DRL üzemel, így aztán szinte egyáltalán nem használom. (sötétben alszok üzemszerűen :)))
A ködösben is sárga van, azt is meg lehet nézni.
PNG is van a raktáron, valóban átlagos izzó, csak ködben és sűrű esőben-hóban jön el a rejtett képessége, de akkor aláz majd mindent. Azért írtam, hogy majd mindent, mert a merényletsárga azért jobb, de az 80-100W között van valahol.
Ha olcsón jót akarsz venni, mindenképpen e-bay-t javasolom. Max. 3-4 héten belül itt van és az itteni árak töredékéért. Egyébként a merényletsárga az Narva és a kínai Narva gyárban készítették, mint ahogy egyik topictárs felnyitotta a szememet e tárgyban.
Elnyeli az út a fényét? Milyen úton mentél? :D Kipróbálnék valami sárga izzót már én is, de van egy szett NBP még, szerintem az túléli az autót is. :D Amúgy én nappal mindig leveszem egyesre, bár este van, hogy 4-en ülünk bent 0-án és nem villant senki. Szerintem kicsit levilágít ez is.
Nem igaz, hogy utálom, eddig 2x is próbáltam, de nem az igazi, nem elég sárga :D Most ráadásul ki is égett, még egy probléma, erős szélben finom izzót cserélni, de kicseréltem pálya mellett, amikor észrevettem, nem kockáztatunk nem látásra :D Asszony tartotta a motorháztetőt :D.
Elnyeli az aszfalt a fényét, sáááááága az igazi :D
Amúgy valszeg attól éreztem gyengébbnek, mert a végét járta a másik is.
100/80-ra meg annyit, hogy az legalább fókuszban van és nem szórja úgy a fényt, mint utólagos. Arról nem is beszélve, hogy ugyanakkora a fényereje, mint normál h7-esnek.
Ha vki háklis a lámpa beállítására az én vagyok, inkább közelebbre pislákol, mint messzire. Első villantásra nézem a beállítást. Ha kis csomag van a kocsiban hátul már megy is 1-re a lámpa.
Narva meg tud izzókat csinálni, a +50 power range-nél is azt éreztem, hoyg bíz ez erősebb, mint 90-es osram... És még ócó is :D